Мъжете не са кучета, че да обичат кокали... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мъжете не са кучета, че да обичат кокали...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3922 пъти
Често съм чувала тази реплика... Че мъжете предпочитат по-закръглени жени, а не някакви кокалести. Казват ми го, защото съм слаба и аз бих искала да се допитам до вас. Знам, че всеки има различен вкус, но ако се замислим почти всички известни мъже (спортисти, музиканти, политици и т. н. ) имат жени до себе си, които са или манекенки, или модели... Те определено са слаби, като тях съм и много се ядосвам когато започнат да ме обиждат. Сякаш трябва да се съобразявам кой ще ме харесва и кой не...

Вие как мислите? Съгласни ли сте или сте на друго мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 83914f336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Караш ме да мисля сега за Шварценегър, който имаше уж перфектна отвсякъде жена, а и изневерявал с дебелата си и грозна прислужничка...
Иначе - според мен са важни съотношенията е е важно жената да е в нормата - да е физически здрава. Виж си съотношението тегло/височина (т. н. BMI) - ако си в нормата, ще има и много нормални мъже, които да те харесват - извън това са изключенията, които съвсем си падат или по кокали, или по тутманици. Ако обаче си прекалено слаба или дебела - ще трябва да се задоволиш с изключенията.

От опит ти казвам - има една толерантност от -6-7 кг., в които можеш да се движиш и ще се харесваш на повечето мъже, но излезнеш ли от нормата - чакай писмо от Михаля, защото кокали и тутманици много, а мъжете, който си падат по тях са ограничен брой. Нормалните мъже си падат по нормални жени!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c94eeea1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ами прекалено кльощава не е хубаво, както и дебела не е хубаво. Хубаво е здраво, добре тренирано тяло, с изваяни форми, но трудно се постига. За такова тяло трябва работа, не е само да не ядеш или да се тъпчеш. И все пак най-важен е самият човек. Както и да изглеждаш, ако си тъпа и скучна, няма никой да се хване с теб сериозно. Ще те ползват само за секс за определено време. Жените на известните можеш да видиш за колко време са им жени. Там се женят и развеждат през ден. Не ги гледай тях, техния живот е съвсем различен. Малко са тези, които са се задържали заедно дълго време, както и тези, които освен красота, могат да предложат съвкупност от качества.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1ab655477c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм момиче и определено искам да съм като тебе, сигурно всичко ти седи добре. Аз съм от нормалните, мисля-170см 56-57кг. Не знам кой ти го е казал, но сигурно ти завижда. Както ти каза всички харесвани жени са слаби.... холивудските актриси, адреналинките от господари на ефира примерно, а бе жените в медийното пространство като цяло. Ако искаш си кажи мерките?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4c426830db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не си анорексичка, не обръщай внимание на тия нападки, хората ти завиждат. Намери някъде в нета калкулатор за изчисляване на индекса телесна маса ИТМ и виж как си. Ако си 1-2 точки под нормата няма страшно, но да не си по-долу! Предполагам си млада - има време, ще забременееш, ще се закръглиш, после няма да свалиш всички килца, ще останат 1-2 и ще си в нормата. Само не се връзвай на тия, дето ти дават акъл. Много е дразнещо - обидно е да кажеш на някой, че е дебел и трябва да отслабне, че на нищо не прилича, но на слабите всеки говори и се заяжда! Щом си здрава и имаш редовен цикъл, не се изморяваш бързо и си с апетит не се вкарвай излишно във филми!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 42caa8d795
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Зависи. Ако една слаба фигура е пластична и грациозна - то тя е женствена. Но ако за тялото не са полагани грижи, най-вероятно има момчешка структура и това го прави по-малко привлекателно, липсват извивки.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b15716e6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж сега, за всеки влак си има пътници. Всеки си пада по различен тип жени, не само като физика, но и като характер и редица други неща- тоест външноста не е всичко.
Но аз като момче ще ти кажа, че си падам по леко по закръглени момичета. Както си имаме един лаф ние- просто трябва да има къде да го барнеш ;).
Повечето ми приятели са на това мнение и си харесват момичета с повечко месце. Но това не значи, че не можем да се влюбим и по някоя слабичка. Зависи си и от характера и от много други неща, както казах по- горе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0783598c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Завиждат ти, затова ти казват такива неща. Всеки харесва слабите жени. Никой не иска сланинеста жена, а знаеш като налееш малко и се лепва на гадни места....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4eaaf49430
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa
Авторке, надявам се линка да ти помогне. Иначе по въпроса - лично аз харесвам и по-слаби жени.
XII

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eae8bb87cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мъжете харесват стройни жени, с дълги крака, стегнато добре оформено, леко изпъкнало дупе, нормални до големи гърди, тънка талия, плосък корем. Не става въпрос за слаба, нормална, а за пропорции, тоест една жена дори да е много, много слаба ако тялото й не е с правилни пропорции мъжете няма да хресват тялото й.
За хубаво тяло, на първо място трябва да имаш добър ген, няма упражнение или диета, която да направи дълги крака или тънка талия това си е даденост.
Ако имаш хубаво тяло като даденост поддържането става с правилен режим и упражнения.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3d23951b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Манекенка и модел е абсолютно едно и също!
Златната среда е перфектна - всичкоте „паласки”, които ги „имаш” да ти стоят добре, да нямаш шкембе (много е грозно жена да има шкембе). Просто с няколко думи нормално слаба, да има хубави извивки, а не някоя анорсичка или твърде дебела, че да можеш да я ползваш за батут, да скачаш отгоре й.
Момиче, 14 години

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b0a4f1481d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки мъж има различни предпочитания... има мъже, които харесват кльощави жени, като дъски, без ц*ца и с малко дупе. Други пък са любители на по-закръглените женски форми, а трети плачат направо за грамадни и мазни женски тела. На теб явно структурата ти е такава, ами радвай се... превърни от 'дефекта' ефект... ако си висока, пробвай се за манекенка. И не се комплексирай от тялото си, определено ИМА мъже, които харесват точно такива жени!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8cabddba5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Работата е там, че нормалните момичета се вайкат колко са дебели и с много зор и откровено тъпи диети се съсипват и заприличват или на анорексички, или на несъразмерни индивиди с изпити тела, но с мазни отпуснати дупета и без гърди, целулити и т. н.
Аз съм поразен от упоритостта на много ама много хубави момичета, които с неколкогодишен труд се съсипват. Това е масово и отблъскващо явление.

п. п. Никой не харесва дебелите жени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85a567a6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не разбирам каква е тая завист и злоба... Въобще да не ти пука. Както ти се харесваш. Ако се харесваш с 5 кг по-слаба - отслабни. Ако се харесваш по-пълна - напълней. Но НИКОГА, никога не се променяй, защото еди си кой е казал, че харесва това и това.
Направи това, което трябва за да се чувстваш добре в кожата си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cbf40564b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Всичко е в пропорцията!
Д.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker