Ужасни паласки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ужасни паласки
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2542 пъти
Аз съм момиче на 15 години. Имам нормално телосложение. Като цяло си харесвам тялото. Само и единствено паласките ме дразнят. В момента не тренирам кой знае колко. Ям си всичко. Всеки ден правя по 60 клека, 200 коремни преси и 10 лицеви опори (знам, че лицевите опори са малко, но мога само толкова). Имам леки плочки на корема и ми е много добре оформен. Преди не бях забелязвала, че имам паласки. Все още не се забелязват много като съм с дрехи, но искам да си оформя талията и да изгоря мазнините от кръста си преди да са се натрупали и да започнат да си личат. Мама ми каза, че ако въртя обръч, ще махна паласките. Също така ми казва да се ограничавам в яденето, но това няма как да стане. Опитвала съм поне 5 пъти да се ограничавам. Издържам 1 месец без сладко, хляб и пържено и накрая изведнъж се нахвърлям и става още по-лошо. А и още по-лошото е, че всичко ми се лепи на талията. Имам хубави крака, но тези пусти паласки... :Х Та въпроса ми към вас е:
Някой въртял ли е дървен обръч, за да махне паласките? Имало ли е ефект и за колко време? Също така колко време на ден трябва да въртя обръч? Благодаря предварително.
П. С. не ми предлагайте други варианти като да тичам в парка, да скачам на въже и т. н. Интересува ме точно за обръча. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: a644c730ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сега набързо ще ти дам много важна информация как работи човешкия организъм с мазнините пък ти ще си направиш изводите.

Паласките както предполагам знаеш са подкожни мазнини и то не някъде, а до корема. Точно там първо се качва и последно се сваля.
Друго което е, че такова нещо като сваляне на мазнини само от една област на тялото няма. Организмът чисти, когато е подложен на много силно тренировка за сърдечно-съдовата система(кардио). За целта трябва да измориш организма той да прибегне до тези запаси а не до въглехидратите. Друго което е много важно е диетата - за теб под 1500 калории на ден и до 30 грама мазнини от храната. Приема се и много вода за забързване на метаболизма.

Друг начин няма. С обръч може да го постигнеш но не защото обръча минава точно от там. Предполагам нужно е 30 мин въртене. Без правилно хранене обаче е абсурд да изгориш манините.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 923af86ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Храненето е на първо място ако искаш да свалиш тегло. Не мисля, че е добра идея да спреш вредните храни напълно, щом в един момент им се нахвърляш. Хапвай, но например веднъж на 5-6 дена. Имай мярка. Упражненията, които си изброила, няма да ти помогнат да остслабнеш. Започни да бягаш или тренирай на степер във фитнеса.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4d71d5caae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Благодаря за съветите. На фитнес нямам възможност да ходя. Имам бягаща пътека в нас. Дали ако всеки ден бягам по 25 минути ще махна паласките? Също така ще огранича хляба и сладкото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cb35d9496b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спортувай всеки ден, умерено, цялото тяло.
Наблегни на полезните мазнини, както и на белтъчините, ограничи въглехидратите/именно от последните се качва там, а щом ти имаш оплаквания за паласки, ме навежда на мисълта, че може да имаш инсулинова резистентност/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker