Отностно козметиката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отностно козметиката
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1378 пъти
Здравейте! Бих искала да ви попитам ( жени ) какви шампоани и маски за коса ползвате, които да и придават мекота и обем. Тъй като моята започна да изгаря и искам да я заздравя препоръчайте ми хубави и качествени. Също и лосион за тяло, който да запасва миризмата си. Пробвала съм различни, но не се усещат. Ии за интимната хигиена по-добре ли ще е да е мия с бебешки сапун или с интимен гел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: b8456a418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Толкова шампоани за обем съм използвала и мога да ти кажа, че нито един от тях не действа... Единствено маските с хума ми помагат да постигна някакъв обем, но ако косата ти е много тънка - няма как да стане. Започни да правиш маски за сгъстяване на косата, това е един сигурен начин, че косата ти ще стане по-гъста и по-обемна както се подразбира... ще се върне тежестта й.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9bbd6d28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Коса с шампоан не се заздравява! Да не говорим, че качествени шампоани у нас почти няма. Ако косата ти е здрава и поддържана и с обикновен шампоан от 2лв. да я миеш, ще изглежда добре.
От какво ти изгаря косата? От сешоари, преси, боядисване? Ако е от първите две - сведи употребата им до минимум, ползвай спрейове или козметика за предпазване косата от топлина (аз ползвам един спрей на Лакме и съм доволна), ампули за подхранване, които задържат водата в косъма (ползвам няколко вида на Керастаз, това е може би най-добрата марка козметика специално за коса). Има и различни видове маски, но не мога да ти препоръчам конкретна, защото ти сама трябва да видиш коя как влияе на твоята собствена коса. Съветвам те да избираш продуктите не 2, 3, 5 в 1, а отделен за всеки проблем с косата ти.
За лосионите за тяло, аз съм доволна от тези на Ейвън. От години ги ползвам и просто не мога без тях. Правят ми кожата много мека, трайни са, но трябва да знаеш, че няма лосион, който да намажеш сутринта и вечерта ароматът му да стои. Един единствен мога да кажа, че беше траен и го усещах и по дрехите си след дни, но ми беше подарък от Америка.
За интимната хигиена - интимен гел. Няма да ти препоръчам конкретен, защото аз съм доволна от един, а мои познати казват, че се обриват от него. Явно всичко е до чувствителност и кожа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker