Диета по време на цикъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Диета по време на цикъл
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 12175 пъти
Здравейте момичета пиша тук с надеждата да разбера дали някоя от вас е спазвала диета по време на цикъл... как сте се чувствали и дали е имало някакв ефект от нея?
Благодаря на тези които ще напишат своето мнение :)

Момиче на 17.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: b713cf6dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Каква ти диета, то изобщо не ти се яде нищо, когато си в цикъл. Чувстваш се отпаднала, без желание да си вдигнеш задника от леглото за да си направиш кафе, пък камо ли да си приготвиш нещо за ядене. Аз пък питам как да си озаптим лакомията няколко дни преди цикъла?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6402373810
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, явно ти си някакво изключение. Аз много ям не само преди цикъл, ами и по време на цикъл. И повечето ми познати жени също.
На твоя въпрос отговарям: с много вода.

Към авторката: направо ме изпревари с темата. В момента съм на диета и в цикъл. Честно казано не ми е зле или отпаднало, за сега се контролирам и съм доста стриктна, но забелязвам, че цикълът ми е по-различен и не мога да преценя дали в резултат на диетата или от едни противозачатъчни, които бях пила за хормоните преди месец. И преди ми се е случвало цикълът ми да съвпадне с диетата, но съм нямала никакви проблеми. Като изключим зверския глад. А иначе ефект си има, но кофтито е, че се вижда 3, 4 дори повече дни след края на менструацията.
Това е в общи линии, ще се радвам да прочета и други мнения.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 71f9738e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Имам еднакъв апетит независимо дали пред/ по време на/ след менструация. Не зная кои жени били изключение, не съм чувала за някакви разлики в това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae1edbc893
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Благодаря на "Лоша" аз съм от тези както каза които зверси глад чуввствам още повече за сладко. Но преди няколко месеца бях на много строга диета не бях яла сладко 3 месеца отпадах пребледнявах и реших да отида на лекар той не ми повярва но много ми личеше че съм зле. От тогава и сега когато съм в цикал опитвам да не се тъпча с храна, но не ми се получава не ям по много но пак ми става зле...

Ще очаквам още съвети и вашите мнения по въпроса.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b713cf6dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   3 аз съм 1, може и да не си чувала, но наистина го има това явление. При мен е поне 3-4 дни преди цикъла колкото повече ям, толкова повече ми се яде. Авторке, яж поне шоколад, когато си в цикъл първите 2 дни по веднъж на ден за да си в кондиция щом ти е много зле.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5b4328ce5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не знам кой ти е назначил тази диета, но не вървиш на прав път. Казвам ти го, защото на твоята възраст имах здравословни проблеми, причинени точно от строги диети. Цикълът ми спря за много месеци, дори косата ми започна да капе. Не знам колко килограма си и колко имаш да сваляш, но повярвай ми по-добре да хапваш от всичко, но по-малко, отколкото да се лишаваш изцяло от някои храни. Всички са полезни и нужни на тялото в умерени количества. И дори "най-полезната" храна може да се отрази зле на здравето и фирурата ти в големи количества.
В този ред на мисли не се лишавай от сладкото съвсем, особено, когато си в цикъл. Щом така ти прилошава, ти може да имаш ниско кръвно, не знам.
Хапвай сладичко главно сутрин, позволено е. Ако плодовете не те задоволяват може да хапваш няколко лъжички течен шоколад сутрин.
Наистина, ако продължаваш така ще се разболееш - бъди по-отговорна към здравето си. :)
Яж мед, ако го обичаш, ако си правите домашни конфитюри или компоти - също.
Пий повечко течности, фрешове, чайчета.
На 17 си - доста специфична възраст, в която е опасно да подлагаш тялото си на такъв стрес.
Успех

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae1edbc893
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   За пореден път благодаря на "Лоша" всичко което си написала е истина с ниско кръвно съм. Не мисля че съм много килограми за височината си (65кл. 172 см.). Обичам плодове но особено по време на цикъла ми се яде много сладко хапвам нещо после ми прилошава губя апетит дори мога да кажа че е имало дни в които съм яла веднаж на ден ... незнам какво да правя, толкова ограничения и нищо не свалям или ако сваля ще е много трудно и вредно за мен .

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 33a02a9625
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм на 14 години и съм си направила хранителен режим и не спазвам диети но спортувам и по време на цикъл някой път продължавам да спортувам но повечето пъти не спортувам и си мисля, че ще напълнея ;д аз пък знам, че преди да ти дойде се чувстваш пълна и мега гладна според мен по добре да не пазим диети по време на цикъл но кой както си прецени

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0f2aa108cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ооо какво диета? На мен нищо не ми се яде по време на цикъл. Гладна съм, но нищо не искам да ям, също моя близка приятелка е така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: def7628fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Допреди да родя цикълът ми беше съпроводен с ужасни болки и не само, че не ми се ядеше, ами и да хапна нещо го повръщах. Сега положението е доста по търпимо, даже понякога не усещам, че съм в цикъл. В момента съм на диета и до 2-3 дни очаквам да ми дойде, но не смятам да преустановя диетата. Чувала съм, че даже ако намалиш храната в този период кантара мърда надолу. Вероятно организма има нужда от повече калории.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker