Мъжете сериозно ли харесват thick - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мъжете сериозно ли харесват thick
преди: 2 месеца, 2 дни, прочетена 1076 пъти
От много време насам вече тела тип Ким Кардашиян се смятат за идеал и едва ли не всичко друго не е красиво и секси според хората. Без да се обижда никой, но такива тела в никакъв случай не са перфектни, не са грозни, но има много по-хубави. Според мен перфектни тела са тези на моделите от Виктория Сикретс - слаби, високи, малка костна структура, големи стегнати кръгли гърди и средно кръгло стегнато дупе, коремни плочки, не като на мъж, разбира се. Аз лично изглеждам по абсолютно начин, който описах, смятам тялото си за перфектно, но много момчета ми казват как трябвало да ходя на фитнес, защото защото задникът ми бил малък (той не е, пясъчен часовник съм, не е като на Ким Кардашиян, но за тялото ми не е малък въобще) и едното момче ми показа профила на някаква инфлуенсърка Деми Роуз. Въпросната има абсолютно същите пропорции като мен, само че има по-голямо тяло, защото тя е с по-голям кокал, тя не е слаба с извивки, а леко дебела, нарича се thick. Аз колкото и да надебелея (невъзможно при мен) и да тренирам аз пак ще имам по-малко тяло и следователно дупе и така нататък от някоя като тази, просто защото аз съм с много малки кости. Според мен красиво и женствено женско тяло е слабото, с малка талия, тези жени според мен не са женствени, може да са секси, но не и красиви, тези големи талии, големи крака и големи задници, изобщо не знам как някой може да ги смята за идеал за красота, женственост и нежност. Имам чувството, че хората са се побъркали, този нов тренд и идеал е нелеп и мъжете явно са големи идиоти щом всички се следват по него, промиват им мозъците, допреди 10 години или повече се смяташе за идеал висока, слаба жена, с малка талия и стегнат корем, големи гърди, малко до средно стегнато оформено дупе. Сега жените масово ходят на фитнес да станат “по големи”, ядат за да имат големи задници, а те изобщо не са както ги гледате на снимките, които масово обработват с фотошоп всички тези жени и ги помпат със силикон, пълни са с целулит, отвратителна гледка е на голо, има снимки на Ким Кардашиян без фотошоп и задникът от тежестта е увиснал и с целулит (а нейният е силиконов, представете си натуралните тогава колко са зле).
Против съм жените да гладуват и да се разболяват от анорексия, както беше допреди със стандарта да си слаб, но едно здраво слабо момиче с малки кости, което реално има перфектно тяло, да му казват, че не е достатъчно добро и не е перфектно и в същото време да се дава за пример как трябва да е пълна с огромен грозен задник е ужасно, смешно и жалко. То е все едно едно Ферари да го хулиш и да говориш, че Фиата е перфектен и по-добър, когато всъщност не е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 3530679a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Не, авторке, грешиш!

Разбира се, вкусове разни, но повечето мъже мислим по подобен начин:

1. Високите жени - като цяло не са особено хубави! Като кобили са.
Реално най-красивите жени са между 150 и 160 см

2. Слабите жени - НЕ СА СЕКСИ! Особено пък ако са кльощави!

3. Жени с малко дупе също НЕ СА СЕКСИ!

Жени от типа на Ким Кардашиян СЪЩО НЕ ХАРЕСВАМЕ - такива разплути...

Тоест най-харесваме жени със средно телосложение, но със женствено тяло и извивки!

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 2d5c59ad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Никой никога не е харесвал високи и кокалести. Май ти си промитата, а не мъжете. Моделките не са идеал за красота, по-скоро гледай какви са били порно актрисите в различните десетилетия, за да разбереш на какво са се дървили и лъскали, и желали масата мъже.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 9b4fe07628
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз съм си чичак вече и мога да кажа, че винаги съм си падал по жени с извивки, още преди тази нелепа мода с Ким Кардашиян и онази американска рапърка (забравих й името).
Но трябва да спомена, че техните тип тела не ми харесват, защото са изкуствени. Този тип жени си правят тъй наречените BBL процедури. Изсмукват им мазнините от корема и ги слагат в задните части. Аз просто си падам по естествени извивки, при които има и леко коремче, това ме възбужда много.
Тъпото на тези инфлуенсъри, инстаграм модели и прочие е, че създават грешно впечатление у хората и някакъв фалшив стандарт.
Бъди такава каквато си. Не се поддавай на това кой какво харесва.
Има мъже, които си падат по слаби жени, по високи, други като мен по пълни и миньончета, светът е шарен и няма нищо лошо в това.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: cc0e0ae367
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   1 e прав с малката вметка, че джуджета 150 малко нормални мъже харесват. 160-167 см си е най-добре.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 часа
hash: 5aa6c02873
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Най харесваме здравословно изглеждащи жени.
Това с големите задници е мода, както преди пък беше мода силиконовите цици. И сега ги има, ама не и в крайностите както преди 10на или 20г.
На фитнес не е лошо да се ходи, но с цел общ тонус.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 часа
hash: 6a6a6cfcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Идеала за красота, който описваш е наложен от жени за жени. Повярвай тези манекенки по телевизора сме си говорили 5 човека и никой не иска такава жена, мен няма да ми стане патлака просто. Женствеността е сочност. Мъжете сме без мазнини, жените трябва да имат по определени места за да са женствени, иначе малко на мъжлета анорексички мязат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 часа
hash: 26feddc2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мъжете са генетично предразположени да харесват този тип жени като Деми Роуз, защото широкият ханш и здрав задник, означават здрава женственост - лесно забременяване и износване на плода, а едрите гърди - откърмяне на потомството.
Слабостта, преди в нашето време да се приеме за еталон за красота, е била признак за бедност, за болест. А твърде високият или твърде ниският ръст, се е смятал за признак на слабоумие, имбецилност, идиотизъм. Дори и да са минали милиони години еволюция, няма как да се противим на природата, редно е мъжете да харесват този тип жени, защото той им гарантира оцеляването и продължаването на рода, което е тяхната основна функция.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 часа
hash: cd686bad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Както казва Номер 1, а и повечето колеги, харесваме жени със СРЕДНО (за жените) телосложение! Веднъж защото такива жени са най-много, и ако харесвахме други, то просто повечето жени щяха да си седят без мъже, както и обратно. И втори път, понеже в това "средно" има нещо съчетано, пропорционално, балансирано, хармонично ако щеш.. Не върви, например, да си с огромни цици и съвсем без дупе... Ако е така, значи нещо е правено с гърдите.
И сега, освен "средното" телосложение е хубаво да има и нещо, което да "с леко отклонение", но в допустимите и хармонични граници. То изпъква и се възприема като нещо индивидуално, лично, интимно.. Примерно, да си с малко по-големи гърди, или с мъничко коремче, или с коса до кръста... Ей-такива благинки. :)
Но по принцип - някой съди ли те по тялото, знай че не е дозрял за връзка. Аз съм бил привличан от жени, които съвсем не са по идеал-стандарта в телесно отношение, но са били по-интелигентни или по-одухотворени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 часа
hash: c9192f735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке, не си била от другата страна!

Да ти разкажа ли историята за ерата, , Хероинов шик’’ (Виктория Сикрет ера), в който точно тела като твоето бяха на мода. Масово мряха момичета от анорексия и им падаха зъбите от булимия. Сега ти дори и да качиш 1-2 кг ще си кажеш, по-слаба съм от Ким Кардашиян, перфектна съм, Ферари съм. Тогава щеше да спреш да ядеш за седмица!
Радвай се, че ерата на Ким дойде! Не знаеш какво беше преди!!! Слаби момичета ходеха на фитнес, за да отслабнат още и още. правеха по 2 часа кардио, за да са още по-слаби…. Никога не можеше да си прекалено слаб.

Сега се промотира фитнеса до голяма степен. Това е ПОЛЕЗНО за здравето. Една добре развита мускулатура е много полезна за хората, укрепва се целия опорно-двигателен апарат.

Имаш огромен късмет, че не живееш в онези тъмни времена!!! Едно е да ти кажат вж повече и тренирай, друго е да ти кажат спри да ядеш и тренирай!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 27b8935b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Авторката

Аз съм висока 168 см и тежа 56 кг, не мисля, че съм прекалено висока или кльощава. Според мен жената трябва да е женствена и по-слаба и малка от мъжа. Ако мъжът ми е по-слаб от мен ще се чувствам странно. Както казах, жените не трябва да са болно слаби като при Хероинов шик, а нормално слаби. Това, което сега е на мода да си дебел тип Ким Кардашиян и Деми Роуз е също токсично, защото тези тела са грозни, аз описах какво е красиво тяло, това да си нормално слаба, висока към 170 и около 50 кг и да имаш големи гърди, малка талия, но да са пропорционални. Не казвам дупето да е плоско и малко, но като на Деми Роуз и Ким са ужасно грозни. Много се надявам скоро модата на пълните жени да отмине, хората са си загубили разсъдъка.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c9192f735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Има много голяма злоба в написаното от авторката. Някои жени с проблеми със съединителната тъкан, развиват много по-лесно целулит дори и да са слаби. Това е до голяма степен генетика. Не е редно по този зъл начин да се описват жените с целулит.
И ако авторката се смята за Ферари, защо пише злобарски постове във форуми.
Истината е такава - не само една пропорция е привлекателна! Защо справяха шоуто на Виктория Сикрет? Защото е дискриминиращо! Не е правилно да се слага на пиедестал едни конкретни пропорции.
Ким Кардашиян и Кайли Дженър са просто едни от новите инфлуенсърки. Това не означава, че Емили Ратайковски и Парис Хилтън са се пенсионирали.
Ходенето на фитнес е полезно! Трупането на мускулна маса също! Няма нищо лошо да имаш добре оформено тяло с мускули без значение каква ти е структурата!
Колкото до Деми Роуз тя изглежда феноменално секси.
Съвсем малко жени могат да достигнат нейната външност. Възможно е тялото и да е постигнато чрез пластични операции, по-малко вероятно е да е естествено, каквото и да е тя така си изкарва прехраната. *Тя има малка талия и не виждам целулит, така само за вметка. Ким и Кайли ряпа да ядат.
Ако няма да ставаш инфлуенсър не виждам какъв ти е проблема, а дори и да си решила щом си Ферари нямаш проблем. Има много инфлуенсърки със слаба структура.

За мен ти се ядосваш, че не е харесвана само структура, като твоята.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c9192f735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Как не те е срам да кажеш, че 170 см жена трябва да е 50 кг!!! Това е системен глад и последваща остеопороза на старини. (Хероинов шик)

Не си кльощава, чудесно телосложение имаш. Обаче си много ограничена ментално по отношение на външния вид. Това дразни хората около теб и затова те обиждат така.

Не можеш да кажеш, , По-слаба и малка от мъжа”. Мазнината не тежи, но е обемиста. Може да се окаже, че Деми Роуз да е 68 кг. Даже е много вероятно, защото Ким К е 58 кг под 160см. С други думи е по-слаба и малка от теб.

Различни хора, различни идеали! Някои мъже харесват непропорционално голям бюст и малко дупе, други голямо дупе и им е все тая за бюста, трети искат голямо дупе и голям бюст, четвърти харесват слаби жени с много малко дупе. А, някои харесват всичко!

Не е модата на пълните жени, а на разнообразието! Това, че на теб не ти харесва дадена фигура не ти дава право да се опитваш да внушаваш на хората, че било ужасно грозно!

Деми Роуз или Ариана Гранде ти се вижда по-женствена? ! Всяка си има нейните обожатели.

Зарежи инфлуенсърки и знаменитости, научи се да не съдиш хората и да не изразяваш мнение на крайностите. Бъди с женствен характер, а не като инквизитор.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c9192f735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По на оферта е да си вземеш мъж, който харесва по-пълни жени, защото ако си решила да раждаш деца, няма да те тормози за килограмите.

Мъжете, които харесват слаби жени се гнусят от по-пухкави, както ти! Някои жени по време на бременността качват повече килограми от други поради хормонална-генетична предразположеност.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 9d6a1f9b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Авторке, аз съм 156-157 см само и съм 50-51 кг, и изглеждам нормално към слаба, дори според приятелят ми трябва още да напълнея, а ти говориш за 50 кг на ръст 170 см. Под 50 тежат само децата.
Ж25

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 9501281946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Деми Роуз има грозно тяло, ако отслабне в лицето и тялото може и да е хубава, но широката ѝ талия няма да се оправи

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 697edee23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Деми Роуз е висока 157 см, много е ниска. Жените около 170, които тежат 55 кг са и изглеждат по-слаби, тежат повече, защото са високи.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 96e1fe7624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке в момента в който прочета "малки кости" и ми става ясно колко разбираш от човешки тела. Женския скелет е средно 3, 5кг, колко да са малки нейните кости?
А щом харесваш жени високи 170см и 50кг кой да застане срещу любовта ти!
Не се притеснявай от модите те идват и отминават, а истинските мъже все ще харесват женски тела били те слаби или едри.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: dd08f7247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 17
Деми Роуз има много тънка талия.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: b97b767716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката бърка талия с ханш! Талията на Деми Роуз е много малка, а ханша и е голям.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 04db7d70cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Талията и е много широка, не бъркам нищо. Казвам, че ханша и е голям и талията и е много широка/ голяма. Талията е ширината на корема.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 491a188faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Талията не е ширината на корема, а окръжността точно под ребрата. При плаващото ребро, затова много жени го махат оперативно, за да им стават пи-малки талиите. Тя има по-малка от 60 см талия, ти говориш, че била с голяма талия…. Как да не те обиждат в ежедневието ти- съученици и колеги като им говориш така… масово жените имат много по-големи талии над 70 - 80 см генетично без да са дебели. Просто са със структури квадрат или ябълка. Гледай си себе си и не коментирай телата на хората със злоба. Грозно е!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e0d6a19d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Точно тоя топчест гъз на Кардашиян изобщо не е красив. Това, че негрите го смятат за постижение е все едно да те интересува, че циганите харесват дебели вежди (или 1 вежда).

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: b7bfd66d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Казвам ти го като мъж - жените тип Виктория Сикретс са хубави на снимка. За да е желана, привлекателна, магнетична една жена трябва да е "сочна". Това, което визираш под "перфектната" красота не е това, за което мъжете си мечтаят. Убеден съм, че голямата част от мъжете не предпочитат плосък, стегнат корем пред това, което показва Деми Роуз. Проблемът при нея е изкуствения задник. Аз предпочитам големи, заоблени дупета. Малките и средните не ме влекат по същия начин. Даже малките са ми отблъскващи. Аз обичам, когато прегърна една жена, да има какво да "хвана"! Да ми е като кифличка, а не изцеден лимон. Характерът на тези слабите с изваяни тела жени е доста по-различен от на сочните жени. Вие сте по-сухи. От вас има много злобни. А и в по-голямата част от времето сте кисели.

Някой идиот, вманиачен на тема външен вид със сигурност би избрал такъв тип момиче като тебе и би се хвалиш с теб пред останалите. Но по-голямата част от мъжете не обичаме перфекционистките. Искаме момиче за разплод, а не кукла Барби.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: d5f86716f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Поздравления, номер 28. Ето, това е нормално мъжко мнение, на мъж, който наистина харесва вечната женственост, а не някой суетен тип, който иска да се похвали с модерното в момента.

В реалността наистина се харесват жени, които имат, все пак, някакви извивки. И винаги ще е така, каквото и да се промотира като много хубаво. Никога не съм се срамувала, че съм от тях и считам, че спортуването и режимите трябва да са в граници, а не насила да ни превръщат в мъже. Необяснимо е как в цялата човешка история са се харесвали определен тип жени, това е видно от много източници и произведения на изкуството, а от няма и 50 години изведнъж те карат да останеш кожа и кости и да не се познава мъж ли си, жена ли, иначе не си в "тренда" и си грозна и нежелана.

Проблемът е, че в нета четеш грозни подигравки и от мъже, и от жени, и ако си по-наивна и чувствителна, от отчаяние стигаш другата крайност - съмнителни режими и "лекарства", хранителни разстройства, двигателни проблеми. И пластични операции, от които заприличваш на чучело. Безумно е това - първо си заличаваш всичко женско с глад, после пак тровиш тялото, с пластмасови "подобрения".

Трябва да се научим да се приемаме такива, каквото сме и да уважаваме онези, които не са като нас (или по наш вкус). Да, затлъстяването е нещото, с което трябва да се борим, но и да се схване, че не всяка жена може и трябва да е 40 кг., без ханш, бюст и с крака като солети.

Всяко прекалено нещо е лошо.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 14 часа
hash: e2b6db8b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   175, 69kg, но това не казва абсолютно нищо. Важно е разпределението: Бюст: 90 Талия: 70 Ханш:99 Тренирам редовно, стегната съм и не ми е липсвало мъжко внимание до сега. Истината е, че всеки мъж има вкус и колкото мъже питаш, толкова различни мнения ще чуеш. Брат ми например си харесва по-пълнички жени, моя партньор харесва жени с моето телосложение.
Извод: научи се да обичаш себе си и да подбираш дрехите според твоето телосложение. И не се влияй толкова от модните тенденции, че там днес е така а утре е друго

 
  ...

...
преди: 11 дни, 50 мин.
hash: 8b6db4ae17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До авторката.

Никога не оставяй някой тъпак да ти променя твоето виждане за красота.

Ти сериозно ли си седнала да питаш в тоя сайт хората?
Тук където само загорели мъже влизат? Където масовия въпрос е как да си хвана/намеря приятелка и тия дето сега се пънат да пишат имат само 2 заучени отговора - брат трябват ти татуси/брутална физика/брада и тва е и другия отговор - не се занимавай ходи на проститутка

Та от тия ли очакваш отговор?
Тия дето са коментирали никога не са били с красива жена и никога не са сваляли манекенка. Комплексираните мъже харесват ниски жени 150-160см???? Мерси аз искам жена не джудже. Под 168 ли е не ми я хвали :) Но все пак тия с малките пишки по-лесно ще излъжат някоя ниска че им е голям :) Кобили били - никога не са били с такава и затова не ставали. Чувстват се застрашени големите мачовци ако жената е височка - дискомфортно им е. Трябва да е ниска и тъпа че да могат да са алфа - иначе йок :)

Не не са злобни моделките пичове злобни са затлъстелите ви пардон жените ви с извивки. Защото знаят че ако дойде една слаба до тях и те губят. Заоблените да си кажем дебели са ревниви и комплексирани също като ниските мъже с малки пишки. Жалка история.

Това ви е перфектното оправдание за да прикриете че не знаете как да сваляте моделки и красиви жени - ооо ма аз харесвам закръглени много са женствени. Ма моля ти се :) Красота ти казвам неземна... тя се раздавала в леглото пък ония слабите не. " "ООО ма аз може да съм пълна ама как мога да те обичам ама ти като искаш оная анорексичка ходи си при нея дето само секс може да имаш" и т. н. тъпи лафове от комплексирани жени с извивки

Всеки може да е с дебела пардон с извивки ама не всеки може да е с манекенка. Макар че като гледам масово коментиращите тук са девственици на по над 30г каращи го на платените (пичове това че сте си платили да си го вкарате в някоя - пак си оставате девствени в главите понеже идея си нямате как да накарате жена да ви желае) та те дори и с дебели не могат.

Не търси от тук съвети. Гледай си живота и тялото. Който може ще те оцени. Недей позволява на някакъв който от порно си пада по някакви фотошопирани да ти влияе на мнението. Масово мъжете вече не стават не знаят как да свалят жени не знаят как да правят секс но знаят всичките порно актриси и какво им остава освен да харесват разни с извивки. Грижи се за себе си не се променяй не си променяй критериите и точния ще се появи някога. Никога за никого не се променяй - това е!

 
  ...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 3dc50610ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   31 Добре се похилихме с колегите в офиса на коментара ти. Представям си някоя мадама с фигура тип Моника Белучи и до нея някаква суха клечка, която няма ни бюст, ни ханш, ни дупе, а в лицето е изпита, и сбръчкана от слабост. Ясно е коя ще изгуби, и не не е първата. Дамите с извивки излъчват здраве. Кльощите изглеждат болнави и ти идва само да им купиш храна и да ги завиеш. Никой не иска рагу и зъби в леглото си.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 3 часа
hash: ed6e3db8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До 31

Радвам се, че се включи, за да потвърдиш твърденията ми:

"Характерът на тези слабите с изваяни тела жени е доста по-различен от на сочните жени. Вие сте по-сухи. От вас има много злобни. А и в по-голямата част от времето сте кисели. "

Вземи да нагънеш 2-3 шоколада вечер, че да могат да ти живнат хормоните!

От 28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker