Какви упражнения да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какви упражнения да избера?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2363 пъти
На 21 съм, висока 1, 65, около 60кг. Харесвам мерките си общо взето и приоритетът ми не е да смъквам килограми :) Накратко, имам от малка коремче, което нямам идея как да стопя (коремните преси ми се отразяват върху областта на стомаха, оформя се нещо, но дотам. ) Отделно искам да постегна задните части и бедрата, но да кажем, че превес взема коремната област, паласките и т. н. Гледала съм много клипчета в интернет, но така и не мога да преценя кое ще ми бъде от най-голяма полза. Харесвам кардиото и загрявките, но щом като премина вече на нещо по-интензивно, се задъхвам и ми става лошо - съответно прекратявам. Ще се радвам ако тук има компетентен човек, който да ми каже ТОЧНО какво да практикувам, по колко пъти седмично, какво количество и т. н. :) Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 896650bb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бягане. То стяга и оформя. БЯгай бавно, и на интервали! За месец-два ще свикнеш, ще се оформиш и така. Ако можеш да пийваш и повече водя няма да е зле! :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a12d4fae30
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Коремните преси(стандартните) са малко ефективни изобщо. Има много по-ефикасни упражнения за корем, които натоварват различните му части.

А за теб и паласките дет разправяш природно е. От нещата, които си гледала избери всякакви упражнения със странично усукване на тялото. Голям фен съм на такива, не само коремни, защото правят тялото стройно и "фунционално" бих казал.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4de79773a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера защо, щом си харесваш мерките, се интересуваш толкова от това колко тежиш. Аз не съм се теглила от години, много по-важно е как изглеждам, отколкото числото, което показва кантарът.
Както и да е, при мен коремът се стегна без да съм го тренирала, правя упражнения за долната част на тялото. Много от тях действат не само на дупето и бедрата, а и на корема.
Препоръчвам ти сайта на ББ тийм. Там ще намериш нужната информация и ще разбереш как да тренираш правилно, за да не се нараниш, кои мускулни групи третира даденото упражнение и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 74257faba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на същата височина, но съм 55 кг, което си е перфектно като мерки, но пък визуално не изглеждам добре, отпуснати ръце, сигурно целия ханш ми е някъде към 99-100 см и да коремът ми поне го поддържам стегнат и прибран, но пък надолу нещата са в критично състояние..
"ТОЧНО какво да практикувам, по колко пъти седмично, какво количество.. "
Какво да практикуваш? - Започни с БЯГАНЕ на стадиона, през ден, първо правиш по 2-3 обиколки, следващата седмица ги увеличаваш. Преди да започнеш с първата обиколка с тичане, направи една с ходене, да ускориш леко пулса, да не се измориш много бързо. Аз съм момиче и за 30 мин правя 7-8 обиколки, като 2 от тях са ми с ходене преди и след като приключа. Друг вариант е да си намериш компания и да ходите на фитнес - там има и гирички, можеш да вдигаш около 3кг в началото, после макс 5 да не направиш мъжки ръце, пътечки, велоергометри, знаеш как е. Ходиш на ФИТНЕС пак примерно понеделник, сряда и петък. Другите дни почиваш, за да не претренираш, ако си на някакъв много строг хран. режим. ДОМАШНИ ТРЕНИРОВКИ в интернет има много клипчета -фитнесинструктор. ком е с бг клипчета, а иначе има и програми -аз съм правила 30 DAY SHRED добро е 3 нива по 10 дни, страхотни резултати след края, ако успееш да стигнеш до там. Всеки ден трябва да правиш упражнения 40 мин -това ти е... Събота и неделя ПОЧИВАЙ, излизай на по-дълги разходки с приятелки без да сядаш поне 1-2 часа стабилно ходене пеш. Може да видиш Зумба във замунда има клип да си го свалиш, много е гот. Танцуваш и отслабваш-стъпките са лесни, ритмично и приятно като цяло и доста изпотява. ПИЛАТЕС на Денис е добър. И въобще ако се разровиш в Гугъл всичко си ти е предоставено безплатно. Ти се възползвай... И не стой да си обещаваш все от утре от утре от други ден, ама то имало празник айде другата седмица -НЕ! Нали знаеш, че веднъж като отслабнеш и се поддържаш ХРАНАТА НЯМА ДА ТИ ИЗБЯГА, не живей с мисълта, че ако сега спреш да се храниш нездравословно без шоколад и хляб, и чипсове и т. н зависи какво те изкушава.... те няма да избягат... лиши се от тях за 1 месец поне и виж как ще се промениш в положителна посока-здраве, тяло, дух... Ще се чувстваш прекрасно и тези неща, винаги можеш да ги имаш, когато си пожелаеш, просто се въздържи за малко, и вече няма да ги искаш!

- Паммм
Дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0827a0d036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на номер 5 (Плам).Авторката съм :) 3токурсничка съм, преди 2 години като започнах имахме аеробика като дисциплина, но я спряха.Имахме 45 минути загрявка и зумба и 45 минути йога и стречинги.Фен съм на тренирането в домашни условия.Малко е относително за честотата, понеже понякога липсва нужния стимул.Гледала съм клип след клип в нета и само си повтарям как трябва да пробвам.Но или все подбирам непосилни за мен упражнения, или нещо ме разсейва и се заемам с него.В други случаи когато се наема да тренирам, почти винаги имам мускулна треска, която ме държи като гипсирана и не тренирам известно време след това...Относно храната - не съм ламя честно казано, хапвам 2-3 пъти дневно по нормални порции, от вредните храни си позволявам шоколад тук-там.Но както казах, не си следя килограмите, понеже визуално си се харесвам.Искам просто да стана по-привлекателна, да се постегна.Неприятно е примерно вътрешната част на бедрата да се тресе като желе, пък и корема ме комплексира много :D Мисля да предприема нещо със зумба, понеже е най-забавно и наистина както каза има яко потене.Мерси отново.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e36fce0461
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, напиши в youtube: abbs workout, butt exercises for women - за корема и дупето (за дупето например кляканията помагат). Вземи си и гирички. Тичането е кардио, то е за издръжливост, добро кръбообръщение, тоест не помага за специфичното нещо, за което питаш. Просто е да разбереш кое как ти помага, ако правиш упражненията правилно, където усещаш напрежение, там помага.
Казано от недотолкова трениращо момиче, но поне имам някаква основна представа кое нещо за какво е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker