Хубава и дълга коса. Как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Хубава и дълга коса. Как?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1720 пъти
Здравейте. Имам проблем. Косата ми винаги е била някъде до раменете, чуплива и много рошава. Изправям се и то доста често. Просто защото нямам друг начин. Сега лятото исках да си я скъся малко, но ми отрязаха доста голяма част от косата сега едвам си връзвам опашка и просто нз какво да правя. Искам да изглеждам добре и косата ми да е що годе нормална. Сега есента и зимата колкото и старателно да се изправя излизам и хайде пак е начупена. Използвам кристали за коса на Orzene Beer. Също понякога си правя маска с яйце зехтин мед и кисело мляко, използвам и маслото от пшеничен зародиш на Икаров, като 30-40 мин преди да се изкъпя го слагам в краищата уж помагало при цъвтеж на косата. Преди използвах стимуланта на Икаров, но не видях голям ефект. Искам да ми порасне косата за да мога поне да я връзвам. Някой да има мнение за флуида за изправяне на коса на Denise Style Line, Perfect straight? Mоля ви дайте ми съвет защото хем не трябва да се изправям понеже косата ми цъфти хем не мога да не я изправям... приличам на овца. Дайте съвети за по бърз растеж или за продукти за изправяне на косата без преса. Предварително ви благодаря. :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 57c665987a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, прекалено много продукти ползваш. Спри с всичко, а инвестирай в шампоан, много добър балсам и в масло за коса (например на Лореал) или друго гъсто масло за коса - нещо такова - чат-пат маска.
Важно е за теб първо да спреш да ходиш за известно време на фризьор дори за махкане на връхчета. Аз ти гарантирам, че с масло от Лореал ако го нанасяш всеки ден пестеливо при ресане и при къпане няма да имаш растеж, но самото бухване и къдрене си е ген заради късата ти коса тя няма просто тежест, за да не се къдри. Аз имам леко чуплива коса и само като е дълга и подстригана на черта не се къдри - това е за мен и твоето решение - не ходи поне 6-9 месеца на фризьор - това са ти 9 см. коса допълнително и после кажи ДО 1 СМ само да ти подстрижат и то там, където се заплита и нищо повече. Ако имаш етажи, задължително работи за тяхното израстване.
Аз имах етажи и от там ми ставаше бухване, макар, че имам тежка и гъста коса.
Забрави за домашните маски със зехтини, яйца и глупости - просто това прави косата тежка, защото се полепя по косъма и след 1 ден трябва пак да се миеш, защото на практика косата ти е мръсна. Яйцата са за ядене. Купи си качествена маска за коса, която е направена от екипи учени, изпробвана и влиза И в косъма, където да го подхрани, вместо да се трупа като мръсотия на повърхността му.

Кой каквото и да пише за продукти от ветеринарната аптека, просто не е възможно да ти расте по-бързо косата от 1 см. на месец, но е важно да подхраниш косата и скалпа - важно е да се храниш добре, да не тормозиш косата с изправяне, много и агресивни продукти и да не я миеш ненужно често.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2eb8adee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1.Редувай няколко шампоана (гледай да нямат парабени, СЛС) и не слагай по много, а само в скалпа.
2. Балсам и маска - слагат се по дължината
3. Домашни маски с масла, яйца, кисело мляко - има много в интернет.
4. Не реши докато е мокра, избягвай термична обработка или ако ти се налага - термозащитен продукт ще помогне.
5. Къпи косата с хладка вода.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0b7723084e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз подкрепям горните мнения като цяло. Значи, със сигурност разресване при мокра коса - твърдо не. Разреши я преди баня като е суха - така шампоанът и маската ще бъдат нанесени по-лесно. Сешоар - само ако бързаш много, зимно време също, но при възможност не се къпи непосредствено преди излизане. Използвай най-ниска степен. Мий косата поне с един ден по-рядко от обикновено.
Аз използвам следните неща - шампоан (всеки път купувам различен, за да не привиква скалпа към него), маска (купешка, защото домашните са смрад, която на всичко отгоре трудно се отмива и сплесква косата) и като изляза от банята пръскам хининова вода в корените и масажирам. Аз имам права и не много дълга коса, но винаги растежът е бил проблем... все едно не мърда и с милиметри. След хининовата вода сякаш леко се размърда. Обаче бъди постоянна, изразходвай няколко броя и няма как да не видиш разликата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b6420a7e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря ви, но трябва да измисля някакъв начин как да си нося косата. Ако я изправям ми трябва някакъв продукт, който защитава косата при изправяне. Бихте ли ми предложили такъв, който сте използвали. :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05a769f28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм съгласна с другите мнения. Иначе мога конкретно да ти дам мнение за този флуид - за нищо не става. Имам същата коса като твоята и съм опитала всичко за да я запазя по дълго права, включително и този продукт. Е, с него няма да постигнеш този ефект.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2eb5fc9b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дългата коса е демоде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker