Сигурността на презервативите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сигурността на презервативите
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 3095 пъти
Здравейте, момиче съм на 17. От два месеца с приятеля ми започнахме да правим секс, и двамата сме си първи. Винаги се пазим с презерватив, вади си члена преди да свърши и след това проверяваме презерватива с вода. До сега не сме имали скъсан. Въпроса е, че аз съм голям параноид и съм адски притеснена дали не е възможно да е станало нещо и да съм забременяла, прочетох че сигурността на презервативите е 97% и искам да попитам къде отиват другите 3, ако се скъса ли? И прецених, че щом се притеснявам толкова явно просто не съм готова и с приятеля ми ще спрем да го правим..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: b37de963d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, ти си параноид. Хората ползват кондоми най-вече заради удобството да не го мислиш. Вие дори не ползвате правилно кодномите. Кондомът се слага на еректирал член и се махка при все още еректирал член, но забележи - след като мъжът е свършил най-нормално и без прекъснат полов акт! Ти само мъчиш момчето без особен ефект, защото кондомът и да се скъса, това няма да е точно при неговото изпразване и ако видиш скъсан кондом така или иначе ще трябва да взимаш мерки - защо тормозиш човека?
И проверката с вода е излишна - просто малко акъл си трябва - сваляш кондомчето, завързваш го накрая и гледаш - ако е скъсан ще е направо разпран и няма как да не го видиш.
Не може да има малки точици например, защото той е електронно тестван (всеки кодном при това) за такива дефекти и ако се къса, се пори направо, а тези 97% на опаковката просто са застраховката на компаниите срещу процеси за милиони в САЩ. 100% сигурност иначе няма в нищо, но ако ти не можеш да живееш с 97% се чудя как минаваш всеки ден през улицата - вероятността да те удари кола на пешеходна пътека например е много по-висока.
Така, че стига се панира и не трови половия си живот с глупости. Бъди рационален, образован, информиран човек, не параноя (с извинение). Ползвай кондомите като човек и няма да имаш проблеми, а ако се разпре вземи Ескапеле и готово. - случва се изключително рядко и то при неправилна употреба. Ако забележиш, че си по-суха, ползвай лубрикант и няма да има никога скъсан кондом. ВНИМАНИЕ С НОКТИТЕ

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 68dc4ba481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ползвaй противозaчaтъчни зa предпaзвaне от бременност, презaрвaтиви зa същото, но и зa полово предaвaни болести и ще спиш спокойно :).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 744785e2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахахахаха, "ще спрем да го правим, защото може да забременея". Хахахахахаха... спука ми се смешката. Момиченце, надявам се осъзнаваш, че 100 процента сигурност може да имаш само ако той си направи вазектомия (което не го препоръчвам) или ти си направиш "връзване на маточните тръби". И двете операции са стерелизация според пола, но това е много крайно решение. Останалите средства за предпазване гарантират между 95% и 99% сигурност. Изключая прави "прекъснатия полов акт", където процентите са доста под посочените от мен. Тези проценти са както каза 1 за застраховка на компаниите-производител и въобще не трябва да се филмираш. Ако желаеш правете секс като използвате двойна защита, макар, че и това, което правите - той да не свършва в теб, въпреки, че е с презерватив, се води за такава. Започни да пиеш хапчета примерно и си го правете с презерватив, щом искаш да се чувстваш по-защитена. Спокойно - от много време хапчетата се правят така, че не се напълнява от тях.
Друго средство за защита е сприлата, но нея ти препоръчвам да си я сложиш след като родиш. И не се филмирай толкова, аз съм бил с различни момичета и сме се пазили по различен начин (включително чрез "прекъснат полов акт"). На 27 съм и нямам деца. Аз съм за момичетата да вземат хапчета, защото презервативите намаляват усещането при мъжа и си е неприятно, защото дори ултра тънките се усещат.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1f6c07834f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно, чувал съм и другаде подобна прекалена тревога за сигурността- да спреш секса заради подобни прекалени притеснения няма да е добре нито за връзката ти, нито за сексуалното ти развитие, може да станеш като една моя бивша приятелка, която на 30 продължава да се притеснява като теб сега на 17... нали не искаш това? !
Правете си секс нормално с презерватив, има такива с Ноноксинол вътре, който парализира сперматозоидите и дава допълнителна сигурност. Научете се да слагате презервативите правилно, а не както вие си мислите, че е правилно. И ако още те гони параноята, вземи си от аптеката едно хапче " за след после" и си го имай в портмонето. Ако нещо се скъса, взимаш хапчето, цикълът ти идва на момента и всичко е ок... но не вярвам да ти потрябва, това само за да се пребориш с прекаления ти страх. Правете си секс спокойно и с удоволстие!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3fb749e467
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хем с презерватив, хем си го вади преди да свършва? Що за секс правите вие? Наистина по-добре спрете да го правите и първо се образовайте малко повече по темата. Ако пък си тооолкова голяма параноя, пий хапчета, приятеля ти да нахлузва 3-4 презерватива и да не свършва в теб, та да си напълно спокойна (и пак не е сигурно), хаха.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0147e92af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Благодаря на всички за отговорите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker