Имам хубава коса и не смея да и правя прически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Имам хубава коса и не смея да и правя прически
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2407 пъти
Имам много дълга и хубава коса. От доста месеци не използвам сешоар, внимавам как я мия и използвам много масла, маски и ампули за да я хидратирам. Не искам да и вредя, но понякога, когато ходя на бар ми се иска да я изправя, изсуша, естествено, че така е по - хубава, но ми е жал да и причиня това и се страхувам, че много ще навредя. Вие на какво мнение сте? Дайте ми някакъв съвет, а тези спрейове, които предпазват от топлина действат ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c6901ded8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хубавата коса е, за да се показва - смело се прави при поводи, защото иначе изглежда селско...
Аз си боядисвам дори косата руса, което не ? пречи да е хубава, дълга и зрава. Който го може, го може.
Не ползвай прекалено много продукти, така също изтощаваш косата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f896dff7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Номер 1, този съвет, който даваш е напълно погрешен. Истина е, че хубавата коса е за да се показва, но това да си направиш кок, плитка, или да я прибереш някак за да я щадиш от сешоара и пресите изобщо не е селско. Относно русата ти боядисана коса, изобщо, ама изобщо не вярвам, че е особено здрава. Не е възможно да има здрава руса коса. Плюс това не зная каква е дефиницията ти за дълга коса? Най - вероятно е до рамото или малко под него, което си е къса коса за повечето хора. От много продукти няма как да се изтощи косата. Може да се изтощи от много вредни продукти. Като химии, като лак за коса. Не вярвам балсам или маска или ампула да навреди.
Виждам, че изобщо не разбираш нищо, което още веднъж ми навява тази мисъл, че едва ли си особено компетентна.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dcd1e13851
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Автроке все едно да имаш скъпа дреха и да я носиш измачкана, защото те е страх да я огладиш за да не я изгориш. Да имаш хубава кола да не я миеш и да я караш кална, за да не й се развали боята при миене!? ! Косата расте и се подновява за разликса от колата и дрехата.
Какъв е смисълът да имаш нещо хубаво и да не го представяш в добър вид /прическа/ от страх да не го развалиш??? Всичко на този свят е хубаво ако се ползва в граници, лошо е всеки ден да си изправяш косата, но ти авторке си в другата крайност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3878c2db26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мога да не опонирам на номер 2 - ИМА здрава изрусена коса. Ако ти самата нямаш такава и нямаш опит в боядисването на коса, или просто не си виждала такава у приятелките ти, не си вади извода, че нито една жена не е способна да има красива, здрава, лъскава, поддържана ДЪЛГА до кръста златно руса коса. Без генерални изводи по навик, моля.

А на авторката мога да кажа следното: потърси из нета подходящ за тебе heat protector, както и други продукти в зависимост от манипулациите, които искаш да приложиш на косата си. Има тооооолкова голям избор на продукти, от изцяло минерални и естествени съставки, pretreatment, postreatment, въобще квот' ти душа сака :-) поразрови се. Ако знаеш английски ще ти е по-лесно даже. Иначе съм съгласна с номер 1, че ненаправена коса на бар МОЖЕ да изглежда доста селски.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e10c842e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох само глупости прочетох. Към авторката: Няма как от едно изправяне или сушене да си навредиш на косата. Стига глупости моля те, не е вредно да си правиш прически стига да не се прекалява с това, сещаш се, постоянно изправяне, топиране, лакове глупости. Няма как да навредиш на косата си ако от време на време и правиш прически и не си мисли че косата се съсипва толкова бързо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f896dff7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Eвала на номер 6, само тя даде адекватен съвет. Номер 5 сякаш говори пък за бялата лястовица, хаха, сигурно е руса и не и се иска да види истината за сламената си коса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f03c25465c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом имаш хубава коса, наистина не се страхувай да я използваш!! Хубавата коса е богатство авторке! :) Може да и правиш хубави прически без да прекаляваш с пресите и машите-те са най-опасни! Най-добре ползвай ролки ако искаш да я накъдриш, а за дългите коси стои много добре, когато са накъдрени с плитки! Може да пробваш! Много момичета се оплакват от редки и падащи коси, така че се гордей със своята и не се страхувай, нищо не може да и стане! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker