Странен цикъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Странен цикъл
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2584 пъти
Здравейте. Може би съм една от многото, която ще ви тормози с глупавите си въпроси тук, но нямам към кой да се обърна. На 18 години съм и вече 6 години имам цикъл. Първият ми въпрос е: нормално ли е за 6 години да не се е нормализирал (един месец ми идва 4 дни по рано, другият месец 5 дни по-късно)? Вторият ми, по-важен въпрос е: възможно ли е да имам цветна бременност, понеже миналия месец ми закъсня 3 дни, но си дойде нормален цикъл, с обилно кръвотечение, а този месец ми закъсня 5 дни - в началото (вечерта) тръгна силно нормално течение, а на сутринта като се събудих беше слабо и кафеникаво?

Странно ми е тъй като винаги досега на 1-2 ден ме е скъсвал корема от болки, а сега не. Водя полов живот с приятеля ми вече доста години, но проблеми не сме имали. Овулацията ми този месец е настъпила по-късно и сме го правили с презерватив ( само първите 1-2 дни след края на цикъла сме били без, но с еякулация навън). Може би и аз си фантазирам някакви глупости, но знам че тази бременност е опасна. Възможно е и цикъла ми да е по-странен, защото му предстоят вълнуващи емоции.... не знам, просто искам да съм спокойна. Моля дайте вашето мнение..

Благодаря предварително и се извинявам за параноята си! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 49a72d7f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормална е разликата до три дни плюс-минус последната ти дата. Нерегулиран цикъл е този, който прескача и не идва редовно всеки месец. Останалите подранявания, закъснения, промяна в продължителността и количеството се дължат най-често на хормонални проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и кой знае какво още. Точен като часовник цикъл имат малко жени и едва ли им е през целия живот така. При теб не виждам място за безпокойство от това, което пишеш. Ако нещо те притеснява е най-добре да посетиш гинеколог.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 771765a7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте! Искам да попитам нещо относно цикъла. Месечният ми цикъл е редовен, този месец ми закъсня с един ден и ми дойде на 5ти вместо на 4ти. Отначало имах тъмночервено-кафяво течение и кръв се появяваше повече само при уриниране. Нормално ли е това? И възможно ли е да е цветна бременност? Знам, че при нея течението е много по-оскъдно. Приемала съм хапче ескапел веднъж, февруари месец и оттогава цикълът ми е редовен, моля дайте мнение по въпроса. Съжалявам, че пиша тук, но наистина имам нужда от съвет и моят проблем е подобен. моля, дайте мнение. благодаря предварително

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker