Крем против първите бръчки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Крем против първите бръчки
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3892 пъти
Здравейте, аз съм жена на 27 години и търся вашето мнение относно крем за лице против първите бръчки. Моля за мнения от всички жени. Въпросите ми са : Кой крем е най-подходящ според вас против появата на първите бръчки, на дневния или на нощния крем наблягате повече, какъв крем използвате вие, разбира се според вида на вашата кожа. Аз разбира се съм се консултирала и с дерматолог, но искам да прочета и вашите мнения и опит.
Благодаря Ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5bf4682bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Diadermine Lift Intense за очите, също дневния им ползвам, защото нощем не обичам да ми лепне на възглавницата. Те май са за над 30, но едва ли може да е прекалено рано. Аз се усетих на 35 и ми се иска да бях почнала по-рано. Сега по-скоро освежава вида и предотвратява нови бръчки отколкото да маха старите. Избрах ги по една немска тестова таблица, има един потребителски институт, който тества разни продукти и за крем против бръчки тези бяха на първите места. Струват около 5-6 евро и ги ползвам доста дълго, няколко месеца.

Какво те посъветва дерматолога? Може пък ти да знаеш нещо по-добро.

ПС. Също много освежава кожата една елементарна маска от мед и кисело мляко, аз преди да я сложа си минавам лицето с памуче натопено в лимонова вода.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ef8fd2d51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за коментара. Тъй като моята кожа е доста проблемна-имам псориазис по лицето и главата, и по тази причина е необходимо кожата на лицето ми да бъде силно хидратирана, но от повечето кремове псориазиса реагира неблагоприятно, дерматолога ме посъветва да намеря подходящия нощем крем за мен. Да не е много силен (срещу дълбоки бръчки примерно), за да не привикне кожата ми на тази възраст към него. Нощния крем се нанася 1, 30 до 2 часа преди да си легна за да не се запушват порите на кожата от прашинки и останали мъртви клетки по възглавницата. Посъветва ме, че всяка кожа реагира различно на различните видове крем и ми препоръча крем средна ценова класа. Имам псориазис от много малка и за 20 години съм пробвала и много скъпи и много евтини кремове и чесно казано имала съм лоши ефекти върху псориазиса и от много скъпи кремове. Това е и причината да се опитам да събера повече мнения, защото не винаги най-скъпото е и най-качествено.
Аз много уважавам "Розовата вода" страшно успокоява кожата, особено след махането на грим. Това е пример, че нещо много евтино ми върши много добра работа.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b052f34946
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Да, и моята козметичка се кълне в розовата вода и винаги слага след кола маска и наистина успокоява. Дали пък не е по-добре в твоя случай да пробваш био-козметика? Тя уж е с по-малко химия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker