Не мога да поема храна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога да поема храна
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1730 пъти
Здравейте! На 16 съм. Преди 2 дни почнах една диета, ама си беше чист глад. Отслабнах, да, но за сметка на това днес се чувствам като парцал. Нямам сили. Вие ми се свят. Нашите са на работа и не искам да ги притеснявам. Сутринта като станах отидох с триста зора да си направя айран, защото бях гладна. 2 часа минаха от тогава, не спира да ми се гади, повръща ми се, обаче не смея, защото айрана е единственото нещо, което имам в корема.. И не мога да поема повече храна. Първия ден си мислех само за шоколади, сандвичи, бях гладна, но удържах фронта.. А сега 3ти ден ми се повръща при вида на храна. Помогнете. Не знам как да се справя.

П. П не ме критикувайте и нападайте заради глупостта ми да гладувам... няма да се повтори. Обещавам го на себе си. Никога не съм се чувствала толкова безсилна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5009251463
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми до това водят необмислените постъпки.
Започни с леки храни-супа например. Постепенно захранване.
Два дни не са чааак толкова фатални, ама то така се почва. Не прави такива глупости повече, защото може да си докараш някоя болест. Плюс това не си на подходяща възраст за диети, организмът ти се развива още.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e237df896b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пълни глупости. Била съм на една ябълка цяла седмица - така че ми се струва, че нещо преувеличаваш... Чак пък да не можеш да поемеш храна. Не си гладувала няколко месеца, а само няколко дни. Друг е въпроса дали си го направила по правилния начин. Прочети повече за лечебното гладуване. И ако симптомите ти още продължаваш и се тревожиш - посети лекар, защото гладуването може да ти причини много проблеми. Явно всеки организъм различно понася гладуването и непълноценното хранене.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 26bc20a7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   № 3 искам да видя как ще изкараш с 1 ябълка седмично и си слагаш инсулин, макс 2 дена ти давам преди болница по спешност.
Авторке, зарежи ги тия диети-почни да спортуваш ако искаш фигура, забрави газирано, тестено, сладкиши, бял хляб, пържено, чипсове. Яж черен/пълнозърнест/типов хляб, супи, плодове и зеленчуци, може малко натурален шоколад-храни се редовно, но по малко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7b6bfc5e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам кое е истина и кое не, но аз бих те посъветвала да го правиш това само в присъствието на лекар. Животът ни не е толкова дълъг, че да го изживяваме в лишения и болести. Ти гладуваш от слободия, а някъде по света някой няма и залък хляб. Виж да не би причината да е нещо друго-и на мен ми е странно как само от два дни си започнала да не понасяш храната. Хей, момичета, опомнете се бе. Какво плеймейтки, какви пет лева? Момчетата не харесват празноглавите клоуни вече. А пък и дори така да е откъде накъде ще си докарваш болест заради това, че някой не те е харесвал? Все някога ще попаднеш и на правилния ЧОВЕК! Хайде успех от мен и без повече глупости! Най-сериозно ти казвам!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc2a3fa0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от авторката: явно както по-горе споменаха различният организъм реагира по-различен начин на глада. Аз например никога през живота си не бях спазвала диети. Винаги съм си яла нормално (имам предвид да не се тъпча и да не се ограничавам). Газирано въобще не пия, хляб ям само пълнозърнест, сладкото ми е проблем. Преди да започна тоя глад, бях на един рожден ден и там като се освиних и цяла вечер не можах да заспя, реших да си дам почивка от храната. И обаче след преяждане, зверския глад не е добър вариант -видя се. Имам много ниско кръвно и ми се е случвало да припадам. Не издържам без храна и мисля да мина на принципа малко, но по-често... Това ще ми се отрази по-добре. А като цяло, вече съм по-добре. Направих захранване със супи и по-леки храни сега, съм ОК :) Номер 5, най-вече, БЛАГОДАРЯ!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4b045b4a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Диети.. хаха. Просто трябва да приемаш повече витамини (плодове и зеленчуци) и да спортуваш от време на време ще се чувстваш добре и във форма. Аз бях по същия начин и просто забравих хамбургери и картофки и започнах да тичам всяка сутрин по 1 км. Започнах с повече плодове и зеленчуци и вече съм много добре. :) (Дано съм помогнал)

|WhiteAngel|

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker