Мързелив треньор (карате) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мързелив треньор (карате)
преди: 9 месеца, 4 дни, прочетена 578 пъти
Здравейте, случва се следната ситуация, тренираме карате киокушин и имам проблем с моя треньор, защото тренираме деца заедно. Започнах да водя тренировки и той винаги се появява с 30 минути закъснение (някои дни не идва на тренировките изобщо) и веднага щом дойде започва да съсипва тренировката, опитвайки се да подкопае авторитета ми. Вместо да тренираме спорта, за който децата са дошли, той спира тренировките ми за глупости. Опитвам се да науча децата на нещо, а той ще спре да тренировката, ще им хвърли топка и ще им каже да играят, а след това ще седи и ще прави нищо, пиейки бира. Опитвам се да споря с него за това и той ми казва да оставя децата да играят. Писна ми да се занимавам с недъзите му, вчера се карахме за това и излязох от тренировката, вероятно можете да прочетете между редовете и да разберете, че казвам, че треньорът ми разочарова учениците си, защото те също ще си тръгват след време. Мислите ли, че трябва да се свържа с някой от водещите лидери на федерацията и да им обясня ситуацията? Тъй като те представляват организацията, тяхна е отговорността да се уверят, че някой, който преподава под това име, всъщност преподава добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 6e71b945cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей! Аз спортувам Таекуондо във световната федерация :) Още като прочетох, че "Сенсея" пие бира пред децата, тотално ме срина. Това в боен спорт, който както Таекуондото, Самбото, Джудото и всички други бойни спортове учи на дисциплина, мъдрост, самоотбрана, красотата на самия спорт, историята и всичко останало, това е просто разочарование. Моят Сабоним е един от най-уважаваните във федерацията, на човечеца редовно му се случва да закъснее за тренировка или да не дойде, но той си има причина. Има семейство, работи по 12 часа и го разбирам. За това отивам и аз го замествам. Но никога, ама никога не си е позволил да не предупреди, че няма да дойде или да не ми се обади първо на мен, да пие бира пред децата ПО ВРЕМЕ на тренировка и да не учи децата на нови неща и усъвършенстване. Моят треньор също хвърля топка на децата от време на време да играят, но това е, защото са деца на по 10-12 години и го разбирам, но е и хубав старт за загрявка преди началото на самата тренировка. Зависи колко често го прави. Човека иска да предаде това, което знае и е учил той на днешното поколение. Има какво да се научи от двукратен шампион в Корея. Що опира до федерацията, свържи се с този който я представлява и му обясни ситуацията, защото това наистина не е нормално, а що опира до родителите - пари на вятъра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker