Напълнях в университета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124230)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6735)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19297)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Напълнях в университета
преди: 1 ден, 7 часа, прочетена 183 пъти
Здравейте. Жена на 20 години съм.
Висока съм 1. 67 и тежа 68 килограма. Първи курс се преместих в друг град заради университета и започнах да напълнявам. Когато започнах бях 60 килограма и само за 3 месеца достигнах 68. Лятото боледувах и успях да смъкна до 64, които поддържах едва 2 месеца. От един месец съм отново в университета и качих до 68. Ям много, не се усещам. Много ми е трудно да се сдържам и си похапвам неща, които вкъщи не бих. Днес имах тест и веднага след него по ързах да отида си купя сладко. Имам чувството, че е на нервна почва. Когато съм около хора не се сещам за храна, но остана ли сама, преяждам. Смятам да се запиша на народни танци или нещо от рода на пилатес или зумба. Моля ви дайте ми съвети какво да правя. Днес погледнах кантара и се чувствам наистина ужасно. Как успявате да запазите формата си. Хапчета, които потискат апетита ли да пробвам или чайове. Млада съм не искам да изглеждам зле. Килограмите ми не ми стоят толкова зле, тъй като не съм отпусната, но си имам бедра и коремче. Не ми пречи числото бих искала да съм стегнат и с плоско коремче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 часа, 59 мин.
hash: 4206686775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Твоето тегло е по-високо от необходимото. С достатъчно движение и промяна на начина на хранене ще се случат нещата. Не мога да кажа дали е на нервна почва, но по-скоро ти харесва да ядеш. Спри хляба, намали порциите, по-малко сладко. Това с танците е добра идея. Ако пък си хванеш гадже изобщо няма да имаш време да ядеш. Не се шегувам. На твоите години аз и жена ми се бяхме стопили за един, два месеца. После си казахме, че трябва и храна, а не само секс. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 13 часа, 37 мин.
hash: 5a7a0091e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Най-вероятно е стрес, да. Високи нива на кортизол.
Започва така, а после гушата наедрява, ръцете под рамото-мишница, корема.
Натуралния начин за контрол на кортизол е ашваганда. Адаптивна е, регулира. Можеш да съчетае с чайове- примерно фжинджифил с зелен чай.

 
  ...
преди: 12 часа, 20 мин.
hash: f4b0953c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Липсват ти удоволствия, за това компенсираш с най-лесното нещо - ядене.
Намери си приятел, който да ти носи положителни емоции и няма да мислиш толкова за ядене.

 
  ... горе^
преди: 11 часа, 50 мин.
hash: a424890370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много бързо се свалят килограми на тази възраст. Аз лично съм склонна да задържам излишни мазнини, такъв ми е метаболизмът, и от малка съм все между нормално и наднормено тегло. На 21, в края на първия семестър на 3-тата година на университета бях 66 кг (160 съм висока), най-голямото тегло до този момент в живота ми. До края на втория семестър бях стигнала 54 кг.

Някъде около началото на февруари нещо ми прищрака и започнах да ставам всяка сутрин рано и да ходя на фитнес преди лекциите. Бях решила, че така ще съм по-продуктивна и ще се чувствам по-добре, дори не мислех толкова за външния си вид. Обаче бях много силно решена да не пропускам тренировки и (с редки изключения) го спазвах. Ходих на фитнес всяка сутрин 6 дни в седмицата и правих силови упражнения за различни мускулни групи, но без да се претоварвам, с по-малко тежести и повече повторения. В неделя тичах за около час. Действително се чувствах добре и още през март забелязах ефект и върху фигурата ми и теглото също беше малко по-ниско. Тогава включих и режим на хранене и започнах да си броя калориите.

Към май месец вече "предобрих" и започнах да се вманиачавам, опитвах се да си държа калориите под 1200 на ден, при ежедневни тренировки, което въобще не е здравословно. Тогава ми се насъбра и стрес и други проблеми и стана страшно, няма да задълбавам. Така че трябва да внимаваш да не прекалиш. Но като намериш добър и здравословен баланс между тренировки и хранене, ще започнеш да виждаш ефект. Като стане навик, даже не ти изисква големи усилия. Проблемът е след като го загубиш този навик, да го стартираш наново... Не се занимавай с хапчета и глупости. Реши, че искаш да се чувстваш добре и да си щастлива, и започни с тренировките. Като видиш ефекта, сама ще се заинтересуваш от методи за трениране и здравословно хранене, далеч няма да те привлича толкова сладкото и няма да чувстваш необходимост да преяждаш.

 
  ...
преди: 11 часа, 30 мин.
hash: a424890370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може също да пробваш HIIT (High Intensity Interval Training). Много са ефективни този тип тренировки, но не са за всеки ден! Времето за възстановяване е много ключово при тях. Най-много по 3-4 пъти седмично. Ако ги редуваш с друг тип тренировки, гледай тези между тях да са по-леки.

 
  ...


...
преди: 9 часа, 37 мин.
hash: b49df8d037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знам, че няма да ти хареса колко е прост отговора но - яж по-малко и се движи повече!

 
  ... горе^
преди: 8 часа, 10 мин.
hash: 7b29cf482d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Супер си не се променяй, това е идеално тегло за секси жена

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker