Коремчета без нито една стрия - как го постигат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Коремчета без нито една стрия - как го постигат?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 948 пъти
Винаги съм се чудила как има момичета, които са доста пълни, а нямат нито една стрия на иначе пълния корем и кожата им е хубава и гладка и дори пъпчетата им са с красива вертикална форма като на слабите момичета. Или дори раждали жени с хубави кореми без стрии. Моят корем е увиснал заради напълняване и няколко пъти промяна в теглото ми и имам стрии в долната част на корема. Пъпът ми е увиснал и хоризонтален, само понякога придобива овална и прилична форма. Като цяло е грозна гледка, все едно съм раждала жена, а съм младо момиче. Чудя се как има момичета по 70-80 и повече килограма, които по всичко си личи, че не спортуват, но коремът им е хубав и гладък и дори си слагат пиърсинг. И има ли как да подобря кожата на корема си (за стриите е ясно, че няма как да се махнат, стари са). Като гледам други женски коремчета без нито една стрия с гладка и мека безупречна кожа се чувствам много зле, че съм млада, а коремът ми е като на бабичка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1f22ab24b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това е до ген, човек се ражда с дадена еластичност на кожата. Има хора с много разтеглива кожа, около 10% от хората има толкова еластична кожа че при тях не се получават стрии, дори и да дебелеят или да са бременни. Стриите са атрофични белези (под нивото на кожата), буквално са разкъсани клетки който не са били достатъчно еластични за да поемат разпъването което им се е наложило да претърпят.
За да подобриш кожата си начини много, но по добре иди при дерматолог за съвет, ние без да видим за каква кожа става въпрос как да съветваме.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 505d697714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Правилният въпрос е от какво се получават стриите. Те са с хормонална причина, на там насочи усилията си, а не защо другите нямат. Млад човек си, търси причините за повишеното си тегло и го дръж под контрол. Като изкараш няколко бременности и ти напреднат годините, положението става много по-трудно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 68f927b2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Въпрос на ген, физиология и еластичност на кожата. Докато бях бременна, нито виднъж не съм се мазала с каквото и да е против стрии. Нямам и чертичка на корема. От друга страна, познавам майки, които през цялата си бременност се мацотиха с какви ли не комбинации от етерични масла, мас, медицински козметики, но въпреки това се сдобиха със стрии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 08501fa683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Никакъе ген не е(не на 100%). Моята майка е цялата в стрии, много зле, едно време не е била информирана и с нищо не се е мазала. Аз родих н 34, мазах се с няколко мазила, основно кожата да е хидратирана и с евтини мазила става, доста ги сменях ако е от значение, редувах. Много бях надебеляла и накрая на корема ни една, отстрани където по-малко съм мазала няколко-едва се виждат. Но може и наистина на хормонална основа да е някои още в първитв месеци се появяват без да са качили много. Някои лркарства също влияят.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ffe7c8f87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм от раждалите, без нито една стрия, но се мазах още от първите седмици на бременността с крем против стрии. Преди да забременея години наред спортувах. Не знам дали начинът на живот има значение.
Мисля, че стрии се появяват при лошо кръвообращение заради заседнал начин на живот и натрупване на вода в организма. Също и заради хормонален дисбаланс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker