Влизане във форма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Влизане във форма
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2031 пъти
Здравейте,
Бих искал да споделя с вас едно нещо, което ме мъчи.
Аз съм 16 годишен, 166 см висок, 71 кг и съм доста дебел. Приятелите ми в училище почти всеки ден ми се подиграват за това. Какви ли не опити съм правел, за да отслабна, но без резултат. По едно време започнах да карам сериозно колело 40 минути на ден 6 пъти в седмицата в продължение на 1 месец, но не видях резултат и се отказах. А като гледам учениците ми ядат по два хамбургера на училище и пак са си много слаби, дори търсят методи за надебеляване. Мисля това лято след като завърша да започна сериозно с фитнеса. Какви препоръки бихте ми дали и какви храни да ям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0db7a31e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - какво да НЕ ядеш - маргарин, майонеза, чипс, вафли, шоколади, пици, дюнери, всичко пържено и други. Какво да ядеш - зеленчъци, чисто пилешко месо, ориз, варени картофи, пуешко месо, риба (препоръчвам скумрия), кисело мляко, сирене, кашкавал, варени яйца, ядки и други. Ходи да бягаш - бягането трябва да е със съвсем малка скорост, просто не трябва да спираш като почнеш (като начало 15 мин, после увеличавай до като стигнеш 30мин) преди това трябва да загряваш старателно. 2 часа преди бягането не трябва да си ял, 30 мин след бягането хапни 2 лъжици мед, след още 15мин хапни 2 варени яйца. Когато си в училище и всички хапват мазни пици и дюнери ти си вземи едно пакетче фъстъци и едно кисело мляко, някакъв плод. Закуската е най-важното хранене за целия ден - мляко и овесени ядки е най-добрата закуска някакъв плод. Успех приятел, бъди упорит и спазвай тези неща и съм сигурен че ще има резултат.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 33758d6316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е воля и само воля!!! Добър хранителен режим и много тренировки.
Аз лично бях 125кг!! в момента съм 78кг., това го постигнах за 14 месеца и продължавам!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 678c8f3e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тренирай, намали въглехидратите и започни калориен дефицит.
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 728b303892
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Влез тук http://www.bb-team.org, ще намериш всичко което ти трябва :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 20bc0edafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С тичане за 3 месеца и си чук, отначало 3 пъти на седмица, после 4 ако ти хареса 5 в седмицата. Някои са слаби и не качват, тях това ще ги мъчи, ти пък сега като отслабнеш после лесно ще качваш мускул, но няма да си толкова чист, те от своя страна ще качват чисто понеже са с бърз метаболизъм.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f7d42de07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Преди всяко основно ядене яж плод или зеленчук и започни да тичаш сериозно :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2577eb99f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здрасти! Първо тези "приятели" не би трябвало да ти се подиграват.
Така. За да отслабнеш трябва да гледаш и спорта и храненето си. Не може да караш колело толкова често и пак да очакваш,че два хамбургера няма да навредят защото спортуваш. Едното не компенсира другото.
Другото нещо е да имаш компания дори само и от 1 човек за спортуване. Така времето ще минава по-бързо и по-забавно. Извикай някой приятел или брат/сестра/братовчед и карайте колело,бягайте,плувайте... Между другото плуването е много добър вариант за спорт, защото и да си сам е много зареждащо е приятно (и полезно) :).
Относно храненето пий МНОГО ВОДА! Примерно вземи едно шише,побиращо един литър,напълни го и си постави за цел да изпиеш 2 или 3 пъти най-малко съдържанието му. Откажи се от пърженото и сладките. За голямото междучасие вземи една две ябълки плюс вода или някакъв друг плод. Може да си направиш и здравословен сандвич: пълнозърнест хляб,зеленчуци,масло (без майонеза). Не преяждай. Храни се най-много 4 пъти дневно, а ако усетиш глад вземи вода или плод.
*И нека това НЕ Е ДИЕТА а РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ.
И един съвет: "По дрехите посрещат,по УМА изпращат." Вътрешната красота е най-красивата.
А и тези,които се тъпчат с гадости и са слаби:това е от организма им,просто не могат да дебелеят. Но после,в по-горен етап това ще отрази.
Късмет и поздрави! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 94438d8510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Яж от всичко, но по малки количества. Една приятелка отслабна така за 1 лято и то значително много.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 56c19fd212
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, приятелю! И аз бях същия като теб. Като малък ядох от всичко по много и пих много газирано. След 1 - 2 години резултатът от това неограничено ядене излезе наяве. Приятелите ми постоянно ми викаха, че съм дебел, на мен ми ставаше неудобно като стане въпрос за ядене, защото се комплексирах от теглото си, а те, въпреки че ядът каквото си поискат, са слаби. Та, в 9 - ти клас реших да започна фитнес, като за начало ми беше много неудобно от трениращите пичове в залата, защото бях дебел, а те някви мускулести..

Взех си месечна карта за фитнеса, започнах да ходя редовно, избягвах мазното, пърженото и гледах да ям в ограничени количества. Можеш да похапваш повече плодове, те са здравословни и ако искаш яж от всичко, но по малко. С времето се научих сам да се справям, като гледах другите как тренират. Да вметна, че ходех сам на фитнес, което за начало е доста трудно и гадно. Затова пък слушах мотивираща музика и не ми пукаше какво става около мен. Каквото и да казваха, на мен не ми пукаше, важното бе, аз да успея в това, което съм си поставил за цел. След това си намерих приятели от фитнеса и започнах да ходя с тях и нещата се промениха доста. Даваха ми съвети какво да правя и как да го правя правилно. Не беше лесно, признавам, но усилията си струваха, сега 3 - 4 пъти в седмицата тренирам или на успоредки или в фитнеса.

Относно обидите от приятелите ти, това не трябва да те демотивира, а точно обратното. Дано съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5806839fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе какъв фитнес те гони теб.... ако е само за едното отслабване просто тичай повече аз мисля че 40 минути на ден са малко, тичай 3-4 пъти в седмицата но примерно 2 дни тичай после 1 почивай и така... не се тъпчи след като си бйагал(пиша така защото ми е бъгнато "q"то на бг) аз така съм пробвал и резултатите беха налице след около едно пълно лето, требва да си постоанен и да не се отказваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker