Имам нужда от мнение и съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам нужда от мнение и съвет
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1624 пъти
Здравейте, момче съм... пълнолетен но от съвсем малък (12-13 годишна възраст) придобих комплекса за това, че не съм харесван особено от момичетата поради малка аномалийка в челюста, което съвсем скоро ще го коригирам разбира се! Обаче когато бях на 12 се появи странното удоволствие и желание, когато хормона удари и ми се прииска да си направя сефтето, аз по някакъв начин изпитвам удоволствие да облека женско бельо (прашки, чорапи 7/8 над коляното и дори някоя тениска [имам по-голяма сестра]... ) и по тоя начин като мастурбирам си утроявам удоволствието... та въпроса ми е според вас на какво се дължи това? Имам си крайно хетеро наклонности и изпитвам желание само от жени, но това ми е като някакъв фетиш ли, де да знам... просто ми е някво приятно... дали е от липсата на женско внимание или някъв психически проблем появил се във времето точно от тия комплекси не зная... за това искам помощ от вас... МОЛЯ ВИ.. без хейт, само градивни коментари

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5a36c7fa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти имаш фетиш към женски дрехи и неща. Едва ли има общо с челюстта ти (честито, че ще я оправяш), но по-скоро с това, че си живял например в една стая със сестра ти или като си бил малък майка ти и сестра ти са се обличали пред теб. Първите сексуални желания всеки мъж като малко дете изпитва към жени от семейството си - това е и от общия бит, но и като програма, заложена във всеки човек, защото човечеството по време на Ледниковата епоха е изчезнало до едни 10 000 индивида, които благодарение и на кръвосмешение са успяли да ни съхранят като вид. Тоест всички ние сме продукт на кръвосмешението така или иначе, но у нас чрез възпитание, но и природа има механизми, които ни го забраняват.
При теб животът с тези жени (майка и сестра) и техните вещи (облекло и обувки) са просто улицетворение на женствеността. Много чест фетиш, между другото, и дори травеститите са в 90% от случаите чисти хетеросексуални мъже. Ами лого - който харесва мъже, той няма как да се възбужда от женски вещи, а само хомосексуалистите, които сами искат да са жени, се обличат в женски дрехи, но не се възбуждат от това, а по-скоро си изживяват женствеността.
Ти си типичен фетишист и никакъв психически или друг проблем нямаш, но ако искаш да се бориш с фетиша си трябва да се подложиш на терапия. Аз лично не виждам проблем в него - напълно нормален фетиш, дори банален. Почти няма мъж, който да не харесва женско бельо, чорапогащи, обувки и така нататък. Особеното при теб е, че искаш ти да ги обличаш, но може би като си намериш приятелка и можеш да ѝ облечеш на нея фетишите си, нещата ще се нормализират - в момента си автосексуален, защото нямаш приятелка, но дори и да останеш с желанията си, лошо няма

Важно е за родителите да знаем, че при разнополови деца е нужно след навършване на 4-5 годишна възраст най-късно да имат разделени стаи, а при еднополовите деца след 8-9 години също имат нужда от лично пространство. Важно е за майките и бащите да не се преобличаме пред децата, колкото и малки да са те, защото човек не забравя дори бебешките си години, а те подсъзателно са подтиснати, за да не го травмират травмата на раждането и физическото безсилие и зависимост до 4 г. възраст. На 3-4 г. всички хора претърпяваме нещо като амнезия - не сме забравили по случайност първите години от живота си заради времето, а дори един 5 годишен момък не си спомня бебешките години, което е резултат от подтискането, но тези години ги е имало и са някъде в подсъзнанието и затова е важно от малка възраст да обясняваме на децата неща като разлика между половете, откъде идват бебетата и ролята на мъжа в процеса (разбира се, без подробности, а схематично), както и е важно бебето и малкото дете да има своя стая и да не присъства на интимни моменти между родителите, защото то ги възприема като вид насилие и се плаши.
Важно и много важно е децата да имат свое лично пространство и стаи. Ако нямате възможност, поне разделете със завеса детската стая или част от друга стая в обособена детска стая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker