Хайде да гладуваме заедно! :D - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Хайде да гладуваме заедно! :D
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2635 пъти
Здравейте, от днес реших да почвам диета "Японско чудо" :) Ако някой е чувал за диетата, знае я и иска да я започне, нека да я започнем заедно. В тази тема може да си говорим какво ядем, колко килограма сме свалили и т. н. Доста по-мотивиращо е :) (Моля без критики към диетата. Знам че е доста строга и знам какво причинявам на тялото си защото знам много за човешкия метаболизъм, но ми трябва да сваля киограми бързо) Е, желаещи? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: c09761ac5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това ли е?

Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.

ВТОРИ ДЕН

Закуска – чаша кафе и парче сухар.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче шунка, салата подправена с лимон и една чаена чаша кисело мляко.

ТРЕТИ ДЕН

Закуска – чаша кафе.
Обяд – зеленчуци и плодове.
Вечеря – две твърдо сварени яйца, салата подправена с лимон и шунка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца и сок от моркови.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.

ПЕТИ ДЕН

Закуска – настърган морков подправен с лимон.
Обяд – печена риба подправена с домат.
Вечеря – не се яде.

ШЕСТИ ДЕН

Закуска – чаша кафе.
Обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата.
Вечеря – парче две твърдо сварени яйца и морков.

СЕДМИ ДЕН

Закуска – чаша кафе.
Обяд – парче месо (печено или варено без мазнина) и плод.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) или риба и салата подправена с лимон.
От 7-ия ден до 14-тия ден диетата се повтаря същия ред . . .

Ако е това може да я почна, но не обещавам че ще довърша. Аз просто не мога да търпя на глад... Ами тази вечер ще се нахраня хууубавко и от утре започвам... Но вместо сутринта да пия кафе, ще пия мляко без захар или чай без захар... :)

Ще се пиша ~ Dessy ~ за да ме познаваш :) Утре вечер ако имам възможност ще ти пиша да кажа дали съм устояла на диетата, или ще се отказвам xD

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9b063909a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти вярваш ли си...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b1ee1543ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе вие не сте добре. По принцип винаги съм била с добро телосложение. Висока съм 1, 60 и тежа 44 кг в момента, а преди бях около 50. Имах един тежък период в живота си, явно стресът ми се е отразил така че да пълнея, бях стигнала 58 кг. Никога не съм спазвала диети. Просто реших, че е време за промяна и то промяна към самата себе си. Започнах да подбирам храната си, започнах да се храня правилно. Сутрин винаги кафето си го консумирам с шоколад и с пълнозърнести бисквити, след това похапвам мюсли с нискокалорично мляко, някой друг плод също. На обяд салатка с някакво месце - пилешко, телешко. Плодове, много плодове. Вечер отново салатка с месце или пък рибка, сиренце и отново плод и мед. Започнах да спортувам - тичам в училищния двор. Та, изглеждам чудесно, по-здрава не съм била, откакто спортувам, а това са вече няколко години не съм боледувала ни веднъж. Не виждам смисъл да гладувате и да се подлагате на всякакви мъчителни диети, всичко е в това как да избереш да живееш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 89fbe8d49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета, ако сте в пубертета - НЕ разчитайте да отслабнете!! А в случай, че го направите, нямате представа колко ще наддадете след това. Не спазвайте диети и не гладувайте! Ограничете сладкото и пърженото. Спрете чипсовете и снаксовете. Вместо чипс - хапвайте ябълка. Не се хранете без хляб, но ако прекалявате с него(което ме съвнява) е хубаво да го ограничите и него. Не гладувайте!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df692b790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами който иска да отслабва бързо килца да пие цял ден вода, но нека да са 3-4 литра. :D Аз така правя когато се чувствам като прасе. Цял ден пред компа с едно 1, 5 литрово шише се наливам и после в тоалетната е като Ниагара! Действа повярвай ми! И за един ден ако издържиш ще свалиш 1 кг.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f9b7b0fed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кафето от кога е закуска? Не изглежда никак здравословна и ефикасна тази диета. Трябва да се яде по 4-5 пъти, но по малко за да отслабнеш и да се спортува, а не гладуване. Колко време мислиш да гладуваш? И после какво? Ще се тъпчеш няколко дена и може дори да качиш още килограми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c97fdeb158
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Диетата е брутална - ще се валя доста особенно в съчетание с лек спорт ( НЕ ФИТНЕС ) но нека дамите имат предвид че е мааалко преувеличена тази диета, може би за да има гарантиран резултат. Но такъв ще има.
FLJT

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8f5762064
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Да вярвам си. :) Dessy супер! , на мен ми е втори ден и съм минус 1 кг :)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1791375044
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ВЕЧЕРЯ - Не се яде.

ОМГ! Вие сериозно ли? Или пък кафе за закуска?!

Аз си хапвам както преди, само намалих хляба и пия повече вода (сладко по принцип не обичам, но и него щях да намаля, ако ядях :). За 4 дена свалих 2 килограма, без да се лишавам от абсолютно нищо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b3a16f5419
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ооо, диетата определено е много брутална! Обаче спор няма, килограмите се свалят много бързо. Чела съм за нея доста пъти, май няма да посмея да я пробвам някога. Обаче си мисля, че причината да се сваля е много проста, не е заради храната, а заради режима. На практика 7 дни менкаш една и съща храна, избягваш пържено и сладко и организма ти привиква да яде една и съща храна по едно и също време и нямаш проблеми. Мисля, че диетата е леко преувеличена... то е същото като да хапваш да речем 4-5 манджи *, които са здравословни и да избягваш сладкото и мазното. Както и да е. Няма да гладувам, защото съм в пубертета и не го мисля за правилно, но ще спортувам повечеко, от време на време ще пиша тук. За да не съм съвсем нахална ще стоя далеч от привлекателните храни.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c09761ac5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей :) Аз съм ~ Dessy ~ :) Удържах 3 дена... Първия ден ми беше ужасно гадно. Но издържах. През нощта не можах да заспа от глад :д 2рия ден маалко поддадох, но както и да е. Пак не можех да спа. Сега днес беше 3ти ден. И днес издържах, но отново не мога да заспа ;Д майка ми прави всичко възможно да не се поддам на изкушението. Преди гледах на песента Динята Я Няма със смях, а сега ми се плаче :д Обаче има един проблем... Заминавам на море след няколко дена :/ А нали знаеш, на морето си почиваш, отпускаш се, хапваш си :/ Мен това ме притеснява... Но иначе салатките с лимон си ги обичам. Лимона стопявал мазнини... Ами ти, авторке? Сподели и ти неща от твоята диета :) На мен ми е чудно дали само аз съм гладна. Обаче наистина имам подобрение :) А и като седя на лаптопа глада не се усеща... Значи, висока съм около 160 см (сега раста) и преди началото на диетата тежах почти 65 килограма, а сега съм (чакай да се претегля, имам кантар в стаята), почти 61 :) Вярвам че съм 61 кг и до няколко дена ако продължа така ще съм 60, даже и по малко, но ако стана 55 или 50, наистина няма да мога да повярвам. Сега тук пиша от телефона си, 4 през нощта е, и не мога да спа от глад както обикновено :д Обаче ми се спъхна корема и майка ми е мноого щастлива хД Ще чакам и ти да пишеш, авторке, защото ми е чудно ти как се справяш :) А и аз не пия кафе, смених го с прясно мляко без захар :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8f5762064
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: свалих 3 кг...но вече не става...чувала съм че колкото повече се приближаваш към идеалното тегло, толкова по-трудно е.. :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker