Искам промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам промяна
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 711 пъти
Здравейте! Момиче на 18 години съм, предстои ми бал и много ми се иска да променя себе си. То е ясно, че няма как да се случи за месец, но проблемът е, че нямам мотивацията да започна да тренирам, да ям по здравословно… от години искам, започвам и до 2/3 месеца се отказвам, а когато гледам други момичета, които не са се отказали имат прекрасна фигура и ми се иска да не се отказвам и аз. Проблемът при мен е, че винаги съм била по-слабичка, но когато ми дойде цикъла в осми клас ( доста по-късно от на останалите момичета ), започнах да качвам единствено с корем и лице. Бях 40кг в осми клас, сега съм 53, но искам да стана поне 57/58 защото съм висока, но когато кача ги качвам където не искам. Много объркано е всичко, знам, че тренировките биха помогнали, но мотивацията ми я има точно 2/3 месеца най-много..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 721410a3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кростренажор е вариант за спорт вкъщи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b1508b57c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тя мотивацията е изчерпаем ресурс и съответно е нормално да я загубиш в даден момент. Обаче ще си постоянна, ако на нейно място остане дисциплината. Намираш спорт, който харесваш, вече не си дете, така че подозирам, че ще ходиш на фитнес. Там решаваш какво ще правиш - дали ще посещаваш групови тренировки или ще намериш някой да ти изготви програма за силови тренировки. Не ти препоръчвам да се възползваш от програмите на инструктурите по фитнесите, защото са скучни, в общия случай ще те карат да обикаляш по машините по 2 часа и ще ти писне супер бързо. Та, решаваш какво точно ще правиш, вкарваш си го в седмичния график, в това време не поемаш никакви други ангажименти и не си намираш тъпи оправдания да пропускаш тренировка. При правилно провеждани тренировки след някой и друг месец ще има резултат, което от своя страна ще поддържа и мотивацията, а когато тя изчезне, се връщаме в началото - дисциплина.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4acbfe434f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От опит ти казвам, че мотивацията в къщи е по-трудна, даже много трудна. Мъж съм си бях направил импровизиран фитнес в гаража. Първоначално проблемът ми беше, че тежестите не ми достигаха, но реалната причина, след анализа е че от 1час, 15-20 мин говорех или пишех по телефона, постоянно бързах за някъде, да хапна, някакво спортно предаване и тем подобни. С две думи: не се получи. И оттогава предпочитам, както се казва, на зала, където вече имам необходимата дисциплина, мах 1-2 поглеждания на час в телефона(по принцип не говоря докато тренирам), и може би на първо място, защото съм по-конкурентен, да имам пример и стимул за развитие и да подобрявам форма. За теб най-добър вариант, да започнеш е в зала или фитнес и то с треньор поне за месец-два. Ако нямаш финансова възможност или удобна локация, то ти предлагам да започнеш в къщи, но с леки гирички някакъв тип функционална подготовка подобна в бокса: основни удари 1а мин/рунд работиш 1/а мин/рунд почиваш после увеличаваш работния рунд на 2мин. За долната част, ако можеш на въженце да скачаш е ОК. 5-6 рунда с гирички и 3-4 рунда въженце са ОК-загряване в начало и край с поне 10оборота кръгове в рамене лакти врат, кръст, таз, колене и глезени. Тренираш през ден, сладко само след тренировка, по възможност спри кафето. След месец спокойно можеш да потърсиш зала и да работиш тялотот на групи: горна долна и ръце отделно

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a54678dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   АМи те баловете са след месец, по-добре не си губи времето, няма какво да направиш, ако бяха догодина май месец, тогава можеше да започнеш сега и щеше да си топ, ама на, мързи те.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 92f0cfc457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хормоните не са наред, щом качваш в лице и корем.
Това, което ще напиша не е съвет, просто споделям...
Практикувам водно и сухо пречистване от десетина години и мога да кажа, че няма нищо общо с диети, дава резултати за отслабване ако след пречистването се променят хранителните навици. Пречистването дава отлични резултати за пречистване на кожата (затова започнах да го практикувам аз) отразява се благоприятно и на редица други системи в тялото, тъй като се очистват от токсините натрупани под различни форми като слуз, излишни мазнини... лимфата се очиства много добре.
Пример. След първото ми водно пречистване от 11 дни само на вода, премахнах мастни образувания, които се бяха появили точно на лимфните под мишниците ми. След тия 11 дни на вода започвах да се храня (захранване) с плодове и зеленчуци в суров вид, под форма на фрешове, смутита и салати. Впоследствие след около месец започнах да се храня с други храни като аз не ям месо от 18 години.
Впоследствие съм правила пречиствания регулярно през годините и то без специални изследвания на каквото и да било, но не съм видяла негативен ефект. И все пак, хора със сериозни заболявания или с влошено здраве като например бъбречни и сърдечни проблеми - не бива да правят дълги курсове на воден или сух пост (пречистване).
Също така е важно да кажа, че ако човек е с наднормено тегло, ще свали кг. много бързо по този начин, но е вероятно кожата му да се отпусне грозно и задържането на резултатите зависи от промяната на хранителните навици след това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker