Момичета, какъв в вашият стил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Момичета, какъв в вашият стил?
преди: 17 дни, 15 часа, прочетена 291 пъти
Младо момиче съм и никого няма да изненадам с първото си изречение - Обожавам модата. Почти всяко момиче ще каже, че обича модата, но всяка от нас има има различни разбирания за нея.

Аз ще започна с това, че още дете съм естет и ценител на красотата. Оценявам всичко стилизирано добре, независимо дали ще са дрехи, интериорен дизайн или добре направен грим. Винаги отбелязвам, когато видя нещо хубаво в някого. Аз лично съм на мнение, че една дреха 20 лева може да изглежда добре, стига да имаш достатъчно нюх и умението да я съчетаеш правилно. Нямам потребност като повечето момичета на моята възраст да си купувам скъпи неща, само защото са марка. Защото от това, което виждам не стоят по-добре и не си заслужава високата цена, само защото е на някой известен дизайнер. Много ми е смешно когато видя момичета, даже и големи жени с тениски или чанти с голям надпис Gucci, Guess, LV - а от километри си личи, че са имитации. Повярвайте ми, има хора, които винаги разбират дали нещо е фалшификат или не. Но дори и действително да са оригинални, тези големи надписи и лога, правят самата дреха да изглежда евтино и по-скоро има обратен от търсения ефект.

Моят стил е по-официален или казано с други думи old money. Тези визии постигам предимно от магазини като HM, Zara, Bershka, Stradivarius, които имат големи попадения. Сама за себе си осъзнах, че е по-добре да купувам дрехи, които лесно се съчетават с всичко, от колкото най-trendy нещата. Ненавиждам прекалено разголените и вулгарни дрехи, за мен в това няма никаква класа. За жалост и в университета, и навън рядко срещам хора, които да се обличат стилно. То добрият вкус е свързан и със светоусещането на човек, интелекта, средата в която се движи, както и хората, от които се учи. А всички знаем, на какви хора подражава днешното поколение и каква музика се слуша по дискотеките - тези неща оказват влияние….

Споделете и вашето мнение - как виждате нещата, влияете ли се от тенденциите или по-скоро имате различен от масовия стил. Ще ми бъде интересно да ви прочета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 17 дни, 37 мин.
hash: c47c159839
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Написах тема, в която питам какви обувки и чанта ще отиват на рокля в цвят праскова... Мисля, че ти си човекът, който може да ми помогне.

За надписите съм на същото мнение. Аз живея в Германия и виждам всеки ден тениски Левис, Найк, Адидас. Тук е много по-зле от България. Бях на дискотека и нямаше нито една стилно облечена германка. Някои бяха с анцуг и широка тениска. Само полякините бяха хубаво облечени.

Дори и да не се интересува човек от мода, с времето развива свой стил на обличане.

 
  ...
преди: 16 дни, 22 часа
hash: 7c9c6812fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Отвори ифчени, защото усет нищо не значи, ако излезеш по въпрос ще се смееш, какхси мислила, че си елегавтна. Имаше едно предаване по ТЛС Модни престъпници, многофвяжни имаше, колко били елегантни, но експертите бяха на друго мнение. Затова, че бъди толкова уау, че си супер, затова чети.

 
  ...
преди: 16 дни, 20 часа
hash: 49bfaca84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казваш че интелигентните хора трябва да се обличат стилно, но в същото време не виждаш много стилно облечени хора. Къде отидоха интелигентните хора в тази държава? !

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 19 часа
hash: 6e81745806
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много й ставало смешно... Аман от хора, които си мислят че са някакъв критерии, лепят етикети, обиждат на база дрехи. Не живеем на 5-то авеню, ваше величество. Всеки е свободен да носи каквото си иска. Една такава дойде при нас на работа в офиса на куриерска фирма скоро и се подсмихва, когато хората си разглеждат поръчаните дрехи и чанти - грозни били, евтини били, не знам какви били. Скоро няма да работи за нас 100%. Носи си парцалите от Зара и мълчи.

 
  ...
преди: 16 дни, 16 часа
hash: 65924cf240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До вкус е всичко, предпочитам дрехи, свежи цветове. Внасят чар в ежедневието, през всички сезони. Приятно нещо е модата.

 
  ...


...
преди: 15 дни, 6 часа
hash: c99aece598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не робувам на мода, марки, стилове. Обичам удобството и изобщо не ми дреме дали в очите на някой си там ще му се сторя обикновено облечена. Ежедневното ми облекло е кецове, дънки или спортен панталон, тениска, суитчър. Обувки с токчета и платформи никога не съм имала и не съм носила, просто защото съм висока и нямам нужда от такива. Поли не нося, рокли само за официални поводи. Честно казано, даже не бях чувала този стил олд мъни, ама определено не е моят. Мразя да обикалям магазини безцелно и да пробвам дрехи с часове. В магазин за дрехи влизам с ясна идея какво търся, намирам го, плащам и излизам.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 17 часа
hash: 816721c457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Харесвам алтернативната мода-готик, пънк, метъл. Нося само черни дрехи и аксесоари-гривни с шипове, черепи с кости, нашийници, пентакли, обърнати кръстове, прилепи. Харесвам мрака и тъмнината от които останалите хора изпитват страх и ужас. Не обичам да се идентифицирам с другите и 95% от случаите не комуникирам с никого, освен с колегите ми в работата и университета. Определям се като асоциален и интровертен индивид. На мнение съм, че дрехите, стилът на човека говорят много за него като тип личност и собствено светоусещане.
Ж, 34

Ти, какво би си помислила за мен като човек и начин на обличане?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker