Просто виц ли е, или русите хора наистина са тъпи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Просто виц ли е, или русите хора наистина са тъпи?
преди: 1 година, 6 дни, прочетена 1152 пъти
Здравейте. Не целя да обиждам никого. Извинявам се, ако тук има някой рус човек. Като бях 2-ри клас се оплаках на майка ми, че едно русо момиче ме обиждало и тя ми показа вицовете за блондинки да ме успокои, че те са много прости и много ги подиграват. Успокоих се, но по-късно разбрах, че се отнася за изкуствените изрусени блондинки. Да, но с времето срещах все повече руси хора и кой от кой беше по-глупав. Буквално нямаше един с акъл. В началното училище имаше едно русо момче. Беше много глупав. Имаше проблеми с говора и с четенето. Всички се научихме да четем, само той в края на първи клас едва сричаше. С много труд се научи. Беше наистина много глупавичък. Мисля, че имаше проблеми. Физически се развиваше наред. Беше висок и много бърз. В часовете по физическо ако се състезавахме си умирахме да е при нас. Но умствено не беше много добре. Беше старателен и доколкото знам сега като сме големи се оправя в живота. Но пак не е особено умен и все още има проблеми с говора. Всички знаехме, че е глупав, но не можехме да му кажем. Беше добро момче, но глупчо. После в другия ми клас имаше друго русо момиче. И тя беше много тъпа, заяждаше се с хората, говореше глупости и имаше много високо самочувствие. В коридора често срещах друго русичко момче, което много пъти се е заяждало с мен. Беше нечистоплътен, пушеше и само си просеше боя. В един друг клас имах двама руси съученици, момче и момиче. Този с жълтата коса от малък пиеше алкохол, но се майтапеше, че не се напивал. Държеше се тъпо. Беше старателен, но се виждаше, че е глупав. Онази и тя не беше много умна. В другия клас имаше друг рус льоьло, супер неприятно същество. Плюе, обижда и се заяжда с хората. В университета пак срещах глупави хора с жълти коси. Останал на поправка на лесна тема, дали по да учи за 2 неща и той пак не ги научил. Написал изток иСток. Какво да ви кажа? Уж е само виц, но май не е само виц, а всички руси хора не са особено умни. Добре де, ако е така, народите в Северна Европа са масово руси. Особено тези скандинавците. И пак са по-напреднали от другите. Значи няма как цял народ, където 80% от хората са руси, да е прост. Просто съвпадение ли е, че винаги попадам на глупави русоляви хора? Пак се извинявам ако съм обидил някого, но ми е чудно. Не вярвам как е възможно всеки рус човек, който видя да е такъв. Забравих да допълня и че на центъра имаше русо момче, което проси пари да се налива. Вие как мислите? Просто виц ли е, или русите хора наистина са глупави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 дни
hash: 7d9e8164eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Явно ти привличаш по-тъпите техни представители. Аз по същата логика мога да кажа, че хората с тъмни коси и очи са злобни, завистливи и колкото и да се правят на приятели са предатели, защото основно такива съм срещал. Всички мои приятели, които са ме предавали са с тъмни очи, наскоро се замислих над това.

Иначе според изследванията в Скандинавието имат по-висок коефициент на интелигентност средно от гърците, турците и Африканците, които са брюнети предимно. Истината е, че не зависи от косата, клишето е защото у нас разни тъпи джукести се изрусяват. Според теб негрите в Африка и арабите като са с тъмни коси много ли са умни? Аз не съм срещал умен черен или арабин, масово са глупави. Ако има нещо вярно, то е че русите са по-студени и като цяло повечето са интровертни.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 31736d2ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не знам за русите, но като ти чета писаниците май и ти не си от лагера на интелигентните.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: c90407a376
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Най-глупавият човек, когото съм срещал, беше едно русо момиче, хаха, но мисля, че беше изключение.
Пълна глупост е това за цвета на косата, просто русите са по-редки генетично, хората масово са глупави, така че да срещнеш рус човек си е рядкост.
Написах в гугъл дали са по-тъпи и ми излезе, че били по-умни...

The study found that the average IQ of blondes was actually slightly higher than those with other hair colors, but that finding isn't statistically significant, said Zagorsky, who works in the university's Center for Human Resource Research

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 88c8ed5f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Няма връзка между цвят на коса и интелект. Тези вицове се появиха в зората на демокрацията като усмиващи онези повърхностни жени, които се изрусяваха, за да привлекат някоя мутра заради парите и агресивното му поведение, което те асоциираха със сила. Нещо като днешните кифли.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: e24233d923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз имах един глупав съученик, беше много рус като немец. Не можеше да чете дори в 4-ти клас, а накрая го изгониха в 5-ти. Беше побойник.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: abadd90490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много известни блондинки са се доказали, че всъщност са много умни... някои са се изрусявали заради кариерата си на филмови звезди, не само за да привлекат някоя мутра, защото като блондинки били по-секси и цвета привличал мъжете на уж... Другото е, че цвета трудно се придобива ако от черна искаш да станеш руса и е рядкост да срещнеш естествено руса жена. В началото наистина само актрисите са се изрусявали защото в черно белите филми си личи, че е с руса/бяла коса. За това толкова много жени имитират Мерилин Монро когато се изрусят...
Може би трябва да изгледаш филма "Професия Блондинка"...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: d13102e1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мда.. аз съм светлокос и светлоок, и съм изключително тъп! IQ-то ми е 152 и имам самостоятелен успешен бизнес в областта на системите с изкуствен интелект, също така - здраво семейство и 3 прекрасни деца, които са първенци в училище. Жена ми също е като мен...

Ако си отговориш на въпроса защо определени части от човешката популация (можеш да ги наречеш и "раси") са с по-тъмна кожа, коса и очи, а други - с по-светли такива, може би ще разбереш защо те бъзикам. С какво са се сблъскали едните и другите, как това се е отразило на еволюционното им развитие и им и т. н.
Ще ти дам един жокер - хората с по-светла кожа, коса и очи, като цяло, просто няма как да са по-тъпи от тези, които са запазили съответните си атрибути отпреди стотици хиляди години... Разбира се, флуктуации и гранични случаи винаги има, но не за тях става въпрос, а като цяло.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 6e4d047907
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Русите мъже са много умни, интелигентни и мъдри!
Обаче всички руси жени-са кифли, много тъпи и посредствени!
Лично аз-от МОИ лични наблюдения и то ЦЯЛ живот, съм стигнала до извода, че тъмнокосите мъже са много кухи лейки.
Русите мъже са хем магнетични, хем мъдри и интелигентни, хем крайно чаровни, въобще-на всяко едно ниво са прекрасни:)
Но русите жени са трагедия отвсякъде, абсолютно примитивни!

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 85209d6e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подобни неща не определят процента ти на мозъчен багаж. Възможно е да сте попаднала на такава среда, но не всички руси хора са глупави. Впрочем няма глупав човек стига да желае да се учи и труди, то той няма начин да не преуспее.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: 85209d6e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Искам да попитам No_9 спрямо неговия бизнес свързан със ИИ дали има нещо против да разкаже по-подробно понеже имам известна заинтересованост.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: d13102e1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, макар че не е по темата, ето накратко: ИИ има различни направления, като моята фирма е специализирана най вече е машинното зрение (machine/computer vision). Разработваме и обучаваме системи, които трябва да наблюдават, разпознават, локализират и проследяват обекти на базата на снимки или видео от камери. Например на едно летище, самолетът, който влиза в гейта, трябва да остане там за точно определено време, като през това време се извършват различни операции - зарежда се с гориво, свалят се пътници, качва се кетъринга и каргото, след това следващите пътници и т. н. Всяко от тези действия трябва да се проведе в съответната последователност и да отнеме определено време, защото ако се стигне до закъснение, това обърква графика на цялото летище. Всичко това се наблюдава и отчита автоматично, благодарение на нашите системи.
Или в предприятие, където всеки един детайл е маркиран със специален код (подобен на QR-кодовете). Тези кодове трябва да се разчитат в движение с висока скорост, въпреки отблясъците от метала, положението на кода върху детайла, различната степен и ъгъл на осветеност и т. н., където стандартните четци изобщо не могат да се справят.
Главно с летища и промишлени предприятия работим, където трябва да се оптимизират трафици, да се поддържат складове, да се наблюдават обекти и процеси, или да се поставят и четат уникални маркировки върху разни детайли, опаковки и пр.
Разбира се, ИИ има много други направления, като нашумелите напоследък генеративни модели, чат-ботове, системи за препоръки, автономни машини и автомобили, симултантен машинен превод, разпознаване, анализ и синтез на реч, и много други.
От постът Ви не става ясно от какво точно се интересувате - да се обучавате, да започнете някой проект в областта, или търсите изпълнител за реализацията на такъв?

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: a2ed016c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Моята трактовка по въпроса е следната:
отнася се за русите жени, някаква част от тях, а не за русите хора по принцип.
Защо? По някаква причина, русата жена е предпочитана от мъжета от всички раси. Това й прави мечешката услуга, че много врати в живота се оказват отворени за нея, без тя да е положила никакво усилие за това. Съответно тя свиква на това и не прави нищо в посока личностното си развитие... Представи си, след като в училище е получавала само 6-ци по математика, понеже преподавателят я е бройкал, а тя е била кръгла нула по този предмет и върху нея не е оказван никакъв натиск да промени това. Съответно тя прехвърля тези си привички и върху другите аспекти на живота. Не ѝ се налага да се бори за чувствата на някого, да гради връзка, понеже винаги има огромен избор от обожатели. Все ще се намери кой или от какво да се храни. В краен случай ще се съблече гола пред някое списание, или ще напише някаква книга в стил "Кобилкина", която ще се продава само заради снимката на корицата й.
Разбира се, такава тактика ще върви само в държави като нашата, където русите жени са рядкост от масовката. В страни като Швеция едва ли ще минава - там да си рус е като тука да не си негър...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 часа
hash: f262f46de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Първо: Не може да определя колко е интелигентен и умен човек по неговия външен вид.
Второ: Не може да се съди кой е умен и кой е тъп по съвпадения.
Трето: Аз лично познавам много естествено и неестествено руси хора, много по-интелигенти и умни от останалите.
Четвърто: Човек, който прави такива заключения, поради някакви случайности, не мисля, че е достатъчно умен, че да обсъжда колко тъпи били блондинките.
Пето: Както пише в коментар 1, по Вашата логика мога да кажа, че хората с тъмна коса и тъмни очи са злобни и завистливи.

Ето и аз имам пример: Починалият ми дядо е беше рус до сетния си ден. Беше много интелигентен човек, ветеринарен лекар, и аз лично съм била свидетел колко много го уважават хора на неговата и под неговата възраст.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 2656e3722c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Като човек познаващ много руси хора мога да ти кажа, че това си е просто градска легенда! И между тях си има всякакви, и умни и глупави и мързеливи и работливи и изобщо да съдиш за няколко само по външния му вид не говори добре за теб.
Само за сведение аз не съм руса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 9e0e7ee0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От No_12 към No_13
Здравейте! Извинявам се за късния отговор питам понеже в момента изучавам програмиране и съм се нацелил към уеб програмиране, но все още разучавам различните направления в ИТ сектора и искам да разбера в коя част е най-добре да работя.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: d13102e1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17 (От No_13 към No_12)
Добре, че и аз се сетих да погледна :)
Ами ще Ви посъветвам следното: В момента ChatGPT-4 ми замества още 2-ма или 3-ма човека във фирмата, при това за $20 месечно (с ДДС - около 50 лв. ).
Смятайте, такива професии като кодене, уеб-програмиране ще изчезнат до няколко години...
По-по друг начин стои въпросът при разработката на интелигентните системи - те сега набират скорост (всъщност, началото им е поставено още през миналото хилядолетие, когато са се наричали "експертни системи"). Съветът ми е да се насочите натам. Избягвайте рутинното програмиране и се насочете към програмното решаване на нетривиални задачи с помощта на машинното обучение и изкуствения интелект.
Има много хубави курсове в Udemy по темата. От ВУЗ-овете бих Ви препоръчал ТУ и СУ, където има добри специалисти и преподаватели с опит от много години, както и съответната академична култура и традиции.

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: fab34147c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не всички блондинки и блондини са тъпи. Но съм забелязала, че тези, които се изрусяват явно са привикнали с тъпотата, която се асоциира с русите хора и започват да се правят на малоумни. В последствие не само се правят, а стават такива. Наистина е интересен феномен, който често виждам. Моя приятелка, много свестна, умна и деликатна реши да се изруси. Не се промени веднага, но вече сякаш си беше втълпила, че корените и растат руси и че си е просто “блондинка”. Постоянно се определяше като такава и в един момент започна да излиза и да бъде играчка на буквално всяко момче. Явно усещаха, че иска внимание и злоупотребяваха с това, че тя самата започна да се мисли за проста. После започна да се друса. Върха беше преди три месеца като ми каза, че е карала надрусана. И така…

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 2beac48958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към 19, аз съм съгласна с Вашето мнение, но аз съм естествено руса и заради някакви си вицове съм смятана за тъпа блондинка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker