Защо момчетата не се осмеляват да ме заговорят ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата не се осмеляват да ме заговорят ?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2479 пъти
Здравейте! Моята история е следната:на 17 години съм, По принцип не обичам много да ходя по дискотеки, но кафетата не са лишени от моето присъствие. Имам самочувствие, не съм затворена личност, даже напротив общувам свободно и с малки и с големи. Проблемът ми се състои в това, че когато съм в компания с момчета, да не кажа и мъже, непрекъснато ме гледат, усмихват ми се, говорим си на различни теми(само да отбележа, че по принцип се разбирам по добре с по големи от мен, отколкото с мои връстници), но никога не се осмеляват да ме поканят да излезем. Дори поне един. Ако съм с една моя приятелка гледат да се заговорят повече с нея и почти не обръщат внимание на мен. Имало е случаи, в които съм разбирала, че дадено момче не се осмелява да ме покани, просто защото го е страх да не го отрежа, тъй като съм изглеждала така, сякаш имам високо мнение за себе си. Това обаче не е вярно. Може би основният проблем, който имам е, че винаги гледам момчето да е хубаво, за да му обърна внимание, за да му покажа, че имам интерес към него. Ако сте изпадали в такава ситуация моля ви споделете и дайте някой съвет.
PS:Забравих да кажа, че повечето смели момчета, които настояват да излизат с мен и не им пука колко пъти са ме канели, са все не толкова симпатични, или поне не по моят вкус. И още нещо-поради толкова откази от моя страна все още не съм имала приятел, а това доста ме измъчва!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: eaa2f6c9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж сега, както ти режеш тези дето не ти харесват, така пък може би тези дето искаш да те поканят не те харесват..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c3ea8c2450
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да ти надувам самочувствието, но вероятно си доста добре изглеждащо момиче, затова и мъжете се притесняват да те заговорят. Не трябва да се учудваш, така сме устроени:) Но рано или късно ще се намери и твоя човек:)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8cab4b094b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Същата история.. все не са ми симпатични тия дето ме харесват, а пък които са ми не ми обръщат внимание.. дано да срещеш някой твой тип който да си пасвате и двамата : )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 73cc08bf79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си се пренавила и затова отблъскваш момчетата. Просто енергията от теб не им позволява да говорят, а да не говорим за приятелство. Аз като влезна в някой бар и всички стават и си отиват, защото имам същият проблем.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fe365bd5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Все едно аз сам писала твоята история, също съм на 17, по същия начин постоянно ме заглеждат и момчета на моята възраст и по-големи, но уви моят човек не мога да го открия... И аз все харесвам такива, с които е много трудно нещо да се случи или пък чакам ей така от само себе си да дойде при мен. Не знам, доста ми кофти.. ама доста, защото и аз искам да съм щастлива с някой. Но спокойно авторке, важното е да не тръгваме с пурвия срещнат смотаняк, който ни се усмихне, защото ще е само губене на време, трябва да сме сигурни че искаме да бъдем с човека с който ще сме. :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 616b80703b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Сама си отговаряш на въпроса. Щом отрязваш наляво и надясно, защо му е на някой да те кани? Вероятността да го отрежеш е много голяма.

А и, не виждам защо чакаш някой да дойде? Като ти е симпатичен, приеми действие, той момчето не чете мисли и щом види, че нямаш интерес, отива при другата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e96b41911e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А сякаш за мен пишеш. Заговарят ме все такива дето не ме привличат. Но не се безпокой, ще намериш някого. Риба много в морето. Не се отказвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker