Не мога да си стегна вътрешната част на бедрата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога да си стегна вътрешната част на бедрата
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3715 пъти
Здравейте. Момиче съм на 16 години. Висока съм 1. 70 и съм 64 килограма. Някой от вас ще кажат, че съм дебела, но аз се харесвам така. Харесвам си като цяло тялото, като изключим вътрешната част на бедрата. От 1 месец се старая да се храня здравословно, не ям никакъв шоколад, сладкиши и т. н., нито бял хляб. Позволявам си най-много 2-3 филии на ден черен хляб, а газирано изобщо не пия. Всеки ден правя по 160 клека на серии. Ще ги увеличавам постепенно, докато достигна до 250. А по-нататък ще ги правя и с тежести. Резултата се вижда, дупето ми се стегна много, задната част на бедрата също, но вътрешната част не помръдва. :Х А точно това ми е проблемът. Всяка част от тялото си харесвам, с изключение на вътрешната част на бедрата. Кажете ми какви упражнения да правя, за да я стегна? Не искам да свалям килограми, просто искам да се стегна. Възможност за фитнес нямам, така че ми препоръчайте упражнения в домашни условия. Ако знаете някакви упражнения, които да натоварват много вътрешната част на бедрата, ще съм ви много благодарна. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 778b25ec36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прaви " китaйскa почивкa". Стягa целите бедрa.
Зaемaш позиция кaто " седнaлa" но без стол.
Долнaтa чaст нa крaкaтa към горнaтa сгънaти нa 90 грaдусa, съответно торсa също. виж в нетa.
Крaкaтa леко рaзкрaчени нa ширинaтa нa рaменете. в нaчaлото можеш дa подпирaш гърбът зa опорa нa стенa. зaпочни с 30-40 секунди, постепенно увеличaвaй времето, докaто издържaш 4-5 мин.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 34688af442
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало НЕДЕЙ да пазиш диети! Това не е начина! Хубаво е да имаш хранителен режим, но без диети! Яж много плодове и зеленчуци, за да се обогатиш на витамини. Посети някой фитнес или прави обиколки около училището (не забравяй да загряваш редовно). Ако ходиш на фитнеш има един уред където сядаш разкрачен и има две като възглавници (не знам как да ги опиша) които ти стискаш заедно и те ти стягат бедрата. Все едно клякаш и ставаш, но можеш да си слагаш тежести които го правят по-трудно и ти стяга много бедрата. Също така и клякай. :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 246bac4fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ами не прави никакви диети с гладуване и тн-просто се храни нормално като ограничиш количеството и не преяждаш-яж плодове и зеленчуци и спортувай-ако нямаш възможност да ходиш на фитнес-нищо не ти коства да излезеш на улицата рано сутрин и да направиш един хубав джогинг-да бягаш-и аз имах същия проблем-бях напълняла поради стрес-и не можех да се позная-сега нямам нищо общо от по-миналата година-паласките ми изчезнаха напълно, коремът остава да се стегне още малко за да си стане плосък като преди, дупето ми се стегна-остана още малко в горната част и вътрешната част на бедрата ми намаля тотално-излишното което трябва да изчезне е много малко-така че общо трябва да изгоря още 2 килограма-сега заминавам на гости при баба и дядо-там въздуха е чист и има толкова много поляни където да тичам и игрища-след 1 месец вече ще съм си напълно в форма-така че не се притеснявай-просто ограничи количеството на храната и яж повече плодове и зеленчуци-надявам се да стегнеш бедрата си! момиче на 19 г

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b22b3bfc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, момичето все едно не каза, че няма възможност да ходи на фитнес, ти си знаеш твоето :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e3d5d2c7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-голямата грешка е да изключиш хляба! По-добре тичай, а и учеличи водата. За около месец-два ще оправиш!

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 93a5a39198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автората:
Благодаря на всички за съветите. До номер 5: Не мисля, че 2-3 филии на ден пълнозърнест хляб ще ми навредят по някакъв начин.
Между другото доста хора, които не ме бяха виждали отдавна казват, че съм отслабнала, но аз не виждам разликата. Ще продължа да си правя клековете, но скоро ще добавя и тежести. Но тъй като нямам гирички, добре ли ще е да пълня шишета от вода с пясък? И другият въпрос е добре ли ще е 2 шишета по 2 литра, тоест да правя клекове с 4 килограма като за начало? Приемам всякакви съвети!! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 17e89d3d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поздравления за клековете, на мен са ми много досадни, щото стават бавно. Едно време правех по 120, но сега ме мързи а и спрях да ги усещам, затова правя други упражнения.
Според мен, ако тренираш кардио, ще има някакъв резултат. Трябва да изгориш мазнините от тази част на тялото. Имаше едно упражнение, което се прави с дъмбел, но не знам как се казва, затова ще опитам да ти обясня. Разкрачваш краката на ширината на раменете, хващаш дъмбела и го издигаш нагоре и надуло. (Целта е да ти минава между краката и да се издига до нивото на очите ти, не знам дали ме разбра, ама и аз много добре обяснявам.. ) След като го направих имах адската мускулна треска там, дори на целите крака.. Мисля, че помага и за гръб и ръце, но аз го усетих там.
Не знам как, но на мен вътрешната част на бедрата ми се стегна сравнително лесно, без да полагам усилия специално за тази област, задникът ми е по-труден, а за него се мъча.
Успех ти желая.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4f9071f0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Клековете не са точно подходящите упражнения за вътрешната част на бедрата. По-добре легни по гръб на пода, вдигни краката горе и постепенно ги пускаи до земята, прибрани един до друг и в двете противоположни посоки в разкрач. Прави упражнението бавно, за да усетиш по-добре кои групи мускили натоварваш. И бягането мисля ще ти помогне, сега като стане топло може по-често да се практикува.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 03613fe274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пак съм авторката:
Продалжих си с клековете, но за да не пускам нова тема ще ви попитам тук. Имате ли някакво мнение за клековете с тежести? Става въпрос за 200 клека на ден с 10 кг тежест. От вчера започнах да ги правя и ме изморяват адски много. Кажете ми има ли ефект от тях?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 50307b1c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами аз преди правех с тежести, съвсем различно е натоварването, дори с 2 кг. повече. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker