Останах без приятели ;( ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Останах без приятели ;( !
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3534 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15 и искам да ви разкажа какво стана с мен. Преди няколко месеца майка ми ми каза, че ще се преместим в София. Попринцип съм от друг град, но там всички ми се подиграваха, защото не се обличам като тях, защото не пия, не пуша и съм възпитан. Беше ми ужасно гадно.. мислех си че като се преместим в София всичко ще свърши. И се запознах с едно момче от София по фейсбук. Той беше много добро момче и точно като мен, толкова се радвах. След това той ме запозна с цялата компания по фейсбук. Бяха толкова забавни, нямах търпение да отида там, казвах си най после всичко ще свърши и ще си имам приятели, няма да ми пука за обидите. Но не стана така, когато се преместихме те просто ме забравиха, писах на всички, но никой не ми отговори, беше ми толкова гадно, а знаех че се събират защото качват снимки всеки ден :( Защо и те ме отхвърлиха, какво ми има? Няколко пъти им писах, но никой не ми отговаряше, по това разбрах, че не съм желан :( Сега съм просто отчаян, сам съм тук, мисля само да уча и да уча, това е. Ако ще да се побъркам, ще уча, след време да отида в чужбина и може би там ще намеря приятели :(. Защо става така, защо на мен се случва? Искам просто 1 истински приятел, с който да си говорим всеки ден по часове, да си споделяме, да е като мен ;(

Моля модерадори одобрете историята ми, искам някой да ми каже какво да правя, да се отдам ли на ученето, поне след време ще постигна нещо? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8b2baa672
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Явно не са ти истински приятели(софиянците). Бъди себе си и все ще се намери някой, който да дружи с теб! Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6393209412
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, аз съм момиче на 15 от София и също като теб не пия, не пуша и не се обличам като другите момичета (като уличница). Имам само 2 истински приятели, които са момчета, понеже просто не познавам други хора, които да харесват нормалните. Не разбирам как може да делят всички на готини и загубеняци. Като гледат само как си облечен и колко пъти си накарал някой да влезе в леглото ти. Просто не сенинтересувам от такива хора и ми става супер гадно като гледам как се отнасят. Успех и знам, че ще си намериш приятели. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a8b6c68ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   След като тези момчета с които си си писал не ти отговарят, значи не им е пукало за теб.. Предлагам ти да излезеш някоя вечер може да идеш на кафе /нищо че си сам/ ще се запознаеш с други хора, кой знае може дори да си намериш приятелка. Не вярвай на 'приятелствата' от фейсбук, защото в повечето случай те си остават само в интернет. Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0db21c09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, приятелите ще дойдат сами. Ти ще ги усетиш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fb5d805dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   и при мен е нещо подобно! аз имах приятели в училище но в унивреситета стана същото като с теб. никой не ме иска в неговата компания. просто не се вписвам. по добре су учи и приятелите ще те дойдат когато най малко очакваш. само не се отчайвай, на здравето си вредиш. просто не го мисли толкова.. можеш да се запишеш на нещо, или пък се запознай с някое момиче. и да знаеш че не си сам и че само те губят!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4d1f38c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз искам да съм ти приятел от София съм и на 14 години.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ad0ccc2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих ти била приятелка и аз имам нужда от приятели и аз съм отхвърлена. На 16 съм. Ще се радвам да се запознаем, но няма как да стане. Тук не е позволено да се дава лична информация... :(

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2b7c4b771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Спокойно аз имах същия проблем в което и училище да ида все ще се намери некой да ми тръка животеца споко няма от какво да се притесняваш просто покажи малко МЪЖЕСТВО опълчи се и те сами ще си дойдат може би виждат в теб не сигурност или те мисля за страхливец покажи че не си срамлив не ти пука кой е с теб и кой не и всичко ще се оправи ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b075187c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като чета, веднага се сетих за мен. Аз съм така от година и аз нямам приятели и накрая се появи ти, казах си, , я, сродна душа много бих изкъл да се запознаем, но модераторите недават. Изкам да задам въпрос и на модераторите - по какъв начин бихте позволили да се запознаем, след като не давате да побликуваме лична информация. Ако тряава ще поема лична отговорност за това и няма да виня вас в случай на злоупотреба.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f3b063c0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Взел си най-вярното решение. Ученето ще те изведе на добър край. Не приемай толкова лично, толкова драматично нещата. Има толкова възможности пред теб, с толкова много нови хора ще се запознаеш, ще си намериш и приятели. Не става за два дни. Излизай, общувай с младежи и лека-полека ще усетиш как с някого си допадаш. Прекалено голяма значимост придаваш на този въпрос.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7b7f5c1c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Идеята ти е много добра за ученето приятел, но само с това не може. Човека си иска да контактува малко или много и няма да издържиш нито физически нито психически с това. Пък и няма да ти донесе толкова голяма полза, ако не се сблъскваш с проблеми от външният свят и не ги анализираш.

Иначе според мен трябва да си малко по-отворен. Доброто възпитание и култура в тинейджърските години вече не върши работа. На 25, 30 да... но не и в тези просташки вече времена. Нужен е друг подход. От написаното виждам, че взимаш нещата много навътре. Не бива да е така. Бъди малко непукист. Хората виждат, че вземаш нещата навътре и затова си позволяват такива неща.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cdfce38049
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,
На 17 години момче съм, и бих искал да те питам, интересуваш ли се от някакъв вид спорт (за предпочитане групов) или някаква групова дейност? Ако е така запиши се ако имаш възможност и ще видиш колко бързо ще си намериш приятели там, аз така нямах "истински" приятели, докато не се записах на плуване (невероятно приятен спорт) и там се запознах със невероятни хора!

Относно онези обиди, знам че ще прозвочи банално ама "тегли им една майна" аз от скоро се научих да не се влияя от мнението на хора от които не завися и да видиш как набързо станах като нов човек!

Приятели колкото щеш, но просто трябва да ги потърсиш!

Поздрави и късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0c9881825e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Точно това му е гадното на "сегашният свят". Делят всички на групи, вместо да са заедно хората. Това е тъжно. Въпреки, че и аз не се обличам точно "по стандартите", не слушам същата музика като "яките", но все пак успях да намеря доста приятели, които оцениха това, че съм искрена и истинска, че не се напивам като мотика и да. А освен това се чувствам толкова щастлива че си намерих и страхотен приятел, който да ме обича истински. И всичко това стана, защото вярвах, че може да стане това, което искам. Вярвай, и ще стане. Приобщи се към другите, без да се променяш. Излизай навън, в София има много места за разходка. Не се затваряй в себе си и ще намериш приятели, повярвай :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 567710aa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Използват те

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker