Потисната съм от външния си вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Потисната съм от външния си вид
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2172 пъти
На 27г съм почти. Постоянно се боря с килограмите, сега съм на ръст 177, 75 килограма. Стигала съм преди 5г до 90. Почти всеки ден спортувам сега, но кантарът почти не мръдва.. Изпитвам сериозна нужда за глад вечерта около 12-1.
Сега е топло- момичетата започват да ходят с къси поли, с каквото си пожелаят, а аз все ходя с панталони и дънки заради комплексите си, а давам всичко от себе си- ходя на тае-бо, бягам, почти всеки ден.

В рамките на няколко месеца, 2 момчета ме обидиха на тема''килограми'', и аз не успях да се защитя пред тях, болна тема ми е.
вече съм на почти 27 и започвам да се притеснявам от комплексите си, не мога да се защитя от обидите.

Отделно ми прави впечатление, как почти всяка 2ра позната сама ми обяснява колко красива била.. Хората наистина ли е нормално така да се самоопределят...

Тези комплекси ме притесняват и няма пълноценни контакти.
Страх ме е, че такава ще си остана.. Ако някой ден имам дете, как ще го възпитам, как ще му дам самочувствие, като самата аз нямам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: af4cb0f9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо поздравления за свалените килограми! Било е наложително. Сега си поне медицински погледнато що-годе в рамките. Остават ти 10-тина кг., а те са НАЙ-ТРУДНИТЕ.
Според мен си във фазата на задържане на кг.
Съвет - запиши се задължително на фитнес и ходи всеки втори ден по 1 час. Не се изхвърляй - 1 час е Ок, важно е да не се отказваш
30 мин. тренирай отделните мускулни групи, 2х15 мин. прави кардио при пулс над 160, ако си здрава. Ако имаш сърдечни проблеми и се задъхваш много - намали на пулс, на които си на границите си.
Много ще ме критикуват долу, но ще ти препоръчам Японското чудо. Аз така отслабнах с 5 кг. за 1 седмица без да съм имала наднормено тегло. Аз правих диетата 14 дни и свалих толкова, че просто вече съм едва ли не като модел, но с извивки. Точно мазнините се стопиха - по корем, паласките ги нямам и така нататък.
Разбира се, връщат се 1 кг., но останалите си задържах и най-хубавото - НЯМАШ ГЛАД СЛЕД ТОВА. Първите дни са трудни, но изкараш ли ги, докажеш ли волята си- край. След края на диетата самият ти стомах е достатачно свит, за да ядеш като нормален човек. Ти без да се усещаш ядеш повече, дори да се храниш здравословно. Тук поне беше моят проблем, а и гладът непрекъснато. Сега трябва едва ли не да си напомням, че трябва да се храня. Не ми се яде просто. Не се съдри на хората, те не знаят какво е да си дебел и го отдават на ниска воля. До някъде са прави, няма какво да се кривим- дебел се става с ядене, не с неядене. Около 2% от дебелите страдат само от някаква болест, останалите нямат оправдание. Аз бях сред 98%-те процента и винаги съм го знаела. Направи и ти нещо по въпроса, вместо да търсиш вина в другите - то си е за тях като са задници, виж себе си!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d9778e4104
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искрено ти желая да свалиш излишните килограми.
Бих те посъветвала, колкото и да ти се яде в 12-1, не го прави! Хапвай до към 6, а след това пий течности, сок, мляко, нещо което да залъже глада, също така недей да се теглиш постоянно на кантара, защото в началото изобщо не показва това, което искаш да видиш.
Сигурно ще ти се стори странно, но аз съм 42 кг (1, 54) и съм вечно на диета, в пубертета стигнах до 48 и от тогава драстично си промених режима, сега почти не ям, корема ми е свит, миналия месец дори цикъла ми спря и го предизвиквах с хапчета, стигала съм до 40, 5 кг и лошото е, че само чрез неядене ги постигам, когато "ям" съм си 42-43 кг. Не говорим за мен, но аз съм на 21 години и това, което осъзнах за 6-7 години е, че аз отслабвам с неядене, кой каквото иска да ми казва.
Мисля, че най-добре е да си хапваш през целия ден, но до 6, за да може организма да си обработи храната.
Движи се много, хапвай плодове и зеленчуци, прясно мляко, сирене и кашкавал, това поне на мен ми действа много добре.
Ако имаш някакви въпроси към мен с радост ще ти отговоря!
J

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 219ea7a6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На първо място - никакви комплекси! Знам, какво е да имаш проблеми с килограмите. Почти всички жени имат такива - особено с напредъка на годините трябва да внимаваш какво ядеш. Аз съм на 28 почти, преди бях слаба, ама много слаба, не ми пукаше какво и кога ям, но това като ученичка, разбира се. После започнах да напълнявам, подложих се на драстична диета - до изнемогване. После рязко напълнях - до неузнаваемост. Съветът, който мога да ти дам, след моето лутане из килограмите е, да ядеш равномерно и по малко. Това е изтъркано, но е най - добрият метод. Можеш да ходиш да тичаш - много стяга, включително мускулите на корема. Много е важно как изглежда една жена, това определя и до известна степен как се чувства. Трябва да се чувставаш лека, подвижна, енергична, не спирай храната - просто я намали - овес, кисело мляко, пектин и ябълки - това бих ти препоръчала - но без сладко и хляб. Намери начин все да си в движение и пий много вода. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1722550220
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочети книгата
"Сила за живот
Отслабване без диети"! ;) ПРОЧЕТИ Я! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1084cae99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   до номер 2 напълня ли от хапчетата за предизвикване?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker