Портокаловата кожа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Портокаловата кожа
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 2363 пъти
на 14 години съм и не знам дали е нормално задните ми части т. е-седалището да имат целулит и стрии. С една дума-портокалова кожа по бедрата и дупето още на тази възраст? Малко се поизплаших като разбрах, че са ми се появили тези неприятности... попринцип съм слаба, както в корема, така и в бедрата... Неусетно как-уседналия начин на живот, тъпченето с шоколад, снаксове, бирени фъстъци и пр.. си свършиха работата за едната зима. И сега се чудя как ще ходя на море, камо ли пък на басейн с приятели..? ! Знам, че най-ефективния метод са упражненията... но какви точно-не мога да предценя.. Смисъл, порових се тук таме, но нищо не ме грабна... най-елементарни коремни преси, свещ и тем подобни.. Ако сте пробвали нещо, споделете, ще ми бъде от полза.. Само да подчертая, че не съм някаква изтрещяла диетохоличка.. определено съм надебеляла и е видимо.. пуснала съм коремче, а бедрата ми са набъбнали от всякъде.. Приятелите ме съветват с упражнения, но пък и не намирам точния стимул, за да ги започна.. ПОМОГНЕТЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: 82eebc8963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тичане, като казвам тичане, сутрин към 8ч да си почнала до към 9 поне, хубаво е да си хапнала плодове преди това, но ограничено количество, примерно 2 ябълки, след тичането си направи един фреш от каквито плодове искаш и това е. Трябва постоянство. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 41e69d841f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление стриите не могат да се махнат веднъж след като са се появили. Можеш да опиташ, ако са в много начален стадий и са все още розови, но иначе - не. А целулита може да премахнеш със специален масажор с остри шипове. Мажеш се с антицелулитен и отслабващ гел и изчезва за около месец мазане сутрин и вечер по около 5 - 10мин кръгови движения, като крака трябва да е във хоризонтално положение сгънат, примерно права и стъпваш на стол.

Не забравяй и здравословно хранене. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 2e58301211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-обикновените упражнения, бягането и коремните преси ще ти помогнат. Но ти не се притеснявай, сега растеш и е нормално да имаш голям апетит. Вярно, че снаксовете са мн калорични, по-добре ги ограничи и яж повече органична храна, повече плодове и зеленчуци, може да ограничиш тестеното, сладкото и газираното, ако пиеш, защото е калорично също. Просто яж разнообразна храна, повече плодове и зеленчуци и се движи повече и ще видиш, че всичко ще се оправиш!

Спокойно, аз до миналата година бях мн пухкава и си личеше, защото съм по-ниска, също не се движа много, защото не обичам спорта, постоянно се тъпча с какво ли не и пия мн газирано, но сега изглеждам много по-добре от преди. Аз съм на 16, нямаш си на идея колко пъти ще се промени тялото ти! Не се притеснявай, просто движение и здравословна храна, не се ограничавай като си гладна, но недей и да преяждаш!

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 359a825f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също бях като теб, тази зима качих мн килограми и като дойде пролетта се упаших-имах целулит и стрий, а никога преди това не съм имала подобно нещо! Отпуснах и коремче, но като облякох миналогодишните си дрехи се стреснах-казах си това не съм аз. И започнах да спортувам-няма начин да се оттървем от целулита ако не спортуваме и е хубаво че аз поне го хванах в началото. Не е зле и ти да започнеш защото после по-тръдно ще се оттървеш от него.

Аз не ходя на фитнес, но правя упражнения всеки ден-скачам на въже, правя коремни преси, лицеви опори, упражнения за дупето-и месец след това има голям ефект-ям си всичко но по малко, гледам да не е късно вечер и да не преяждам-трябва също да пиеш мн вода и да ядеш плодове и зеленчуци. При мен имаше ефект-липсва ти стимул само. Но не е ли достатъчно това, че не се харесваш-не ти ли е достатъчен стимула че няма как да се съблечеш на плажа-само заради това си струва да започнеш
При мен подейства-опитай и ти, но не забравяй-трябва постоянство!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: c26e1a1d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе 1. как може да и кажеш да яде плодове за закуска... Това е най-голямата глупост на света... пък особенно ябълки, ябълките се ядът вечер за да има какво да разгражда организма през вечерта, в тях има много глюкоза и не е подходяща закуска защото коремът ти се надува страшно много.

Моят съвет е : направи си вечерта преди да си легнеш мюсли с кисело мляко и го остави в хладилника за ноща, на сутринта го изяж и си върви да тичаш и да скачаш на въже и след 2-3 месеца си без целолит но стриите не могат да се махнат... спойно с времето ще избелеят ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 3c614d7447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА: Часът е 15. 53, очаквам още два коментара... но тъй като очакват одобрение... до номер 1 - тичането ми е ясно, това съм го планирала.. плодовете също съм ги включила.. абе общо взето, направила съм си график за лятото. До Юли, средата на Юли, трябва да съм си върнала предишното състояние, но ме притеснява шоколада.. Това ми е един вид-наркотик... Не пуша, не пия.. нооо по сладкото съм луда! Един път на ден ям.. но просто не мога да пропусна, ако не хапна и се побърквам, става ми нервно и не спирам да мисля.. в край на сметка тичам я до магазина, я до чекмеджето и хапвам...! Дайте вкл. и някакъв съвет относно сладкото-как да спра да се тъпча с него? -бях чула за стевия, купих си я, но е ужасна.. пък и захар в чая и кафето не е кой знае какво... става въпрос за шоколада..!! Помагайте... и благодаря за проявения интерес, очаквам още помощ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 0cc232b6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   fitnesinstruktor.com

Лена*

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: b84ccbbb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ОТ АВТОРКАТА: Първо до номер 7-този сайт го знам, запозната съм и с упражненията на Руми.. Супер ефективни са.. Вчера започнах и след 45 минутна тренировка, днес съм с мускулна треска на бедрата и седалището... днес малко почивка, че не мога да се движа и от утре пак... знам, че постоянството е най-добрия приятел в този случай. Относно стриите и целулита-започнаха да ми се появяват още през зимата, специално целулита, но не му обърнах внимание. Стриите съвсем внезнапно.. дори не съм видяла кога са били розови.. така, че сега са бели... почнах упражненията... под въпрос остава само храненето.. Рових из нета за специални диети за тийнейджъри, но всички са свързани просто с приемането на минимално количество от вредните храни-това и баба ми го знае? Искам да си направя някакъв хранителен режим? -можете ли да ми помогнете? Попринцип има изобилие от такива в интернет, но понеделник-пилешки гарти със калцоне, вторник печена риба с еди какво си... такъв строг режим не мога да поддържам. Нещо съвсем обикновено, но и ефикасно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker