Вътрешната страна на бедрата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Вътрешната страна на бедрата
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3556 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 години. От 1 месец тичам през ден по 30 минути. Ям всичко, но избягвам шоколадовите изделия, белия хляб и пърженото. Ям само черен хляб, а нещо шоколадово ям най-много по 1-2 пъти в седмицата. Газирано изобщо не пия. Още от малка съм пълна - висока съм 1. 65 и съм 65 килограма. Целта ми е да сваля мазнините главно от вътрешната страна на бедрата. Харесвам си корема и всичко друго в тялото без вътрешната част на бедрата. Пия много вода. Но няма никакъв ефект за сега. Попринцип знам, че при тренировка 1 месец се забелязва поне минимален ефект, а аз не забелязвам нищо и честно казано ми се убива желанието да продължавам да тренирам. Сестра ми е с пълни бедра, мисля, че и моите са като нейните и ме е страх, че е генетично и колкото и да тренирам, няма да мога да сваля бедрата. Кажете какво да правя? Посъветвайте ме как да сваля вътрешната част на бедрата. Да продължавам ли да бягам или да започна някакъв друг спорт?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1f043dbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега... така не вярвам много да постигнеш, а и един месец е малко, за да има някакъв резултат. Мога да ти предложа нещо, което аз правя и има резултат. Пълния ефект се появи чак след година и нещо, всеки ден го изпълнявах този режим. Тичането не знам до колко ще ти помогне, а и съм чувала, че не е много полезно.. това сега е и студено, може да настинеш като се изпотиш, а пък и като се задъхаш ще погълнеш студения въздух и край.. също така е много уморително и накрая това ще стане мъчение за теб. Трябва все пак да спортуваш с желание и кеф иначе нищо не става. Аз правя следното нещо. Всяка вечер правя по 40 минути физически упражнения, наподобяват танци. Отначало ги правех по 1 час. Просто си пуснах един ден музика и правех движения, каквито ми идваха отвътре, но бяха енергични. Може да гледаш танци на интернет или по телевизията, въобще такива движения и да ги прилагаш. Много е приятно, след като ти мине мускулната треска особено. Това трябва да го правиш почти всеки ден, аз имам само един ден в седмицата почивка. Ти поне имаш тренинг от тичането и може да нямаш такава мускулна треска като аз как имах, все пак преди това аз хич не се движех. Другото нещо, което е много полезно и приятно е ходенето пеша. Всеки ден, абсолютно всеки ден ходи по много пеша. Аз например ходя и сама, защото другите ги мързи да ходят по много. Ходя по някъде 15-16 км на ден, понякога и повече. Някои хора като им разкажа по колко ходя не могат да ми повярват и ме мислят за луда.. е, луда, луда, ама резултата си е на лице. Бях по едно време свалила около 8-9 кг, защото бях почти спряла да ям, но тогава изглеждах много зле, тъй като бях станала кльощава. После почнах да ям повече и сега няма човек, който да ми каже, че съм дебела/пълна или да ме нахули, че съм отпусната /не винаги, когато човек е слаб е хубав... за мен, ако си слаб и отпуснат е много грозно/. Просто с този режим - много ходене пеша всеки ден и упражнения си изградих едно хубаво тяло, поне според доста хора.. а честно казано и аз се харесвам вече. Ям си каквото поискам, макар че само ми се карат, че съм яла малко. Е, добре, 1-2 сандвича на ден, вечерта и нещо друго, може да е пица, може да е пържени картофи със сирене или нещо подобно, през деня ям и по една вафла, например или нещо друго сладко, понякога си пия кола, ям и всеки ден за десерт праскови, може и други плодове, чат-пат си хапвам тортичка.. това не е толкова малко. Просто много спортувам и това си е. От няколко седмици правя и всеки ден коремни преси, вече ги увеличих на триста на ден, само, че тази седмица съм малко болна и правя по по-малко.. Иначе преди да почна с ходенето и упражненията бях много зле точно в бедрата... там си бях пълна от години и не можех да отслабна, така че разбирам какво е. Изпробвай го този режим, бъди постоянна, само така ще стане и виж резултата. Може да е бавно, но пък ще е трайно, ако продължаваш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c634b47517
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължавай да бягаш и увеличавай времето в което бягаш според възможностите си. Не яж мазно, много сладко и тестено, както прочетох не пиеш газирано, пий билкови чайчета, вода, плодове... чети и за полезните храни.. и не се притеснявай.. дори и да е нещо генетично то винаги е поправимо. В никакъв случай не се отказвай!! Воля и вяра и ще постигнеш целите си.. може да не е днес да не е утре.. но рано или късно ако вложиш необходимата енергия и желание нещата ще се подобрят... АКО СПРЕШ ОБАЧЕ ВИНАГИ ще имаш чувството, че не харесваш нещо в себе си, като се погледнеш в огледалото.. и прочие.. тук не е от значение какво мислят останалите за теб.. важното е ти да се харесваш.. за това не спирай!!! И успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6aa294c49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж какво. Хубаво, правиш упражнения и се храниш по-малко. Ти така твърдиш. Може да ядеш примерно салата в 9 часа вечерта. Ама тя салатата не диетична като и сложиш олио, сол и т. н. Плюс, че ако ядеш много късно всичко ти се лепва. За това трябва да ядеш преди 7 часа. ///Казваш, че след тичането и ограниченото хранене няма ефект. Невъзможно. Невъзможно е да се трудиш един месец така и ефект да няма. Ти не го забелязваш, защото всеки ден се гледаш в огледалото и свикваш. И да си свалила 2 килограма, няма да ти личат. Трябва да свалиш поне 5, за да си личи.
Не слушай Номер 1, менюто и е твърде нездравословно. С пържени картофи не се отслабва.
Ако си първа смяна ставай 30-40 мин. преди училище и закуси. Не яж в училище. Обядвай като се прибереш. Следобед си прави упражненията и си научи. Вечеряй към 6-7 И няма да имаш проблеми. В междухраненията можеш да хапнеш някой плод или нещо сладко. Но да не е вафла, защото вафлата е пълна с неполезни в-ва и калории. По-добре малко шоколадче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a9bcdd450
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, аз се занимавам с тичане от 9 години. Тичал съм и в студ, и в топло време. Не казвам жега, защото по морето няма жега. Но както и да е. Още в началото пишеш, че си хапваш сладко-спри всякакво сладко. И аз съм хапвал по един път в седмицата, и пак ми личи. Когато спреш сладкото ти е нужен около месец, да се изчистиш от тази захар. За студа-ако ти е приятно да тичаш в студ-тичай. Аз си тичам и през зимата. По-вероятно е да се разболееш на места, където се събират много хора. Аз работя на такова място и понякога и през трите зимни месеца, съм се простудявал. А като не работех през, зимата един път се разболявам, независимо, че на месец, правя по минимум 13 тренировки.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f41e7f0285
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сега, ако номер 2 обясни защо трябва да избягваш "мазното" и кое точно мазно, цена няма да има :)
Много може да се говори по темата, но като начало точно тези междинни хранения с шоколадчета, за което те посъветваха, избягвай да ги правиш. Първо заради калориите, второ заради хормоналния ефект, трето заради хидрогенираните масла в масовите шоколади и т. н.
На някои това може да не им пречи, но ти явно не си от тях.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0167f8c9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1, какво искаш да кажеш с това, че тичането не е полезно???
От 1 година тичам и тялото ми в момента е перфектно. Спорт и балансирано хранене са начина за хубава фигура.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker