Във форма преди бала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Във форма преди бала?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2546 пъти
Здравейте,
М. на 18г. съм. Имам следния проблем:
През месец Май имам абитуриентски бал. Храня си се по здравословно, доколкото финансовото състояние на семейството ми позволява. С прилични 60 кг съм и от време на време си правя упражнения в домашни условия - гири, коремни и лицеви опори, клякания, и имам един лост с пружина за огъване ;д. Тялото ми не е кой знае колко добре оформено и това, което ме притеснява е, че на екскурзията за бала ще ме гледат странно, тъй като повечето момчета са с добре изваяни тела, но съответно ходят на фитнес. Аз нямам тази възможност, тъй като в този период съм много ангажиран с матури, избор на учниверситет и всякакви работи, свързани с кандидат-студентите.
Искам да попитам момчета, занимаващи се по-честичко с тренировки, за оставащото време до бала какви упражнения мога да правя, за да вляза в малко по-добра форма? За предпочитане е без фитнес.

Очаквам съвети и хубав ден ;р

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: c819e5fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тялото за бала се прави от момента в който влезеш в гимназията, а не за последните няколко месеца.
Pr0cK

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 27dc8b2f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не съм момче, но също ще отговоря:
Намали тестеното и сладкото; когато купуваш нещо ходи до по-далечен магазин; карай колело / бягай / разхождай се.
Предполагам искаш и да отслабнеш килограм-два. Ако е така - не повече от 1 450 ккал.
Вдигай гирички около 2-5 килограма: по-малко серии, повече повторения.
Ако зназваш всичко това ще си стегната, без толкова мазнини в тялото.
Успех.
П. П: Хубаво е ако нямаш много време да отделяш по 20-30 минути на ден за скачане на въже.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 70a0134e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   аеробика, това е перфектно, аз също ще започна но сега ми е рано за две седмици три ще влезеш във форма. Започни края на април пък и времето да се стопли да си покажеш телцето.
Кати

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 67d8ea7f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз имам бал тази година, и честно казано не съм от най фините с тази разлика, че имам малко повече на дупето и бедрата. нисичка съм и какво??? нямам намерение да ходя по фитнеси за някой друг килограм, защото реално погледнато най много 5 килограма ми трябва да сваля за да изглеждам и аз фина, но въпроса, е че съм си избрала рокля, според фигурата си и няма никакъв проблем. другото което е, аз си се харесвам такава! Обичай тялото си, перфектно тяло никой няма, за някой друг килограм няма смисъл да се тормозиш, сега имаме къде къде други проблеми като матури и приемни изпити. Съсредоточи се върху тях. Една жена е хубава не когато има слабо тяло, не! Красотата идва от вътре, ако една жена се харесва, и другите ще я харесват.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4135c8c16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тва е все едно да ближеш мед през буркана домашния фитнес не струва ако искаш да влезеш във форма без фитнес нямам как да стане според мен няма от какво да се притесняваш има ли желание има и начин иначе се намират само оправдания събери си самочувствието и бягай на фитнес пък няма смисъл да се садваш че другите пичове са мускулести нужно ти е самочувствие единствено според мен вярвай в себе си да не ти пука какво мислят останалите най вероятно го правиш заради мацките те само такива гледат напоследък какво да кажа успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 42d3c2f06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да вземаш химия. Понякога, каквото и да се прави на този фитнес резултат няма или е минимален. Казвам го от личен опит. Така, че ако искаш да си, като Скалата вземи химия. Но може и да има странични влияния. Така, че помисли внимателно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f8b9618a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Само да кажа, че не съм дебел. Нямам за цел да свалям килограми. Както казах си поддържам нормална форма, но не съм с яки и изваяни мускули, нито плочки. Винаги съм наблягал повече на ученето и на други по-важни неща.
НОМЕР 5 - Ти май идеално си ме разбрал. Днешните момичета се заглеждат само по яки и мускулести батковци. Много са повърхностни и не знам, май си оставам без дама за бала :D.
Мерси за съветите. Вървя почти всеки ден по доста големи разстояния, не ям почти никакви тестени изделия, вдигам гирички и както съм писал правя и упражнения, но от време на време. Проблемът ми е, че съм непостоянен.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 70a0134e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе голяма работа че няма да имаш дама на бала хахах това не е голям келепир да имаш,никой нищо няма да ти каже пък ако толкова много искаш дама ,вземи братовчедка някой стара приятелка . А до колкото въпроса за стягането ,да ти кажа честно ако не бях се вгледала малко повече в описанието на темата щях да си помисля че си момиче както и да е . Фитнеса му е майката ,няма друго не взимай никакви химии ,като отидеш на фитнес и попитай момчетата, които тренират там какво и как го правят, за да започнеш и ти .Второ и ти ще станеш мускулест батко като станеш на по 24 25 г.,не си мили че тоя келеши по на 16 /18г. са големи батковци ,не се обиждай .Трето разбирам те че учиш за матури но имаш събота и неделя ,тренирай усилено .Успех ,а и още нещо ако нямаш брадичка пусни си много е секси и мъжествено .
Мери 23г.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 84aa6188de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За бала най-важните тренировки това са повечко пиене за да свикнеш и да не се размажеш неусетно. Това е един ден братле. Тренировки човек прави за себе си, за да се чувства по-добре или да изхабява негативните емоции в залата. Не се прави заради нещо...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker