Увеличени устни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Увеличени устни
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 474 пъти
Защо жените масово си увеличават устните, на някои просто им седи ужасно, устните са супер големи, несъразмерни с други части на лицето.
Не се ли харесват тези жени, какво се случва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 28 дни
hash: eaeab9660f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Все едно аз да си туря едно лайно на челото и да ходя с пренебрежителен поглед и самочувствието, че съм мистър свят. Меко казано нелепо е.

И аз се чудя защо жените си мислят, че като имат задник на лицето, са много хубави. Стои отвратително просто. Все едно гледам ожилен от пчела човек. Явно чалга културата добре ги е обработила.

А най-смешното е, че са си вирнали носа, все едно са хванали Господ за шлифера и погледа им казвам "аз съм ебати яката мацка и ви прибирам всичките в малкия си джоб", а то е меко казано грозно. Просто контраста между това как изглежда и езика на тялото и, че е едва ли не мис свят, а всички други са ебати загубеняците, е... не мога да го определея дали е по-скоро смешен или жалък.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: b436839c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   По-лошото е, че се харесват така, като маймунски г*з.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: a094d9553f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И аз тава се чудя. Правят се на маймуни и не се усещат. Явно не вярват на очите си, а на хвалбите от приятелки. А жените имат редовен навик да се закопават една друга - вижда, че е станала много зле, но усмихнато й се радва и я насърчава за още простотии. Един вид "тая да се разгрози колкото може, че да не ме засенчва". Масата си правят джуки заради имитации - мислят, че като заприличат на жената на някоя мутра и при тях ще кацне мъж с пари.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c7f38a69f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Има и 3ти елемент. С всичките операции да демонстрират статус. Както с с дрехите, косите и всички онези нелепи неща. Така и с това. Да покажат колко много пари харчат. Смях. А кой им се лепва точно не знам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: ff96cc7a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Toва не го правят нормалните жени. Правят го тези, които са женския еквивалент на мъжете от типа както онзи би описал "бръснатите като за казарма селяци, храчещи се по улиците и ходещи с ангуг и маратонки, с примитивен тъп поглед аборигени". Демек типа мъже, който харесва тези жени, също не е най-читавия. Патките с джуки си търсят някой да ги води по почивки и да го завържат като му родят дете, като в момента в който му свършат парите, те му вземат всичко останало и отиват на следващия.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: a094d9553f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интересното е след 15г какви карикатури ще се разхождат по улиците когато джуклите остареят, а джуките им увиснат. Ще ги помпят още и ще станат като Жената Котка (който не я знае да потърси снимки - образцова е).

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: fe6f0f4bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не знам откъде тръгна тази мода, но е абсурдна. Мисля, че от Анджелина Джоли. Само че нейните устни са естествени и има голяма разлика кога имаш естествено пълни устни и изкуствени такива. Изкуствените не седят красиво, няма нито една дето да ми харесва как седят такива устни. Първата ми мисъл за такива жени е че са свикраджийки, сори ама на такива ми бият. Същото е и с тия чипи нослета. Това, че Барби има чипо носле, не значи че същото ще седи на една истинска жена. Тия чипи нослета са детски нослета. Няма как да сложиш едно малко носленце на голяма жена, с голяма челюст и изобщо формата на лицето и не предполага това носленце да и седи добре. Вижте Преслава, Камелия и всички на какво приличат. Ами то е смешно. Единствено ако някоя жена има много голям гърбав нос, може би ще е добре да махне гърбицата, тогава да. Но жени с нормални носове, да си слагат тия детски носленца, са просто нелепи. Всички искат да са чипоноски с големи устни и дръпнати нагоре очи. Да ама тази визия подхожда на някоя от някой комикс, а на реална жена седи смешно. Така яко се окепазиха повечето, но нека си мислят, че са много красиви. Утре ако стане модерно да си сложат бивни на лицето и това ще направят хаха.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: eaeab9660f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Интересното е, че вече стана толкова масово, че и кварталните продавачки си правят джуки. А това отнема от "елитността" на мутресите. Защото една от идеите на това е "вижте ме, аз имам пари и си правя джуки". Е, сега като всяка втора квартална жена на минимална заплата си ги прави, вече не е толкова елитно. Трябва му тресите да измислят нещо по-изчанчено и скъпо. Просто защото ще е по-скъпо и няма да могат обикновените джофри да си го позволят, а не че реално ще ги направи по-красиви.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 51d4da6019
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да и аз съм на мнение че донякъде е демонстрация на финансови възможности. Вижте какво мога да си позволя, а вие не можете. Не е чак толкова до голяма красота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker