Как да го накарам да отслабне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да го накарам да отслабне?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3264 пъти
Здравейте, редовно чета историите ви тук и реших и аз да споделя моя малък проблем. Малък, защото осъзнавам, че това са бели кахъри, но все пак имам нужда от съвет.

Работата е следната: заедно сме от почти 11 год, женени сме от 5 год, аз съм на 24, а той на 33 и от малък той има проблеми с килограмите. Висок е 1.65 и винаги е тежал ок. 80кг. Преди да се запознаем, докато е бил студент, много е бил отслабнал, гледах му снимки, бил е супер парче, но с много усилия, за да впечатли своя колежка. Толкова слаб никога не можа да стане повече. След като тръгнахме се опитваше да се поддържа, но не му се получаваше.

Отслабна за сватбата ни, но след това за отрицателно време качи едно 10 кила. За тези 5 години брак успявах на 1-2 пъти да го стимулирам пак да се вземе в ръце, защото не понасях тлъстините му просто, но всичко беше от ден до пладне.

Положението сега е следното: той е 100кг, на този ръст за мъж можете да си представите как изглежда. Освен това съвсем се е запущил, бръсне се веднъж седмично, подстригва се на 3 месеца и тези двете само след много опявания от моя страна. Облеклото му няма да коментирам.

Категорично отказва да предприема каквито и да са мерки, за да се стегне, просто не иска да се лишава от храна (количка, биричка, пърженко, банички, никакви плодове и зеленчуци), не иска да ходи на фитнес, или поне да бяга (преди отслабваше с бягане). А на мен ми става все по-противен и отблъскващ, едва на 33 е, а прилича на чичко с това шкембе, вече и двойна брадичка си пуска...
За себе си мога да кажа, че съм 1.68 висока и 53 кг.

Поддържам се, като излизаме заедно навън гледам да изглеждам възможно най-добре, роклички, полички, това-онова, докато той ми ходи с кецове/маратонки и риза.
Всичките ни познати и роднини коментират килограмите му, съветват го, казват му, че ще пати със здравето, но като се започнат тези разговори той просто изключва, игнорира ги. Не си е правил профилактичен преглед от повече от 10 год. сигурно и не иска и да си направи. Аз подозирам, че може да има проблем с жлезите, до скоро и аз му говорех, карах му се, но видях, че няма резултат и вдигнах ръце.

Моля ви, помагайте, защото почвам много да се дразня. Дразни ме това, че въобще не му пука, че на мен не ми харесва така и не ми е приятен физическият контакт с него, а съм сигурна, че ако аз бях дебелата, щеше да ме разсипе от критики. Защо е този двоен стандарт - ние жените правим всички усилия да сме красиви и да ни харесват като рискуваме здравето си за това, а мъжете...

Вариантът аз да тръгна на фитнес примерно, или да бягам на стадиона и той покрай мен да почне не става. Пробвала съм, идва с мен, аз тренирам, но той ляга на тревата и ме чака. Пък и съм бременна сега.

Та, как да го накарам да промени коренно начина си на живот не за месец и два, а за винаги, защото смятам, че само така ще може да отслабне наистина, а не пак да докара някой йо-йо ефект?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ced73549a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Миличка, съчуствам ти. И моя приятел много се е отпуснал и не знам как да го накарам да ме послуша.. По принцип е прекрасен човек и тази незаинтересованост ме изумява. Не съм единствената която му го казва ама на.. И на всичкото отгоре като му кажеш се обижда. Еми не знам какъв подход да предприема. То няма оправия това животно-защото си е баш животно, на тях само не им пука за външния му вид. Ако някои има предложения наистина ще се радвам да ги чуя.
Ж17

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d68910f617
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле ужас :(. Ако не иска да те загуби, ще трябва доста да се постарае за външния си вид... все пак външния вид има значение. Не знам как е секса между вас, но предполагам, че ти не се възбуждаш от него вече и не го желаеш сексуално... Остава духовната любов, която изпитваш, но тя ще се изчерпа, защото не можеш да разчиташ само на нея. Просто му кажи... мило така и така... моля те, тръгни на фитнес или спазвай диета... по-привлекателен беше, когато беше по-слаб, или на тези снимки, които бил слаб. Кажи му, че ако те обича ще направи всичко възможно за да те впечатли, както тогава е отслабнал за да впечатли своята колежка. Твоя мъж трябва да знае, че въпреки че сте женени, в една връзка трябва да има интимност, страст, която да я поддържа... а във вашия случай както е тръгнало, скоро и 200кг ще стане, и ще стане тотално отблъскващ за теб. Просто му кажи, че беше по-привлекателен за теб, когато беше по-слаб... и го помоли да спазва диета и да се грижи повече за външния си вид, защото в краен случай ще те загуби по един или друг начин. Няма ли я страстта във връзката... тя е загубена. Кажи му го по този начин, пък може и да размисли. Дано не се обиди.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ad8fb9a286
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Как можа да се хванеш с толкова нисък мъж?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d68910f617
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ако не стане с добро, ще се наложи директно да му заявиш, че вече ти е отблъскващ и не го харесваш. Даже го остави... ако беше на негово място - постоянно щеше да те обижда и да те критикува. Въобще не си спестявай приказките... дано не сте избързали с детенцето. Дано твоя мъж се осъзнае, защото не е приятно, когато партньора ти не полага никакви грижи за външния си вид и очаква от теб най-доброто.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf6d466738
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Не знам защо си забременяла, щом не го харесваш. Пък и как сте били заедно от 11 год., а ти си на 24? Връзката ви е започнала, когато си била на 13?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 52b46e63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти си била на 13, а той на 22? ! JESUS CHRIST... чиста педофилия е това.

Все тая.

Обичаш ли го?
Наистина ли искаш да си с този човек до края на дните??
Да отгледате детето си заедно?

Да, физиката не е всичко, но ако не те привлича, а даже те отблъсква това е сериозен проблем, защото след време ще поискаш и да му изневериш и е разбираемо.

Кажи му в прав текст, че не те възбужда, не искаш секс с него, да погледне теб - ти се поддържаш, изглеждаш добре, стараеш се.
Кажи му, че е неизбежно да поискаш да му изневериш, ако продължава така, защото и ти си човек, не можеш да живееш без това до края на живота си, а интимните ласки с него са ти противни.

Това е, освен да си груба друго не става.

А, и не купувай вредна храна (и напитки) за вкъщи - САМО ЗДРАВОСЛОВНИ НЕЩА!
Така поне у вас няма да яде и пие боклуци и това ще е от помощ. Колкото и да е трудно кажи му, че това е положението и у вас вредна храна няма да влиза.

Аз така бих постъпила, бъди и ти радикална иначе промяна няма да видиш.

Успех! :)

- Еделвайс

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f6f120040
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   От авторката: бях на 14 (след два месеца ставам на 25). Какво да ви кажа, била съм страшно груба с него и много съм го унижавала и съм му се подигравала за килограмите с надеждата да го стресна и да се вземе в ръце, но ето го резултатът. Той ги знае тези неща - че ми е противен, че не го харесвам така, че ми действа антивъзбуждащо, че преди повече го харесвах...
Чудите се как сме заедно толкова време?
Любов. Преди да се оженим на мен не ми пречеха килограмите му, смятах, че ще отслабне, виждах, че полага усилия и това ме успокояваше, поддържаше там едните 80 кг и въпреки че и те му бяха много, не смятах, че това е причина да се разделим, при условие, че се разбираме прекрасно и нямаме други проблеми. Видимо се промени след сватбата.
Все още не смятам, че едните килограми са причина за раздяла. Опитвам се да гледам на проблема му като на болест. Ако най-близкият ви човек се разболее от нещо сериозно така, че вече да не можете да го погледнете по същия начин както преди, ще го оставите ли, или ще се борите да оздравее?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e5faa960d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Гледай филма "Свалячът Хал" (има го на Замундата, даже дублиран на български) и престани да опяваш...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6ae6a7776f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Не можеш да го накараш, а и нямаш това право! Дефиницията за семейство е "група индивиди, които живеят съвместно с ангажимент и обвързаност едни с други, формират обща икономическа единица, може да полагат грижи за деца, а идентичността им е значимо свързана с групата. Сексуалността и връзката родител-дете са част от повечето, но не от всички форми на семейни отношения. " Никъде не се споменава колко килограма трябва да е мъжа или жената.

И какъв точно двоен стандарт виждаш в това, че мъжете не искат да са като вас? Вие се грижите за външния си вид по свое желание. Щях да ви разбера, ако нито една от вас не го искаше, а мъжете ви караха да го правите, докато те самите бяха неподдържани. Очевидно на него така му е добре и ако настояваш да се промени, накрая ще си кукуваш сама с детето, което сега носиш. Защото той с право няма да иска цял живот да слуша опявания какъв трябва да бъде. Кой ти даде правото да определяш как да живеят останалите? Ти си негова спътница в живота, а не господарка.

За мен пък твоето състояние е болестно. Вторачила си се в килограмите му сякаш от тях зависи живота ти. Това е повърхностно мислене и подхожда на незрели хора и най-вече на онези, които още са в пубертета. Да мислиш така на 24-годишна възраст е голямо падение за целия човешки род! :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d68910f617
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 не си прав. Тя или който и да е, не може да определя кой как да изглежда... НО в случая нали са двойка... външния вид определено има голямо значение. Ако единия от двамата или и двамата се занемарят, страстта и секса между тях изчезва. Каквото и да си говорим, дебелите мъже са отблъскващи. както и жените, но там стоят по-различно нещата. Не вярвам жените, които си падат по дебели мъже да са повече от мъжете, които се възбуждат от дебели жени, но това е др. тема.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 835af96139
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Номер 10 е прав.
Номер 9 - УЖАСНО неадекватно мислене.

Да, важен е външният вид, всеки има свой вкус, не е необходимо да изглеждаме като модели всички, но трябва да се поддържаме.

Секса
е важна част от една връзка и когато партньора ти не те възбужда, съответно не искаш интимен контакт с него, това може да е причина за края на една връзка, била тя и най-безоблачната.

Авторке,
разбира се, че това не е причина да го оставиш.
Но не са само килограмите - а липсата воля? !
А незаинтересоваността дали те привлича? !
Пълният непукизъм, че не може да те задоволи и не се чувстваш добре с него в леглото? !

Това са не малки проблеми според мен.

Не казвам да го оставиш разбира се,
но трябва да го накараш някак да се промени - за негово добро.

Послушай поне съвета ми да не купуваш скапана храна в къщи, а само здравословна, това не значи безвкусна и гадна, повярвай ми.

Или поне нека ограничи количествата от това, което консумира сега наполовина и да ходи повечко пеша - просто и ефективно, а и не звучи стряскащо.

Относно това, че сравняваш положението му със заболяване на близък - УЖАСЕН ПРИМЕР, СТРАШНО НЕТОЧЕН!
Когато близък се разболее (изобщо някой човек)
той обикновено иска да оздравее,
бори се за живота си и за подобрението си.
Ние се борим с него.
Не си избира сам болестта.

Твоят съпруг нехае относно външният си вид и няма никакво намерение да се променя, вече ти написах, че тук стоят и други проблеми, не само килограмите.

Има нужда от промяна - факт.
Дадох ти съвети, дано послушаш и реализираш някой.
А може да отидете заедно и на терапевт, ако той се съгласи и осъзнава сериозността на положението.

Успех! :)

- Еделвайс

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e315c53389
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами мила, не знам и аз как точно да те посъветвам, но трябва да действаш драстично. Ти си го познаваш най-добре и сама трябва да помислиш какво би го стреснало. Явно, че твоичкия е мързелив. Трябва да направиш или кажеш нещо, което да го жегне. Но не под формата на скандал. Бъди разстроена пред него, кажи му как някой ти се е подиграл заради килограмите му. Започни уж дискретно да се заглеждаш по някакви мъже с хубави тела- по списания, реклами... Накарай го да ревнува. Пробвай също да го накараш да започне някоя по лесна диета. Напиши в Гугъл 90-дневна диета. Тя не ми изглежда толкова сложна, а пък имало сериозни резултати. Също така за по-бърз ефект може да взима някакви хранителни добавки- л-карнитин, фет бърнъри. Те помагат, а и самия той ще се чувства по-добре и няма да усеща толкова глад. Не се отказвай и не спирай да му натякваш. В крайна сметка ти го правиш не само заради себе си, но и заради него- това наднормено тегло създава един куп проблеми. Да не си мисли, че като е млад, няма да ги усети. С неговите килограми да си пази сърцето и кръвното...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5434a597cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И аз имам подобен проблем, но моята приятелка е пълничка. До скоро мислех, че ще се промени. Но вече виждам, че тя самата не желае да отслабне. Не сте ли забелязали, че добрите хора са дебели? И по някакъв начин все едно пълнотата ги предпазва от реалноста. Предполагам, че твоето мъжле има някакъв проблем, нещо от което бяга и отрича. Или просто си е лаком мързеливец.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44e680cd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Напълно подкрепям №9!
Никой няма перфектната половинка в семейството си, но някой приемаме човека до нас с всичките му отрицателни черти, други изискват половинката им да се промени заради тях, което е нагло. Сама авторке си преценила да създадеш семейство точно с този мъж, сама си взела решение да останеш с него 11 години, сама си решила, че точно този мъж ще е баща на детето ти.
Вие може да се семейство, но той е отделен индивид и ако реши ще пуши, или ще яде, или ще си пусне брада до пъпа, решенията свързани със собствената физиология, човек си ги взема сам за себе си. Съжалявам, но е невъзможно да командваш човека до себе си, кога да ползва тоалетна. Можеш да му препоръчаш веднъж два пъти, можеш да се разделиш с него ако не можеш да приемеш отрицателните му черти. Но да го накараш да изпълни твое желание свързано с неговата физиология, така можеш само да го загубиш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa9b196e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Здравей наскоро прочетох за зелено кафе
http://www. efikasnootslabvane. com/
отзивите са много добри, много хора го хвалят, не вярвам на такива неща по принцип но за този имам огромна надежда за този, наистина мисля че действа щом толкова хора го купуват все пак. Ускорявал метаболизма доста и намалявал апетита.
Коментирашите споделят че въпреки че са хапвали както обикновено отслабнали около 2, 5 кг седмично това си е доста при положение че нито диета спазваш нито тренираш.
Аз още не съм го купила, понеже е скъпичко, но четох че в аптеките го има и за 20 лв проблемът е че не знам дали върши същата работа. Както и да е силно препоръчвам да го купиш дори и скъпия вариант си струва
Така мъжът ти няма да се тормози а просто го пие 2 пъти дневно и отслабва, а и ти след раждането може да го ползваш

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6ae6a7776f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Въпрос към 10 и 11 - щом сексът е важна част от една връзка, какво трябва да направят мъж и жена на по 50 и няколко години, които нямат деца и мъжът вече не може да вдига инструмента си заради възрастта си?
а) разделят се, защото връзка без секс не е връзка;
б) остават заедно, защото и двамата не се котират добре на пазара за необвързани и им е все едно дали ще са свободни или заедно;
в) остават заедно, защото във връзката има и неща като сходство в характерите, взаимна подкрепа и привързаност г) самоубеждават се, че е нещо временно и продължават с опитите за секс, докато са живи.

Аз бих казал, че вие двамата/двете сте с различни разбирания от моите и не можете да ме определите като неадекватен, понеже не мисля като вас. За целта трябва първо да докажете, че вашите мнения са по-адекватни и правилни от моите, а виждам само голи твърдения тип "маминото гардже мисли, че... ". :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e315c53389
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Абе деца, на 50 години не си грохнал старец :))) Правиш си секс и то не по малко от 30 годишните.. И определено се вдига инструмента :)) Аз съм на 30, моя приятел е на 55 и си се справя повече от чудесно!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d68910f617
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   17 - точно... и как няма да можеш да го вдигнеш :D дядо ми на 70 още го вдигаше, така че спокойно :D.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker