Проблем с окосмяването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Проблем с окосмяването
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 401 пъти
Пробвах всичко.
Кола маска домашна или не.. Държи 3-4 дена и пак никнат косми и не маха всичките.
Крем за косми и кристал.. Действа само на дълги косми и не държи.
Самобръсначка още след 3 часа избиват пак.
Епилатор налага се да го ползвам 3 пъти в месеца. губи много време. не държи дълго. избиват до 5 ден косми. и получавам супер много подкожни косми с които после едва се справям..
От години искам да нося летни дрехи, но така и не намерих начин да се справя с космите.. Кожата ми е все раздразнена, постоянно имам врастнали косми и бързо растът... чувствам се ужасно в тялото си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: 5c4444f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Опитай на кола маска при професионален козметик. Те работят с висок клас продукти и освен това сама е трудно да достигнеш всички места и да теглиш в правилната посока лентата. Може да използваш ексфолиант за зоната триъгълника, под пъпа, не и в самата нежна част! Трябва да постоиш под топъл душ около 5 Мин, после нанасяш ексфолиант, масажираш около 3 мин нежно ( иначе има риск да се разраниш) и изплакваш. Така се маха мъртвия слой кожа и е по-малък риска от врастнали косъмчета. Чувала съм, че добри ексфолианти са тези на кокосолис. Не прави компромис само за да спестиш пари.
Имам приятелки, които минаха процедури за лазерна епилация в продължение на година и сега нямат изобщо косми. Ходи се на поддържащи процедури веднъж на 6м, колкото знам. Аз не съм пробвала и не мога да препоръчам от личен опит, от личен опит говоря само за кола маска при добър козметик - много внимателно провери къде ще си запазиш час! Питай познати, които ходят редовно, чети рейтингите за местата! И също така, ако не ти кажат- когато ти направят кола маска е желателно същия ден да не се къпеш. Все пак кожата ще е доста раздразнена.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 3b595de882
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Прегледай се за хормонални проблеми.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c9fd8f13fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Лазерна епилация е единственото ви решение. Ако имах излишни 2к, на секундата бих ги дала за това, защото имам вашия проблем

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 04300bb586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз пробвах. На втория ден растат. Минавам си краката и със самобръсначка и с епилатор и до два дни почват да растат. Мишниците само със самобръсначка. Чувствително място е. И забелязах, че колкото повече се бръсна по интимната зона, толкова по зле. Ръцете не ги бръсна само веднъж с епилатор Само веднъж с се отказах, защото стават огромни косми, а не ми се занимава през два дни. Много ми пука. Колкото по-често се бръснеш, толкова по-зле става. Бившият ми настояваше да си бръсна мъха над устните. Кукувица ми изпила мозъка. Да не съм луда. Сестра ми си бръсне и ръцете със самобръсначка. Айде малко да се престане кой как се бръсне темите От тъпата мода ставаме така. Отдолу съм много зле, изцяло обръсната, но наоколо косми, коитко ме е страх отново да обръсна. Ще тръгне по бедрата и корема. Пълен ужас. Ако стане война тези, които махат космите по лицето.... не ми се мисли. То за храна и цигари едва ще има.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 833ace9c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Лазерна епилация

 
  ...


...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 2f38a2d51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам същият проблем и скоро ще започвам лазерна епилация. Това е решението, друго няма, скъпо е да, но никой не ти е казал, че трябва да направиш на цяло тяло. Разбира се парите си заслужават, но ако нямаш възможност можеш да стартираш с място, което ти е най-необходимо, предполагам това са краката. За съжаление няма друго решение

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 13 часа
hash: e04a873b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами аз мислех, че е нормално да се обезкосмява човек всяка седмица. С епилатора растат много малко и тънки косми, които не се забелязват кой знае колко след 1 седмица, но аз въпреки това ги махам. Отнема ми един час и съм бяла седмица спокойна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker