Как и какво да му кажа или направя без да го обидя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как и какво да му кажа или направя без да го обидя?
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 5873 пъти
Здравейте!

Приятелят ми е страхотен по всички параграфи, но има нещо което ме тормози. А именно хигиената. Имахме връзка после раздяла и сега пак заедно. След около година и половина при първата ни връзка, спря да се къпе всеки ден, да се бръсне долу-на лицето рядко. В последствие когато се отнасяше до други жени, а и след като се разделихме имам основание да смятам че нещата са били различни.

Сега след като се събрахме всяка седмица по веднъж два пъти само успяваме и в началото все казваше като се изкъпя ще дойда, все се бръснеше долу. Вече 6 месеца сме заедно отново и от около 2-3 месеца пак се връща като старото. Не си мие зъбите, не се къпе всеки ден а през ден два, не се бръсне долу много често(но това не ме притеснява толкова). Не мирише лошо слава богу и след 3 дни не смърди чак ми е чудно, но все пак това ме тормози. Искаме да сме заедно за в бъдеще, ама не си представям да съм с мъж който на 30 е останал без зъби или не се къпе(предполагам с времето може да стане по зле). Сега сме под 25, ама сме си свикнали бая години движим. Някак искам да го накарам да си обръща повече внимание и да не се успокоява, че съм му свикнала. Говоря му понякога нали, че лятото се къпя и по 3 пъти на ден ако имам шанс, не понасям да лепкам или да се потя, не обичам да лягам и започвам деня без ментов дъх, вредно е нередно е и т. н и т. н. Ама май много много не обръща внимание, на намеците, на директните думи също. Дайте съвет, идея, хора в същото положение сигурно има. Не е супер тежък случай, но не ми е приятно. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 20 дни
hash: 1da22e76d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе ти нормална ли си, както и всичките ти подгласнички? Я ходете се скрийте някъде в гората, префърцунени госпожички такива!

Не се къпел всеки ден, ами през ден-два! Че това е напълно нормално! Сапуните, шампоаните и лосионите са изкуствени, неестествени за кожата дразнители и тя съответно има нужда да се регенерира от тяхното дразнещо въздействие. По кожата също има специфична симбиотична микрофлора, която се унищожава и трябва да се възстанови.

Зъбите и венците също е абсолютно вредно да се стържат, избелват и дразнят постоянно.

Това пък за бръсненето отдолу направо ме хвърля в джаза - ние сме мъже, по дяволите, а не някакви лустросани путьовци. Ако не ти изнася - хвани си някой излъскан и избръснат гейчо, като гол охлюв.

"Не мирише лошо слава богу и след 3 дни не смърди чак ми е чудно" - това говори само колко НЕАДЕКВАТНИ са разбиранията и очакванията ти. Ти ако искаш си ходи по улиците с душ на главата и с четка в устата. Ходи и върти оборотите на козметични и всякакви други фирми в ущърб на здравето си, за да кажеш накрая с гордост: "Днес се изкъпах 5 пъти!". Кое животно си видяла да се мие, сапунисва, чисти, стърже, бръсне и т.н. постоянно? Ненормална работа... Ако си имала котка или куче, при положение, че си им осигурила подходящо и чисто място за изхождане - самите животни НЕ МИРИШАТ, нито козината им, макар и да не ги къпеш всеки ден, макар и да не им миеш зъбите.

Абе вие не разбрахте ли, че КРАЙНОСТИТЕ не са хубаво нещо. Във всичко е необходим БАЛАНС!
После се чудете защо сте алергични, безплодни и онко-болни.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 4acd0b2e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1 - не мисля, че къпането веднъж на 2-3 дена е нормално защото виждате ли било противоестествено :) Аз минавам през банята всеки ден, обикновенно вечер преди лягане. Баща ми (да дам пример и с мъж) също се къпе всеки ден, даже той е човекът които прекарва наи-много време в банята.

Случва се, рабира се, да те домързи ниякой ден -не е фатално. Но като цяло графика да ти е през 2-3 дни не е много хигиенично. Не знам как бих правила секс или орална на мъж, който последно си е мил оная работа преди 3 дни. Гадничко :)))

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: dfff057dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде сега пък и къпането било вредно :Д Хахаха, до какви ли заключения не води човешкият мързел. А специално за миенето на зъбите - не знам колко трябва да си ограничен, за да не ти е ясно, че НЕмиенето води до кариеси, натрупване на зъбен камък и т.н.

И това ти го казва мъж, който НЕ е "излъскан и избръснат гейчо, като гол охлюв". Аз лично съм против епилирани и излъскани гейчовци, но спазването на лична хигиена няма нищо общо с това!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 27c3018d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Номер 1 ти нормален ли си? Не е нормално лятото, когато е 30 градуса да не си хвърлиш поне 1, поне казвам, защото, аз има случаи, когато ми се налага да изляза два пъти и без да се полея и освежа не излизам. Аз се чувствам добре така, свежа съм. Никой не е казал, че трябва от километри да миришеш на парфюм. Става дума за нормална хигиена. Душ, лосион за тяло, рол он и лек парфюм. Аман от диви селяндури. Не мога да си представя мъжа ми цял ден да е на работа и като се прибере да си легне в чистите завивки. Но всичко е до възпитанието.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 27c3018d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   О пак съм аз, сега видях това за зъбите и венците. Потресена съм. Зъбите се мият Два пъти на ден най-малко. Не ми разправяй ти, че било вредно и т. н. Момичето пише за нормална хигиена. Да си миеш зъбите сутрин и вечер и да си миеш тялото всеки ден. Не да се къпеш. Аз също не си мия косата всеки ден, но не пропускам да взема душ. На мен ми е добре, на мен ми е лекичко и свежо, като си легна. Не го правя за някой друг.

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: ee23ece2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, напълно съм съгласна, че баланс трабва да има във всичко, но да не се изкъпе човек поне един път на ден, особено ако има активно ежедневие, си е чиста простотия и немокает. За бръсненето предполагам е въпрос на вкус и себеусещане, но да не си миеш зъбите сутрин и вечер, и да не се освежиш преди да си легнеш е неуважение към себе си и към човека, който спи до теб. Познавам немалко мъже, които разсъждават точно като мен и не биха търпели жени, на които им липсват елементарни хигиенни навици. Не сме пещерни хора...като те дразнят сапуните, мий се само с вода, но се мий все пак...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: fc8cd58bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 1 я не откачай. Вредно било да си миеш зъбите всеки ден... ужас не вярвах, че ще попадна на човек, който ще го каже. ЗА къпането да не говорим.

АЗ познавам такъв човек. С образование, с хубава работа, с голяма заплата, със доста скъпа кола, но... ходи с едни дрехи по цял месец, не се къпе по няколко дни, не се бръсне, като му видиш отлаганията от храна по зъбите натрупани от дни ти се повдига. С нечистоплътието си се е докарал до разни екземи по кожата и се бели като змия. Тоя тип се чуди защо жените не го искат. (купи си скъпата кола та да го харесват)Смях....

Твоя незнам как го търпиш. Знаеш ли какъв ще е тоя на 40? Ти мъж ли искаш до себе си, или някой с вид на клошар? С нечистоплътието си може да ти докара здравни проблеми, разни възпаления по едни деликатни места.... сещаш се.

Говори с него и му кажи, че не желаеш да си с мърльо. Ако се направи на интересен, режи смело и не съжалявай.
Бати представям си да съм с момиче, дето не се къпе и не си мие зъбите.... брррррррр

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 535a5682ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Браво на 1...Твоето изказване даде умопомрачителен принос към науката, в частност медицината. А аз цял живот съм живяла в неведение, че онкологичните заболявания и безплодието се причиняват от добра хигиена и редовно къпане...

Поздравления и за примера с животните... Явно ти не си имал животно. Някои кучета доста миришат, а котките прекарват голяма част от деня, почиствайки се.

И не на последно място, да поддържаш елементарни хигиенни навици не е гейско, нито да се бръснеш долу. Никак не е секси да си отглеждаш интимна растителност, а и начина, по който се поддържаш показва освен всичко друго и отношението към партньора ти. На теб дали ще ти е яко да правиш френска на жена, която не се е обезкосмила... Въпросче, ти само в неделя ли се къпеш? Въобще какво ти обяснявам, ти май още не си слязъл от дървото... Такива като теб, некъпещи се са за гората, а не жени като авторката...

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: ee23ece2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само заради последното ти изречение трябва да те вкарат в болница за душевно болни...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 36ef2d15df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   И аз донякаде подкрепям номер 1. Къпането на всеки 2-3 е нормално, но като цяло почти всеки ден си мия слабините, а зъбите по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Лятото когато е много горещо си вземам душ всеки ден, но използвам козметични продукти през 2 дни заради същите тези причини които номер 1 е описал.

Относно интимната прическа, аз не обичам да се бръсна но постригвам с машинка тип 1ви номер - само няколко милиметра наболи косми веднъж на седмица. Лицето си бръсна 3 пъти седмично защото работата не ми изисква да съм гладко бръснат всеки ден, а и на мен ми харесва наболата брада като визия. Общо взето ако човека няма лош дъх в устата и не мирише неприятно като сте заедно, не мисля че има някакъв проблем само защото не е минал през душа днес. Успех!

М28

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a7a73a1dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А чудно ми е как така номер 1 не знае, че животните нямат потни жлези и за това не миришат, за това кучетата постоянно зеят, за да се охлаждат. И не е вярно, че не миришат, само леко да се намокрят и смърдят. НИЕ СМЕ ХОРА, КОИТО ГОВОРЯТ И МИСЛЯТ, А НЕ ЖИВОТНИ. Бръсненето е признак на чистоплътност, а не претенция на жената. Зъбите трябва да се мият поне 2-ти, ако искаш на 40-50 да имаш свой зъби в устата.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: c4fe3734ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Номер 1 е напълно прав. А до номер 3- преди секс се къпе бе. Не сме бавни!
Не е полезно прекаленото къпане. И тия шампоани против пърхот и за заздравяване на косата- тва са пълни глупости. Чист Бизнес. Тия химии само ти прецакват кожата бе.
Първо жулиш яко със сапун-> изсъъва ти кожата-> купуваш крем за ръце-> изсъъва ти още повече кожата-> купуваш друг, по-скъп крем (ама сичко е на една фирма-сапуни кремове и т.н.) И те така те праат бизнес баце!

Всяко едно нещо в прекомерни количества е вредно!
3 пъти на ден-вие сте шашави.

Сряда и Неделя-къпане, и по премъждутъците-по своя преценка се миеш или обливаш.
Но 2 пъти в седмицата задължително.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: 15e0a7c484
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Леле, хванах се здраво за стола да не падна! Не съм предполагала, че в 21 век , в цивилизована държава, каквато имаме претенциите да сме ще чуя мниния, че къпането е вредно, че е нормално да се къпеш през 2-3 лятото. Наистина сме зле.

Аз съм жена, живееща на село. повечето софиянци ще ме нарекат селянка. Да, селянка съм по местоживеене, но не и по манталитет. Особено в сравнение с тук изказалите се "гражданчета". Лятото се къпя по два пъти на ден. Косато не я мия всеки ден, защото е доста дълга и се изтощава, но душът е задължителен. Както и миенето на зъбите два пъти дневно, дезодорантът против изпотяване и пудрата за крака.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 6d50692774
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ужас! На всички мъже, подрепящи коментар 1- искрено се надявам да не ви се отвори парашута с никоя жена! Никоя не е толкова зле, че да заслужава да е с нечистоплътен мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: c6e8398fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   УЖАС, Момче на 20 оставя впечатление, че е много романтичен, чакал истинската любов, а не само секса и т. н. т. и накрая какво- къпел се само 2 пъти в седмицата!!! Ужас- пълно разочарование- значи свестните са.. нечистоплътни....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 1da22e76d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   "Косато не я мия всеки ден, защото е доста дълга и се изтощава.." - а-а, там си личало значи. Същото става и с кожата и с венците, но там не си личи /веднага/.

"душът е задължителен.. дезодорантът против изпотяване и пудрата за крака." Дупето не парфюмираш ли? Че и там мирише лошо..

Чудна работа, и след всичкото това старание все не ни върви, и не ни върви в любовта. Животът ни е омръзнал, безсмислен, нямаме приятели, в 21 век.. Медицината е върха, хигиената е супер, само дето алергиите, туморите и психичните отклонения се вихрят в небивали мащаби. Имаме скайпове, фейсбуци и мобилни телефони, а не сме по-щастливи от хората по селските мегдани и седенки от преди един век. Чудно защо? Не преиграваме ли малко? Във всяко едно отношение?

Селянка си си, моме. По изказването ти и по отношението ти към другите си личи.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 27c3018d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Твоя задник със сигурно ухае, щом смяташ, че миенето всеки ден е вредно ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker