Жените и гримът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Жените и гримът
преди: 1 месец, 24 дни, прочетена 498 пъти
Здравейте, мъж съм на 34г, неженен.
И преди съм мислил по темата, но откакто имаме нова колежка реших да споделя въпросите си. Преди няколко месеца в офиса ни дойде да работи жена, която слага толкова много грим, че дори не мога да определя възрастта й, от 20 до 30г, а може и повече. Абсолютно всеки ден идва на работа с тонове фондьотен +руж, изкуствени мигли със спирала, дебели сенки за очи и през 15 минути си слага пластове червило. Иначе като характер изглежда свястна, разбира се с всички и като колежка е точна, фигурата и е нормална и поради тези причини един ден докато си говорихме ми мина през ум да се пробвам като мъж. Поглеждам я обаче в лице и инстинктивно си казах "О боже, НЕ! ". Толкова много грим че чак се отвратих. И не мога да разбера две неща:
Първо : Защо някои жени си слагат толкова много грим? Винаги на купони и фирмени партита идват жени намазани като клоуни. Молив за очи+спирала и малко червило разбирам, колкото да да подчертаеш чертите. Но цяла маска от грим, защо? Това жени които са неуверени ли са, които се мислят за грозни и искат да скрият лицето си или въпрос на възпитание? Жени, вие самите харесвате ли се по този начин или си мислите че така трябва?
Второ : Как мъжете приемат този маскарад? Ето, аз съм мъж, но определено не мога да си представя да целуна моята колежка, колкото и да е печена, с този макиаж. Нито искам да изляза с нея докато е в този вид. А виждам че често този тип жени имат успех сред мъжете. Мъже, е не ви ли отблъсква тази лепкава помада? Само не казвайте " Аз не я целувам, друго правим. " :-)
Разбирате че по тази тема не мога да питам колежката, нито пък ми е удобно да повдигна въпроса пред някой колега, затова пиша тук. Интересно ми е мнението и на двата пола. Моите досегашни приятелки никога не са се гримирали толкова силно.
Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0c87dd605d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   На същото мнение съм.


Ж

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: ceb43dd209
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тези жени ще си разплетат пуловерите от мъка че Панко от Горно ненадолнище не ги 'аресвал. Еми никой не те кара да си с тях бе пич, . Те не ти дължат обяснения. Намери си някоя без грим. Има много такива. Какво по дяволите те интересува толкова много. Така искат, така ще си ходят. Така се харесват. Точка. Като не ти харесва подминаваш и това е. Или си някоя мързелива, рунтава женица, която и едно червило не слага и си депресирана. Има млади жени и мъже, които и зъботе си не мият и смърдят на пот. Аз с такива нямам работа. Тия гримираните поне е ясно че полагат грижи за себе си и миришат на парфюм, а не на пот.
. М37

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 92a9554e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не мога да ти кажа макар, че съм жена. Не нося грим с изключение на малко прозрачна пудра и гланц за устни понякога. Непонятно ми е цялото това мазане, също така и тези грозни огромни нокти с крещящи шарении по тях. Явно вие мъжете това харесвате, защото иначе нямам идея защо се прави.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 97b15fafee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   От 20г до 30г жените изглеждат добре и не е нужно да слагат толкова много грим- правят се на карикатури.... и аз това не го разбирам въпреки, че съм жена...

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: a15aababf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен не всяка жена може да се гримира добре. Затова е по-добре да отиде на гримьор и да си плати да я гримират ако ще ходи на някакво парти.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 661f64bb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И да е била хубава, ясно ти е какво са и причинили години ползване на грим върху лицето. На нищо не приличат повечето жени, при това не само старите, дори младите са същите маймуни в лицата, като се почват от детска възраст вече - преди поне чакаха да станат пуберки.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 7829898a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До 3. Не е че мъжете ги харесват така. Малко са мъжете дето харесват кукли омазани с мазила до ушите.
Проблема е че жените са неуверени, отделно индустрията могъщо подсилва тая несигурност и не стига това ами една друга се критикуват, гледат от комшийката, завиждат и т. н. Решението на всички тия проблеми е грим. И нито един от тия проблеми не е липсата на желание от мъжкия пол.
Ако е за мъжко внимание, за чий ще се гримира една жена на работа, при условие че сериозно обвързана (не става въпрос за конкретната от питането, а по принцип)? Какво внимание ще търси извън връзката си? Не е ли по-скоро страх от колежки критикарки? Само не ми казвай, че в женски колектив не се обсъждат ВСЕКИ божи ден облеклото и грима на НЕприсъстващите колежки, а при по-фрапантни случаи (като да дойде без грим) се търси директно обяснение или оправдание от прегрешилата.
Не ни прехвърляйте на нас вашите си проблеми.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: c18747c64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А защо жените ходят да им уголемяват циците и джуките? А защо някои слагат толкова кубици, че спират да изглеждат изобщо на хора?

Естествено, че е неувереност, и някои развиват телесна дисморфия. Естествено го правят за себе си... Повече от елементарни неща питаш... Не, не е нещо само при жените, има маса и мъже с телесна дисморфия също. Те пък най-вече ходят да помпат мускули, и тъй като естествено не могат да постигнат кой знае какво в собствените си очи, праскат анаболите. Има и такива дето си инжектират някакви масла. Смяташ ли, че повечето жени ги харесват? Естествено, че не. Но хора с психически проблеми не си дават сметка за тези неща. Те се гледат в огледалото и се опитват да се харесат.

Дори повечето жени не харесват прекалено мускулести мъже, все има такива които си падат по такива. Така и с прекалено гримираните жени, и за тях има пътници, не ги мисли. Не може всичките да сме умни, красиви, физически и психически здрави...

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 92a9554e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   7, не съм чула да се критикува гримът или облеклото на колежка (освен ако не е разголено или нещо). Аз ходя без грим, с кецове, дънки и риза на работа. До сега не съм чула някой да ми критикува външния вид.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 2ab277d4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Жена съм и съм напълно съгласна. Аз се смятам за достатъчно хубава, затова не слагам никакъв грим(освен ако не съм на официална среща или нещо такова). Според мен колкото по-неуверена в себе си е една жена, толкова повече грим слага. Ако една жена се смята за достатъчно красива, тя няма да изпитва нужда от грим.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 7162ab0a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Лелее, номер 2, каква злоба, какво нещо си избълвал само към човечеца... То затова такива сайтове са напълно безмислени, защото все ще се намери такъв като тебе, дето не е трябвало да се ражда, да натовари пространството с гнилостта си без причина. Нищо и никаква статиика, а то добичето се изакало насред първите. Но да ти кажа по-скоро ти ми звучиш като да си някоя от тия луди нацапотени кифли и затова така с ноктите напред... ама само простотията си си показала и нищо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker