Поредната тема да теглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Поредната тема да теглото
преди: 11 години, 7 дни, прочетена 2046 пъти
Здравейте всички! Знам, че има мноооого такива теми и са доста близки до това, което аз ще напиша, но реших да опитам и аз.
Висока съм около 1, 63-65 и тежа 55-56 килограма. Струват ми се доста за ръста ми и смятам, че не изглеждам особено добре. На 12 година съм и знам, че тялото ми тепърва ще се променя и може би ще отслабна с течение на времето и ще порасна на височина. Но сега е лято и съм доста притеснена да не надебелея, защото през лятото всички деца винаги растем и качваме килограми, които при мен не са особено желани.

Мерси предварително!!!
П. П. -1. А иначе пропорциите ми са много добри.
2. Мразя спортуването, така че МОЛЯ не ми пишете начини за отслабване без много спортуване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 дни
hash: a5279a3b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Начините за отслабване са два чрез не приемане на енергия или чрез изгаряне на енергия. При теб кг са доста добре за 12 год. Не искаш да сопртуваш т. е. да гориш енергия, много е вредно на 12 да се лишаваш от храни т. е. да не приемаш енергия, сама си реши дали да спортуваш или да си останеш така. Спортът не само гори енергия той спомага и за раздвижването на кръвта и за растежа на височина, ти решаваш!

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 9a902c2867
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 35. Привлекателен съм, никога не съм страдал от липса на женско внимание. През целия си живот досега съм харесвал по пищни жени. Килограмите никога не са ме интересували. Това, което ме е интересувало винаги е излъчването, правилните черти на лицето, хубавата кожа и разбира се хигиената. Не и килограмите.

Искам също да кажа, че съм се убедил, че не съм единствен. Много мъже харесват по-пълни жени. Просто знай, че мъжете са различни и харесват всякакви жени. Просто някои мъже не обичат да го признават, по причини всеизвестни на всички.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 1b60a8adbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако обичаш да се храниш прави следния трик като мен яж си основните менюта смисъл : закуска, обед, вечеря.. и ако обичаш да си похапваш отделно аз правя така например избирам си да ям кроасан и като отхапа дъвчам, колкото за вкус и другото го плювам смисъл не гълтам, а плювам и сега съм висока 161 и 48 кг. :)... но не знам както решиш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 часа
hash: 85ab9c75ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип през лятото се отслабва, а през зимата се качват килограми. Не мисля, че имаш някакъв проблем, но ще ти дам един съвет. По възможност се въздържай от консумация на захар, във всичките и привлекателни форми и вариации. Захарта и солта са най- вредни за здравето. Набавяй си необходимите за здравето захари от продовете и зеленчуците.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7b222161ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей!
Мисля, че килограмите ти са наистина в нормата и не бива да са ти повод за притеснение. Предполагам, че по-скоро имаш нужда от стягане на бедрата и дупето, което ще стане със много и постоянни (редовни) упражнения. Трябва да правиш в отделни дни силови и кардио упражнения. При този метод чрез кардиото стапяш (чистиш се), а чрез силовите упражнения натрупваш мускулна маса, която "харчи" повече енергия сама по себе си. Надявам се, че ме разбра :D

Според опитът, който имам, това е най-ефективната стратегия за стягане, но на мен ми идва малко изтощителна, затова има дни, в които изцяло почивам.

Храненето също има голямо значение! Опитай се да премахнеш изцяло захарните изделия, не пий нещо различно от вода, внимавай колко сол приемаш. Включи поне три хранения с повече плодове и зеленчуци, за да си набавиш необходимите за растежа витамини. Гледай съотношението между белтъчини и въглехидрати да е балансирано и едното да не е за сметка на другото. Съветвам те да хапваш пълнозърнест хляб, за да не се лишаваш въобще. Пий много вода.

П. С. : Първо се извинявам, че ще искам мнение в темата на авторката, но съм с абсолютно същите мерки и съм горе-долу стегната, на 17 съм и се питам дали това е дебело за моята възраст?

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d6efb2de29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мисля, че е дебело за 17 год. момиче

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker