Мисля за вагинална пластика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля за вагинална пластика
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2766 пъти
Родих и всичко отиде по дяволите. Голяма глупачка съм, че родих "нормално". Няма нищо нормално в нормалното раждане. И сега какво? Медал ли получих? Отдолу станах като кофа.. буквално, а преди вагината ми беше толкова тясна. Правя и Кегели.. пълно скръб. 5 месеца минаха и упражненията на Кегел нямат никакъв, ама абсолютно никакъв ефект. Аз вече съм се отчаяла. Няма да обяснявам каква глупачка съм, че не родих секцио. Вече се замислям за вагинална пластика. Има ли хора, които са я претърпели? Колко струва като цена, какъв е възстановителният период? Много ли боли това нещо? Има ли кръвотечение след операцията? Вярно ли е, че е забранена тази операция, освен в случай на пролапс? Имам и въпрос за гърдите. При Вас как изглеждаха след края на кърменето? Може би парите няма да стигнат за корекция на вагина и бюст. Майка ми повтаря някакви небивалици от сорта на " който те обича, ще те обича и такава". Добре, но самата аз не се харесвам такава. Моето мнение няма ли значение? Искам си старото тяло. Предварително благодаря за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1cc2150393
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мака ти е права.
5 месеца след раждането при положение, че нямаш никакви проблеми е твърде рано за операции. Остави време на тялото си да се възстанови.
За гърдите - спри да кърмиш, изчакай 1 година и тогава му мисли. Специално в моето семейство всички сме с около C-D чашка и след кърмене леко се изменя формата, но остават хубави гърдите. Можеш да ги стегнеш (самата кожа, без ипланти) ако имаш големи гърди и увиснат, а при малките гърди особени промени не виждам как ще станат. Самото повдигане не би следвало да е повече от 2500 лв. - питай, но след като приключиш с кърмене и възстановяване
За естественото раждане просто не си права, но както и да е. Стегни си мускулатурата! Самата вагина можеш да я моделираш колкото си искаш, но ще е като вид фуния - може дори да ти прекъснат важни нерви и да изгубиш чувствителност, а и се случват инфекции, разни сакатлъци - не виждам смисъл. Просто изчакай 1 година и тогава му мисли.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 09bd2fceb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Родих близнаци естествено преди година и половина. Мислех точно като теб и най-накрая си навих на пръста и си направих вагинална пластика струваше 1850лв. Много съм доволна, резултата е чудесен ако имаш възможност те съветвам да си направиш. Близо месец имаше по-особен секрет и трябваше да се въздържаш от секс поне месец. Самата процедура не боли, защото се правила с упойка.
За гърдите мисля да си сложа силикон, защото година и половина кърмене на близнаци вече едвам се гледам в огледалото, но ще видим :)
Ж34

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 430319e3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това ли са най-важните неща, по твоята логика, да не беше и раждала, мислиш ли, че ще си по-щастлива с тези неща, то човек и като остарее не се харесва ама...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2302ff7ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти да не си някакво 15-годишно лапе? ! Знаеш ли колко компромиси ще ти се налага да правиш като майка... И си в голяма грешка, че е по-добре да родиш секцио. Цезаровото сечение е само за тези, които имат проблеми и нямат друг избор. Ти осъзнаваш ли въобще, че това си е операция... ще ми кажеш, че е по -добре да те разпорят, с извинение, отколкото да се напънеш и да те боли няколко часа? ! Майка ти е абсолютно права-няма смисъл да се дават пари за такива глупости. Всеки си има някакви дефекти, не трябва да се срамуваш от това, което те е направило майка. Грижи се най -вече за детенцето, за тялото си и не се вживявай толкова в тези неща, защото вече трябва да мислиш първо за някой друг преди себе си. Проумей го и спри да разсъждаваш като някаква повърхностна госпожичка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8a910bc10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За бюста моя е дори по хубав, но позНавам жени на които циците са им като палачинки.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8038b6c54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз родих първото си дете нормално, макар че бях планувана за операция. Доктора ми се опасяваше, че плода е много едър, а аз-много тясна. И аз след товасе чувствах като теб, но тялото ти има нужда от време да се възстанови. Не съм засичала при мен колко отне, но сега съм си като преди. Виж-за гърдите при мен... ужас! Какво беше, какво стана. Хем не съм и кърмила-по медицински причини, не че не съм искала. За сега нищо не мога да сторя, ако имам шзлишни бих се подложила на някаква интервенция.
П. П. - недей да съжаляваш, че не си родила секцио- втория родих така-най-ужасното преживяване в живота ми, с поедици и за мен, и за него. Радвай се на детето си, това е най-важното!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1df294514e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към авторката:Понякога операцията е неизбежна, кегел не върши никаква работа при голямо разтежение.. И не на последно място е важно и удоволствието.. Говоря от личен опит, след раждането нямаше никакъв смисъл да правя секс, никакво удоволствие за мен и партньора.. Ако искаш да си запазиш мъжа, не се колебай да си направиш пластика(просто избери добър специалист). За гърдите, моите се смалиха и сега съм чашка А, но не бих си сложила импланти на този етап. След пластика не бива да се вдига тежко поне месец! Успех, лекар не мога да препоръчам, ако някой е доволен от своя, нека сподели..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 69132e4537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спорт милa, със спорт ще се опрaвиш.
Две децa родих нормaлно. Спортувaх и преди товa, a и след. Кърмих и двaмaтa. И сегa гърдите ми сa дори по- хубaви, просто зaщото тренирaм повечко.
Мен ме рязaхa отдолу, зaщото съм много тяснa. Обaче зaбелязaх, че кaто прaвя клекове зa стягaне вътрешнaтa стрaнa нa дупето, стягa и тaм. Те сa- рaзкрaчени нa ширинaтa нa рaменете крaкa, извити нaвътре стъпaлa и клек без коленете дa минaвaт пред пръстите нa крaкaтa никогa. Може дa хвaщaш дългa пръчкa ( може и с тежест) зaд врaтa, зa дa ти е мaкс. изпрaвен гръбнaкът. При клекa ще усетиш къде е нaй- голямото нaпрежение и просто дa вдигaш и смъквaш до 10 см нaгоре и нaдолу. Сaмa ще усетиш кaк стягa и тaм.
Мъжът то дa поемa мaлкото вечер зa около чaс, зa дa можеш дa ходиш нa фитнес.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a28b186521
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ето как беше при мен - родих преди 1 година и нещо... Нормално. Бях си тясна, но по-широка се усетих, а и мъжа ми към 8-9 месец от бременността. След раждането, когато мина месец и половина и възстановихме сексуалните контакти аз лично не усетих да съм станала по-широка - същото твърди и мъжът ми... Но малко след това имаше един период от около 2 месеца, в който някак бях изгубила чувствителност и тогава мислех, че се дължи на разширение и че заради това разширение не чувствам така плътно триенето и т. н. Тогава постоянно го питах дали той също усеща, че е по-широко, но по неговите думи нямаше такова нещо... Мина се този период и нещата се оправиха - явно съм имала намалена чувствителност, която ми е създавала впечатление сякаш съм се разширила... Може и при теб да е така... И все пак не мога да знам дали наистина той усеща нещата, както преди раждането, но секса е перфектен и за двама ни, така че явно няма кой знае какви поражения.
Относно гърдите - аз съм с малки гърди - по време на кърменето станаха огромни изведнъж за една нощ, имах много кърма и вечно бяха в състояние да се пръснат - това, разбира се, доведе до стрии.. След като спрях да кърмя си върнаха малкия размер, не мога да кажа, че са увиснали, но вече я няма онази пълнота, плътност, която беше преди това... И няма да я има, а и стриите си седят и няма да се махнат, особено зле изглежда, когато се наведа надолу - не са кръгла форма, а в някакво провиснало състояние - тук действително спасението е само импланти, но аз нямам 6000 лв за тях, а и мъжът ми всячески се опитва да ми възвърне самочувствието, така че да не прибягвам до такива интервенции, за което съм му мн благодарна...
Изчакай да мине поне година и половина и тогава реши дали да си направиш някоя от операциите... И ако наистина чувстваш, че има нужда - действай... Важното е да се харесваш и да имаш самочувствие иначе секса никога няма как да бъде перфектен, ако ти самата не се чувстваш добре в кожата си... Но сега е прекалено рано да мислиш за това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 35f80e615f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз родих секцио защото така реших, поради тази причина която си изтъкнала ти. Белегът ми едвам се забелязва след 1, 3 год. Имам приятелка която роди нормално след 11 часа с много шевове които не паднаха всичките до 1-та година и се наложи да и ги махат. Наистина имало разлика след нормалното раждане поне при нея, мъжът и казал така. За гърдите бях 90 Б и станах 110 Д докато кърмех активно в началото, сега още го правя, но мисля да спирам. Виснаха си като на крава големи и тежки, едва ли ще се приберат, надявам се че като отслабна с така нужните 6 кг ще се вкарам в ред.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 03f1c90550
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Разсъждаваш като момиченце в 8 клас, а не като майка и жена. Радвай се, че си родила нормално и детето е здраво, а ти вместо това съжаляваш, че не са те разпорили... Не е задължително да ти виснат циците след кърмене, а детето ти има нужда от майчината кърма, а не разни гадни "храни" които уж заместват кърменето! Или за теб здравето на детето не е по-важно? И спри с тия кегели, ако прекалиш с тях ще съжаляваш. По-добре прави клякания, в интернет има достатъчно информация. Промяната в тялото при раждане е нещо нормално и най-вече - временно, истинският проблем е начинът ти на мислене, дано си избиеш тези глупости от главата... а мъжът ти трябва само и единствено да те подкрепя в този момент, а не да мрънка, че си била "кофа" и не знам си какви простотии...

От един мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d75eab029e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нищо лично, ама все едно чета изповедта на някоя тийнейджърка, забременяла нежелано. Има по-важни неща от циците, например детето ти да е живо и здраво. При теб е някаква фикс идея. Не си мисли, че като си направиш пластика, ще се харедваш. Винаги ще има нещо, което да те дразни. И тези неща ще стават всеповече с годините. Но това си е естествен процес и няма нищо лошо. Човек трябва да се приема какъвто е, иначе и мис свят да е, пак ще излъчва комплекси и хората ще ги долавят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ad01a5d60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В отговор на номер 10, ще каж следното (щом темата се трансформира в поредното сравняване на двата метода за раждане):
И аз родих и двете си деца по естествен път. След първото, за около месец-два и аз се чувствах по-широка, но след това си бях както преди. А след второто, колкото и парадоксално да звучи, съм по-тясна и то осезаемо и за мен, и за мъжа ми. И двата пъти бях с епизиотомия, ако е от значение. Една позната, пък, роди със секцио и то по желание, след което получи такива сраствания, че следващите ѝ 3 бременности бяха извънматочни и към днешна дата, тя може да зачене единствено "ин витро".

Гърдите са друга, и то много болна тема. Направо са неузнаваеми! Вече ми е станало като тик, когато се навеждам да си придържам деколтето, защото, както казва и номер 9, гледката е покъртителна! След около година (тогава смятам, че тялото ми ще се е възстановило напълно-малката ми е на 3 месеца), планирам операция. Не знам дали ще е силикон, или просто корекция-ще се консултирам, но със сигурност ще я направя.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ad01a5d60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   В отговор на номер 10, ще каж следното (щом темата се трансформира в поредното сравняване на двата метода за раждане):
И аз родих и двете си деца по естествен път. След първото, за около месец-два и аз се чувствах по-широка, но след това си бях както преди. А след второто, колкото и парадоксално да звучи, съм по-тясна и то осезаемо и за мен, и за мъжа ми. И двата пъти бях с епизиотомия, ако е от значение. Една позната, пък, роди със секцио и то по желание, след което получи такива сраствания, че следващите ѝ 3 бременности бяха извънматочни и към днешна дата, тя може да зачене единствено "ин витро".

Гърдите са друга, и то много болна тема. Направо са неузнаваеми! Вече ми е станало като тик, когато се навеждам да си придържам деколтето, защото, както казва и номер 9, гледката е покъртителна! След около година (тогава смятам, че тялото ми ще се е възстановило напълно-малката ми е на 3 месеца), планирам операция. Не знам дали ще е силикон, или просто корекция-ще се консултирам, но със сигурност ще я направя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker