Фризьорство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фризьорство
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте!
Благодаря предварително на тези, които са отделили от своето време за статията! :)

Имам въпрос към колегите фризьори (дано не само аз влизам в тези сайтове). Първо искам да кажа, че съм на 20 и мечтата ми винаги е била да бъда фризьор, да имам мой салон и да правя косите на хората здрави и красиви. Скоро изкарах курса и след като отблизо се докоснах до професията поисках още повече да се занимавам точно и единствено с това. За тези, които вече са се докоснали до фризьорството като мен знят, че това е огромна инвестиция. Та въпроса ми е как се отказахте от сигурната работа и поехте риска да се отдадете на работата на живота?
Само да вмъкна, че имам почасова работа като фризьор, помагам на учителя ми, но нямам своя клиентела на която да разчитам и се притеснявам, че ако не се отдам изцяло няма да постигна това, което искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8bca4f0f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм фризьор, но гледам, че няма други коментари, а ми е жал никой да не ти отговори. Поработи поне няколко години при някой, натрупай опит, репутация и познанства, и чак тогава започни да мислиш за самостоятелен бизнес.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e73bccb4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: аз работя вече за моя учител, но искам по цял ден да работя с него, но се притеснявам дали ще се справя, все пак кредити, сметки - никой не пита тоя месец заработил ли си

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e6cdb27f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз изкарах подобен курс обаче не съм се занимавала професионално,иначе имам практика само че в момента изобщо не мога да се занимавам с тази дейност.Хубавото в тази професия е че винаги имаш възможност да се реализираш,мисля за по нататък дай боже и аз така да се хвана за веднъж,два пъти седмично при някой фризьор,за мен по скоро го виждам като хоби но знам ли какво ще излезе.Пожелавам ти късмет във начинанието,дано да успееш...и не се отказвай,най хубавата работа е тази която правиш с удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c4a3a5ebef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, поздравления за това, че си намерила призванието си! Това е много важно, защото си е кошмар 40 години да работиш работа, която не харесваш.
Второ, всяко начало е трудно, но не се отказвай! Ако не се чувстваш още готова да отвориш собствен салон, продължи да работиш за учителя си. Щом те е избрал, явно е видял в теб потенциал. За това, работи си и с времето ще натрупаш и опит, ще намериш и клиентела и тогава вече можеш да отвориш собствен салон. Не бързай да откриваш салон, защото това си е доста скъпо начинание и без сигурна клиентела най-много да фалираш. А и не те знам от кой град си, но в големите градове има толкова много салони, че конкуренцията е жестока. За това първо си създай име и чак тогава мисли за отделяне и собствен бизнес.
Ако любовта ти към професията е толкова силна, няма начин да не се справиш. Само бъди търпелива, натрупай още малко опит и тогава скачай в дълбокото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker