Не мога да спра да мисля за него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да мисля за него!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4549 пъти
Здравейте, ще се опитам да разкажа историята си на кратко.

Преди година и половина бях на среща с един мъж говорехме си, смяхме се всичко беше ок, не сме били интимни. След срещата не последва нищо от негова страна, няколко пъти си писахме по скайп и толкова.

Скоро след това се запознах със сегашния ми приятел, разбираме се, той е мил и много добър. Имали сме кавги, но бързо ги разрешавахме, като във всяка дълга връзка, и двамата сме правили компромиси.

Проблема е в това, че не мога да забравя мъжа, с който съм излизала само веднъж, имам чувството, че остана нещо недоизказано между нас, аз винаги съм срамежлива на първа среща( и на втора). Постояно мисля за него, единствената ни комуникация за тази година и половина е по скайп, поздравявах го за различни поводи.

От скоро започнахме по активна комуникация, пак по скайп, интелигентен е и ми е приятно да си пиша с него, в момента той няма приятелка, аз му казах, че имам връзка. Много искам да се видя с него, но ме е срам да го поканя, а имам връзка и не е честно спрямо приятеля ми. Понякога си представям, че съм с другия, чудя се какво щеше да бъде ако бях във връзка с него. Мисля, че и той не е безразличен към мен и не му трябвам само за секс, не ми е намеквал нищо такова на срещата ни. Незнам какво да правя в тази ситуация, разсеяна и неработоспособна съм, приятеля ми ме ревнува безпричинно, но всякаш чете мислите ми за другия. Знам че мина много време от срещата ни, но не мога да го премахна от мислите ми, съвесно ми е че имам приятел , а мисля за друг.

Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4c242b09df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще нараниш човека до себе си. Не прави глупости.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6b47b3c814
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само не разбрах защо да не е честно спрямо приятеля ти да излезете за час-два с този човек? Не вярвам да стане скандал по този повод...

Това, че имаш скрити желания към друг мъж трябва да ти говори нещо, а именно - че явно не си с подходящия в момента. Не знам на каква възраст си, но по писането ти разбирам, че не си от онези объркани тийнейджърки, които не знаят какво искат, следователно това не е моментно желание, което ще отшуми.. Така разсъждавам аз, но все пак ти си знаеш най-добре какво искаш и какво не.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3004bd9ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не мисля че трябва да се занимаваш с този човек повече.Ако е искал е щял още тогава да ти предложи пак да излезете, а щом не го е направил , значи или не му допадаш или може да има много други причини.Мисля че това че не ти е обърнал внимание тогава те провокира да мислиш за него и да смяташ, че това е нещо неизживяно.Има и друг момент , когато си виждал някой веднъж и след това мине време без да го виждаш , започваш да си изкривяваш представите спрямо този човек и започваш да го идеализираш и да му приписваш качества,които няма.Мога да ти дам личен пример- беше отдава, бях се видяла с едно момче само веднъж и ми беше станал симпатичен, но след това не се видяхме повече.След 2-3 години пак се срещнахме и тогава аз още пазех спомена за него от 1вата среща , но като се видяхме даже ми стана антипатичен и се чудех какво толкова съм харесала в него.След това повече не исках да го виждам.Освен това хората се променят и ако тогава ти си мислела по един начин , вече може да мислиш по друг и ако се видите да се разочароваш.Така че не мисля че трябва да си проваляш връзката, заради някакъв виртуален човек,който не познаваш добре.Има и друг момент ако пак се видите и той пак постъпи по същия начин- видите се и пак не ти обърне внимание след това, пак ще е мъчение за теб.За какво ти е всичко това.Просто дори и да ти е допаднал по някакъв начин, приеми че той може би не изпитва същото и не се занимавай повече с него.Тези истории до нищо добро не водят.Убедила съм се в това , че ако някой иска да е с теб ще намери начин , а няма да чака да минат 5 години докато ти предложи втора среща.За какво ти е такъв човек?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0ec3fdb463
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Здравей. Няма лошо в това да си мислиш за друг по време на сегашната ти връзка, но щом казваш, че приятелят ти може и да знае за това ... внимавай, защото явно ти личи някак си ... но може и на теб така да ти се струва. Това го казвам, защото ако наистина ти личи,не мислиш ли, че е по-добре да си мислиш за друг и да си обвързана,отколкото да си мислиш за друг, да ти личи и да загубиш момчето с което си сега. И си помисли дали наистина другия има интерес към теб, или иска да сте си приятелчета.
Мечтай си за други колкото искаш,стига да не изгубиш този, с който си сега.... освен, ако не искаш ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7171cfabd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 2.
Бъди с там, където си щастлива и с този, с който си щастлива :))

Passion

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 38a1756f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Каквито и съвети да ти даваме, няма да ги послушаш, ако не съвпадат с намеренията ти. Вече си отишла твърде далеч в представите и фантазиите си за този човек, за да можеш да го отхвърлиш лесно. Оставила си един имагинерен образ да измести в мислите ти реалния човек до теб. Глупаво е, и незряло, но не сме се родили научени. Почти съм убедена, че ще предприемеш нещо с онзи мъж, после ще се разочароваш. Но това ще е хубав урок - да не изпускаш питомното, гонейки дивото.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 38a1756f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквито и съвети да ти даваме, няма да ги послушаш, ако не съвпадат с намеренията ти. Вече си отишла твърде далеч в представите и фантазиите си за този човек, за да можеш да го отхвърлиш лесно. Оставила си един имагинерен образ да измести в мислите ти реалния човек до теб. Глупаво е, и незряло, но не сме се родили научени. Почти съм убедена, че ще предприемеш нещо с онзи мъж, после ще се разочароваш. Но това ще е хубав урок - да не изпускаш питомното, гонейки дивото.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4e33e2c00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си разваляй връзката, заради него!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c7fc18c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм горе долу в това положение :/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4095e70578
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях в такова положение. През лятото попаднахме в една компания, смях, шеги, разговори. Влюбих се. Не съм го виждала оттогава, но запазих спомена. Единствената ни комуникация е, че и аз като теб му честитя различни празници и другото са чатове от по две изречения. Дълго време отблъсквах всякакви кандидати заради този си копнеж. Трябваше да избирам между него и друг. Избрах този, който отделя от времето си за мен, проявява интерес към мен и ме харесва. Другият, ако е искал, да ме е потърсил. Мисля, че и при теб положението е такова. Аз избрах с разума си, но и сърцето ми не пострада.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60e526860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Птичето кацва веднъж на рамото. не изпускай питомното, за да ловиш дивото. Заради някакви фантазии може да нараниш приятеля си. Да речем, че няма нищо лошо, да се уговорите да пиете едно кафе за един час. А как ще се почувстваш, ако приятела ти се уговори по същия начин с друго момиче? Ти избираш. Ако фантазиите ти за другия човек са прекалено силни, тогава най- вероятно в реалната ти връзка нещо ти липсва. Тогава би трябвало да се замислиш дали въобще си с правилния човек и ако да- какво ти липсва във връзката ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker