Изкуствени гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изкуствени гърди
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3053 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 18 години. Гледах и предишни теми с подобно заглавие, но те за съжаление не отговориха на въпросите ми.
Първо ще започна с историята ми. Както казах съм на 18 и да - знам че гърдите ми може да пораснат още малко, но силно се съмнявам в това. От 4 години, гърдите ми са си все същите. Дори не изпълват чашка А. Изключително малки са, не се чувствам комфортно в тялото си. Появиха се комплексите ми.
Един ден дори майка ми ме загледа и каза, че са изключително малки и се замисли дали да не ми сложи силикон. След нея се замислих и аз и вече съм почти сигурна, че ще си сложа. (Тук е моментът да кажа, че не искам да си сложа силикон заради момче. Правя го за себе си и за това да се чувствам добре в тялото си. )
Затова искам да попитам жени, момичета, всеки, който има някаква идея, кой пластичен хирург в София бихте ми препоръчали? И ако имате някакъв опит да споделите ако може! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0f8e75ef96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tук можеш да намериш почти всичко, което те интересува: http://www.tialoto.bg/forum/forumdisplay.php?f=29 Изборът трябва да го направиш самата ти. Някои може да са доволни от един хирург, а други не. Най-добре е да си набележиш няколко, да ги посетиш и да прецениш кой е "твоят човек".
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 60a9eb7ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не го правиш заради конкретно момче, но естествено че го правиш заради мъжете. За да те харесват. Само че мъжете не харесват само цици камо ли изкуствени. И освен това гърдите ще ти пораснат. Ще видиш след 10 години колко ще са пораснали. А ако забременееш ще ти станат огромни. След това ще си останат големи. Да си виждала голяма жена с малко цици? Раждала говоря. Всички си имат. А тоя силикон вече не е модерен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a10f2f926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Майка ти е за бой!
Ти хубаво си помислила за комфорта си, но някъде мисълта за здравето ти се е изплъзнала... Ами ако ти се наложи да си направиш мамография?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 392f1bdbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига сте нападали момичето, вероятно тя ИЗОБЩО няма гърди. Не малки, а никакви. Може да е някаква хормонална аномалия. При нея НЯМА да пораснат гърди след раждане или кърмене, това са глупости. Нека си сложи силикон. Аман от морализатори, ами ако на вас се беше случило? Само за да угоди на такива като вас, да страда от комплекси цял живот? И, между другото, такива като вас първи ще започнат да коментират липсата й на гърди, ако се запознаят с нея.
Авторке, прочети в интернет, посети няколко хирурзи, убеди се, че отиваш в хубава клиника, където няма проблеми с хигиената... и действай.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 93aacab677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мацка, ако ще се чувстваш по-добре направи го. Но го обмисли, знам че няма нищо общо с темата.. Преди време исках обеца на пъпа.. След 2-3 месеца реших да я махна и че не е за мен. Недей да правиш нещата спонтанно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8854156eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Коментар №7, ми хареса. Аз също нямам изобщо нищо. При мен така се случи, както при авторката. Изобщо не помръднаха, когато бях в пубертета, които минах много от отдавна. Не е нито от хормони, нито аномалии, нито тем подобни. Консултирала съм се. Просто така се случи.
С времето видях, че има много, много жени с този проблем. Да за мен е голям проблем, имам комплекс, а няма и как да нямам. Само човек в моето положение може да ме разбере.. И стига с тези нападки, относно това жените които искат да си сложат импланти. Аз нямам абсолютно нищичко, само заради това искам и аз да си сложа. Дори и един ден да си сложа пак, ще съм за естествените гърди. Понякога просто е необходимост, очевидна необходимост. Обаче това жени, които имат някакви гърди, дори и малки, все пак ги имат не знам тези жени защо го правят. Това трябва да го правят само хора, с проблема, никакви гърди.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2187bea66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, а не сте ли се замисляли някога за опасността от такива инпланти, особено ако не си раждала, така ни е създала природата, всичко изкуствено е грозно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker