За 14-дневната програма на "Активия" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За 14-дневната програма на "Активия"
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 23328 пъти
Здравейте!
Някой записвал ли се е в тези програми?
Аз вчера си направих профил, но хранителното меню е огромно, просто немога да изям толкова храна, нито имам финансова възможност да го спазвам!? !
Ако някой от вас ми каже, дали има ефект, ще бъда благодарна :)
~Рамона~
пп а ако искате да си говорим за всякакви видове диети и тренировки аз съм на среща :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05d28be0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влязох в сайта на Активия да проверя за каква програма става въпрос - и честно казано, храната си е напълно нормално като количество... Отслабва се с често хранене, по малко, на здравословни неща. В момента спазвам подобен режим и отслабвам успешно, без да гладувам - с тази разлика, че Активиата, пълна със захар, не съм пипвала въобще, а за закуска и следобедна закуска ям яйца, пълнозърнест хляб, извара, плодове, такива неща...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c2711231d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   ... Тази програма е фейк, маркетингов трик и просто за пари, мила.
Приятелката ми им беше рекламно лице, скъса се на корем да им яде болкуците - никакъв ефект.
Има у нас съвсем нормално кисело мляко - то е по-хубаво от Активията.
Другият път се интересувай от диети, зад които не стои фирма, особено Данон!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c47e00db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Сами си направете извод, опитвал съм(от любопитство) да подквася кисело мляко в домашни условия. В групата на подквасителни млека включих и "Данон-Активия"(като си мисля, че с него ще се получи най добър подквасен продукт), нали рекламират, че има най много квасни бактерии(пробиотици). Да, ама Не. Не се получи нищо с Активията. С няколко други български кисели млека се получи добро заквасване, но имаше и от тях фалшиви. Технологията беше еднаква за всичките млека, при еднакви условия се проведе подквасването. Заключение: Не си струва скъпата цена Данон! Може да му пълнят някакви полезни добавки, но "живите" пробиотици ги нямаше!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9a90985162
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   4, не си съвсем прав - просто бактериите в Активия са съвсем други от нашенските - те са по вкуса на западняка - по-кремкави такива, да не е кисело и т. н. После добарят разни работи за сгъстяване и готово е „йогуртчето“.
Нашата бактерия си е по нашият вкус.
Мит е, че имало обаче консерванти в млякото - то с консерванти няма да се подкваси, защото млечно-киселата бактерия (и Данонската) е бактерия!

Като цяло нашето мляко си е най-хубавото, има обаче пак различни „щамове“ на бактерията и може да не си улучил нужната температура. Има и млека с натрапчив вкус на сухо мляко, както и такива с палмово масло. Гледайте внимателно етикетите, не винаги скъпото е по-хубавото! (в случая е глупаво да консумираш продуктите на Данон точно в България (е, прястното мляко е ОК)). На Запад като няма друго, и Данон ще ядеш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 17243121ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всеки организъм е различен, но все пак да се оплача. Преди 2-3 години имаше една промоция на Активия ядеш 14 дни и ако няма ефект ще ти върнат парите. На 6 ден и се отказох. Коремът ми беше станал на топка, хем подут, хем твърд. А тежестта в стомаха така и не изчезна, даже по-зле не можех да отида до тоалетна. Викам хубаво не съм свикнала, може да е така първите няколко дни, но шкембето не спадаше, а още повече се увеличаваше и се отказах.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c47e00db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   №5, отново съм№4: Условията при които правих опитите бяха абсолютно еднакви. Прясното мляко беше домашно, току що издоено, преварих го и го охладих до 38-40*С и го заквасих с еднаква доза закваска. После отлежаваха при еднаква температура всичките проби. Българските, някои по добре, други не дотам добре, но поне реагираха бацилите им(пробите се сгъстиха, а някои станаха перфектни), само Активията нищо не промени, затова си мисля, че в нея няма един жив организъм, пълна стерилност. Слушах технолог по киселото мляко да обяснява, че истинското кисело мляко трябва да вкисне до 2-3 дни ако стои на стайна температура, а ментетата могат да стоят и по седмица без да вкиснат, защото са без живи бактерии. Наистина ползват няколко вида бактерии за подквасване, но от тях(както пишете) се получава по различен вкус, но подкваска би трябвало да се получи ако ги има в Данон. Консервантите не убиват веднага живите бактерии, а след време(преценено от технолозите), което спира размножаването на бактерията и тя умира. Така млякото може да стои и седмици в търговската мрежа, това е целта и на производителя и на търговеца, но според мен няма полза от такова мляко! По добре да се яде провкиснало(не съвсем) мляко, отколкото мъртво-без живи млечнокисели бактерии, нали точно те ни трябват за храносмилателната система. А щом се подуват коремите, значи са пълни с незнайно какво.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b041543256
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, не съм специалист - аз живея в Западна Европа и тук киселото мляко е бълвоч, но Данон и тук си е най-големият (и скъп) бълвоч.
Купувам си био-кисело мляко. Подквасвала съм, но пак става млечно такова. Иначе, живи са си бактериите, ако стои месец в хладилника, си се вкисва.

Иначе - баба си кваси млякото на село и си е кисело. Ако нещо забрави подквас, става и от киселото мляко (българско) от магазина.
Аз в България съм попадала на евтино и хубаво мляко. Дори беше вкиснато леко (както го обичам), защото хората налитат явно на скъпото и марковото, а това беше постояло в рафтовете.

Кваси си, няма лошо, но не и с Активия.
Те са осъдени от Европейската комисия, защото твърденията в рекламата не са били научно доказани. После си стъкмяват изследване, моята приятелка е участвала там, голям смях е падало - дават ти да лапаш без пари цял месец, после въри казвай, че е лошо. Нарочно избират бедни студенти за пробанти, а ние там сме толкова гладни като студенти, че не Активия, а ими и пясък ще ядем, само да е без пари (хе хе). После те записват като надежден човек и при Актимел пак си в изследването. ЙахуууууУУУ (има и химикалчета, ранички, такива работи, на смека си, а и 20 евро може да спечелиш за усилието). Добър апетит.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: db9c941824
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Маркетингов трик е цялата тази кампания на Данон с диетите и пр. Имаме страхотни кисели млека - Био, Ел-Би, Бор-Чвор. Родопея също беше много хубаво мляко, но го скапаха. Та, наблегни на малките и чести хранения, със зд равословна храна. Примери са ти дадени и в предишните коментари.
Успех с отслабването!

М. М.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6714c0bce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не го яж тоя боклук. Признавам, че ми харесва на вкус, но да го пробутват за здравословна храна при положение, че е пълен изкуственяк...
И Гала срещу пари е доста лицемерна, аз съм сигурна, че тя каквато е вманиачена на тема здравословно хранене (или поне това демонстрира), даже на рекламния клип като го е снимала е изплюла лъжицата с Активия.
Шегувам се за последното, но ми омръзна да ни правят на идиоти, посредством маркетинг стратегии.
Между другото и Байкова, която "е правила режимите" не е добър диетолог, да не се изразявам по - грубо...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cf1ee3ca19
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Благодаря за отговорите.
Ясно ми е че Активията не е кой знае колко полезна, но честно казано не харесвам вкуса на домашно квасено мляко. Понеже имаме 2 деца, едно на почти 5 и едно на почти годинка ние си им квасим краве мляко, но толкова сме привикнали към изкуственото, че вкуса на истинското не ни харесва. Естествено децата нямат база за сравнение и си им харесва.
Аз понеже знам че и преди е имало такава програма, пак с точки и диетолог и т. н. та ми беше интересно някой пробвал ли я е. Иначе за мен това си е много храна, и ако взема в предвид килограмите придобити от бременността и кърменето, не мога да си позволя да ям толкова много.
Дядо Коледа ми донесе крос-тренажор ;) и си се потя на него и определено имам ефект, но ми трябва доста да сваля. Благодаря за мненията, надявам се темата да продължи да се коментира, дори ми се иска да си направим една тема за всички които отслабват в момента, да си пишем как се чувстваме в момента и така като "трябва да се отчетем" някъде, ще имаме по-голям стимул струва ми се.
Блаодаря ви! ~Рамона~

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7b3dff7388
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз харесвам вкуса на Активия и ми действа добре, а дамата която се чувства по-подута след 6тия ден на употребата му, защо не си направи тест за лактозна поносимост. Сигурна съм, че Данон работи качествено мляко, и дори ми се е получавало да поквася с Активия, просто за да се постигне този кремообразен вкус, съотношението на различните бактерии е различно, Млечно -киселите бактерии са много на вид, някой знае ли това? Повечето едни без други не могат да съществуват....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 064849b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не искам да коментирам диетата, която са дали. Само искам да изразя мнението си за самата Активия. Моята братовчетка работи в лаборатория и са изследвали Активия. Имало всичко друго, но не и Бифидус Есенсис или там каквото беше. :Д С други думи- дали ще ядете кисело мляко или двойно по-скъпата Активия е едно и също...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b7fbb6be15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дами, аз също се включих в програмата и съм много доволна. Вярно че не успявам да сготвя всичко, което предлагат там, но пък им признавам, че ме накараха да си отделям поне по 20 минути на ден. преди все не успявах да се наканя :( Сега си пускам сутрин гимнастиката за разгряване и после цяла сутрин съм дзен!!! Стига в България сме обяснявали как всички големи компании идват само да ни лъжат, нека се оставим и да ни поглезят малко, на никого няма да наверди!
А за млякото обърнете внимание, че там пише ''млечен продукт'', а не кисело мляко. Освен това каде видяхте Активиата да е двойно по-скъпа? По-скоро се замислете ''млеката'', които са двойно по-евтини с какво мляко са правени...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2d0001c286
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз от днес съм на Японско чудо (диетата) ще я правя 1 седмица очаквам добри резултати, защото много я хвалят. Може да я пробваш :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c47e00db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №14-Това, че пише"млечен продукт" е гаранция, че не отговаря на БДС. Това е изискване на министерството по храните! А че Активия има вид на кисело мляко, е именно уловката на Данон. В действителност не е кисело мляко по БДС, и който му харесва нека си го яде. №12-Говорите за лактоза, и непоносимост, мислите че от това се подуват коремите, но в киселото мляко няма лактоза(бактериите именно нея разграждат). Размножавайки се, те се превръщат в пробиотици. Именно, това е най голямата полза от киселото мляко-ПРОБИОТИЦИТЕ! От българското кисело мляко(оригинално, а не менте), не би трябвало да се подуват кореми, а точно обратното, корема трябва да се чувства комфортно. А от Активия на някой се подуват, какво говори това-че тя е пълна с нещо незнайно какво, което влияе на коремите! Ето факти-Българският отговор:
"Да, има такъв и той е всеизвестното кисело мляко. Най-общо казано, формирането на кисело мляко от прясното е процес на ферментация, а ферментацията засяга и променя именно захаридите като лактозата. При това киселото мляко съдържа и редица бактерии, които в нашенския вариант са световноизвестните Лактобацилис Булгарикус и Стрептококус Термофилус. Двете бактерии са с растителен произход и са свързани със специфичната паша на млекодайните животни. Тези бактерии допълнително преработват лактозата и създават специфичния ферметнационен процес. Те преработват и променят и казеина до по-лесноусвоими съставки. "-Добър апетит!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: af2e9c2c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Супер сте.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8fe2b9801e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз лично много харесвам активия и нейната 14-дневна програма. Не спазвам хранителния план защото не е по вкуса ми а и излиза скъпо, вярно е, че е измислен за да повиши продажбите. Но упражненията от програмата са страхотни и ги изпълнявам ежедневно. А за това с какво е пълна активия-всички сме на ясно, че ядем боклуците на европа и повечето даже почти всички храни са пълни с боклуци.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: ed8e2099db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Здравейте, изчетох коментарите ви и мисля че е добре да напиша мнението си. От години съм технолог и мога да кажа, че добре се ориантирате. В България използването на бациликус булгарикус е нерентабилно и се използват основно немски закаваски, случват се и други, нашия бацил отива в Япония и други страни. Данон е френска фирма, която влага милиони в маркетинг! Но освен маркетинг и високи цени - за жалост друго няма, така че ако може да избегнете техните продукти, направете го.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b8dc69a9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Тая "Активия" или "Боливия"-болимия
няма никакъв млечен състав нито бактерий наподобяващи истинско мляко слагат тебешир и разхлабително в нея.
Само скъпата опаковка плащате и рекламата на нея ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker