Ужасно къдрева и изтощена коса. Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ужасно къдрева и изтощена коса. Моля за съвет
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2193 пъти
Здравейте. Момиче на 15 съм и реших да ви споделя проблема, който вече е доста срещан при тинейджърките.
Изправях си косата към 4, 5 месеца вече без да слагам никакви термозащитни продукти и сега започна да пада. Не много но все пак пада, особено когато се среша. Имам УЖАСНО КЪДРЕВА и буйна коса, не мога да я пусна без да я изправя тъй като е ужасна и не е и много сулга до раменете или малко повече. Сега просто не знам и аз какво да я правя, и вързана не се харесвам. Като я пусна по-ужасна от мене няма. Излизам и ми се смеят хората. А иначе е друго... Не знам как да спра този косопад и се чудя дали с времето ще спре или не знам, тъй като нямам чак толкова големи възможности, защото живея при баба си и не и искам много много пари.. Не мога просто сега утре ще излизам с едно момче и пак трябва да я изправя. Тревожа се че ще започна да пада още повече. Моля ви дайте ми някакъв съвет. Казаха ми че евтините шампоани против косопад не са хубави и може да стане по-зле, а нямам много възможности. Благодаря ако някой обърне внимание и ми даде някакъв съвет :)..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: dda5e7f642
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купи си задължително някакъв спрей или крем против изгаряне по време на обработка. Дори най-евтиния ще ти помогне. Слагай го обилно от ушите надолу. После се изсуши със сешоар и като минат 10 мин. се изправи. Отностно шампоаните искам да ти кажа, че съм давала 80лв. за шампоян от 200мл. и не съм доволна. Купих си най-простото и евтино нещо на марката БИЛКА и се оправих. Купи си спрея против косопад шампоана. Най-много общо 5 лв. да дадеш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 916fc9509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да е сезонен косопад.
Ако имаш възможност си купи от аптеките Себорал форте, към 2 лв. е, но има огромен ефект.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e20c40a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката *ДЪЛГА*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a6269de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами то сега е нормално да ти капе косата. И моята капе много през това време на годината. Обаче спри да я изправяш, защото ще я увредиш много. Не можеш ли да я връзваш и да я фиксираш с фиби, щипки за коса? Със сигурност е по-добре много къдрава и голяма коса отколкото със съвсем малко коса, и то изгорена и накъсана от изправянето. И нека ти напомня нещо: мъжете обожават жените да имат гъсти и дълги коси. Така, че пусни си я, нека расте още, да стане дълга. И извинявай, че ще се отклоня малко от темата, но искам да ти кажа, че много ми хареса как каза, че не искаш много пари от баба си. Също така не почна да се оплакваш от нямането на пари и на скъпи продукти за коса. Което ми напомни да добавя: не е вярно, че евтините шампоани против косопад не са качествени. Ще ти дам следния пример:
Пиех едни таблетки за разтеж на косата и ползвах същата марка шампоан - скъпи са тея неща и са от аптеката. От таблетките почна да ме боли корема, а косата ми не спря да капе, не почна да расте, но пък как ме болеше скалпа! Години по-късно пак ми беше писнало от капенето на косата и си купих някакъв шампоан, който струва лев и нещо - казва се Kasy и го има по магазините и по аптеките из нашия град. Тъй като вече 2 години го ползвам, смея да твърдя, че съм много доволна! Купувам си следните два вида: Хининов и Катранен. Катранения мирише като на борче, приятно е. А хининовия на чистичко мирише. Също така си купувам маска за коса - каквато ми хареса в магазина - те са в едни големи пластмасови буркани и струват към 5-7 лв, но стигат за много време. Тъй като мога да си позволя скъпи продукти за коса, съм пробвала най-различни, дето ги рекламират, дето не ги рекламират... И, повярвай ми, предпочитам евтините продукти за коса, защото от евтиния шампоан не ми се омазнява косата след два дена, а точно от Кasy спря да ми капе така упорито и почна да расте.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 427e7f7701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преди да я изправиш сложи кристали. Не са скъпи :-)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e20c40a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря много на всички :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker