Баскетболът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Баскетболът
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1305 пъти
Баскетболът винаги е бил голяма част от живота ми. Просто когато съм нервен, притеснен за нещо, или просто ми се играе винаги мога да взема една топка и да стрелям с часове. Само че не искам да играя сам вече, искам да играя с хора, 2ма на 2ма или 1в1 дори с някой. Имам приятели които са си напълнили фейсбука със снимки как играят и как твърдят, че за тях баскетболът е начин на живот, и като ги викна да играем чувам само "мързи ме брат, имам работа, болят ме колената и т. н. " За цяло лято сме излезнали 2 пъти да играем 3ма.... И аз още 7-8 пъти сам.
Обмислял съм да се запиша да тренирам, но първо, че не ми се дават излишни пари, за да играя играта, която обожавам, второ като ги знам всичките там какви са "про-та" и на никой не подават, на всичкото отгоре не съм и много висок само 1. 70 и изобщо пък няма да ме приемат като част от отбора им. Играл съм така повярвайте ми от 5ма винаги играят максимум един двама. Другите са за бройка. Бил съм в отбора на училището ми преди, трениора ми ме караше 2 години поред да влезна в отбора, но аз все му отказвах, защото знаех как стоят нещата. Накрая се поддадох и 11 клас реших да се пробвам, и хоп... айде на скамейката. Аз ходих на всички тренировки, не защото имах нужда, а защото ми се играеше. А тези, които бяха титуляри предишната година никога не идваха на тренировките, но винаги играха по 30 мин на мач. А аз... Играл съм по 2 мин на мач само когато водехме с много точки. От 10-12 мача по 2 мин да съм играл в края, когато няма значение. Аз бях един от най-добрите пробивачи и шуутъри, тройки рядко изпусках, той тва го знаеше, защото много пъти ме е виждал, но все бях на пейката.
И ето ме сега какво да правя? С кой да играя? Всички са вече само по кафета и ку•ви. Жалка работа е.
Е... Ако има такива като мен с моя "проблем", пишете поне тук да си лафим. Пак по-добре отколлото да забравя за играта като цяло нали.. Благодаря, че четохте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: ff63292d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз обичам баскетбола. Помня едно време, като бяхме ученици, на кошовете какви битки ставаха. Както си играхме на игрищетото, от приятели ставахме врагове само заради играта. Какви мелета бяха не е истина

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4f44d27d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм, минавал ли си покрай училищните дворове? Там почти винаги има поне по един, който да стреля. Е, и хлапета има доста, но е забавно като се включиш. Аз... попрехвърлила съм младостта, но също обожавам баскета. Запалих и сина ми, който вече е на 13, висок е 185см. Понякога играем заедно. Но в дворовете на училищата се събират ентусиасти. Просот пообиколи :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dab6dc11ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колко фала или "Free Throws in a row", сте правили последователно да изпускате. Аз миналата година направих 24 поредни като един фр ми подаваше. Тая година едвам 10 стигам :Д

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker