Обичам го и искам и той да ми го показва повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го и искам и той да ми го показва повече
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3654 пъти
С приятеля ми сме заедно от 1 година и аз много го обичам. Да не говорим колко ревнива съм и как непрекъснато държа да ми показва, че аз съм на първо място за всичко и всъщност от тук произтичат и проблемите в нашата връзка. Имаше връзка с едно момиче преди да тръгне с мен и й купувал някакви подаръци. Някаква рокля, както и да е това не ме касаеше, докато не стигнахме до там, че на мен също ми взе рокля. И аз се изнервих и му обясних, че не искам да ме изравнява с нея. В такъв смисъл, че не ме устройва да ни подарява същите подаръци, все едно му се повтаря същата връзка само че не с нея, а с мен. Освен това аз постоянно му казвам колко е значим за мен, а той на мен ми каза, че трябвало да го виждам чрез действията му. Това не е достатъчно. Постоянно прави някакви коментари. И като минават други момичета и като ми каже мнението си за тях. И даже примерно. еее тая е като някаква актриса бе. и направо изтръпвам от нерви. Не, реално не съм някаква истеричка и не му го показвам чак до такава степен както го чувствам отвътре. И ще кажете, остави го не си заслужава да си с такъв човек. Несериозен е -и това е факт, пред който съм изправена и с който съм запозната. Проблемът е че не искам да живея без него, а пък връзката ни само ме наранява, защото той се държи адски незряло сякаш не е готов за по-сериозна стъпка. И това ме побърква. Напоследък плача от нерви. Защото нищо не е така както искам да е. И все пак съм привързана до толкова, че не мога без него. Просто съм се примирила с тази мисъл, че искам да е САМО той. И така само се наранявам.. и не знам как да се оправя в тази ситуация, затова реших да потърся помощ от по -адекватни хора, които ще ми кажат преценката си без реално да ни познават и да знаят съществото на връзката ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 81e89b5151
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема е не в него, а в теб.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f367c982f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ....."връзката ни само ме наранява, защото той се държи адски незряло"- Я се замисли, той ли се държи незряло или ти?
Причините, които изтъкваш са адски глупави и неоснователни.
Държиш се глупаво, вместо да се радваш на вниманието и подаръците му.Какво значение има какво е подарявал на бившите си приятелки-нали сега ти си с него.Подаръците са си подаръци, радвай се вместо да му намираш кусури....че има жени дето и това не са виждали и получавали от приятелите си.
Бил се заглеждал в други жени... еми да за това са му очите, ти никога ли не поглеждаш към други момчета?
С поведението си освен да го отблъснеш ,друго няма да стане.
Замисли се в кой е проблемът...може и в теб да е!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a2468fbcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако искаш да ти говори повече защото ние жените обичаме с ушите, може и да не дочакаш. Повечето мъже не са много по приказките, не са толкова романтични колкото ни се иска... не ни целуват страстно както ни се иска и не ни докосват по начин по който ни се иска....
Ти го натоварваш и изискваш неща, които по природа са му далечни и това може да му натежи с времето и изчерпи връзката ви.

А това, че си ревнива -защо се самоизяждаш така, чак пък толкова... не си струва. Ревността е много лошо качество

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8b61dfa2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като за начало е по-добре да подходиш като му казваш какво искаш от нещо, вместо да се оплакваш от това, което не ти харесва. И винаги да благодарариш за това, което той прави за теб. Първото го казвам, защото малко са мъжете, които разбират от намеци. Второто, за да продължава да прави някакви неща за теб, защото той самия иска. Всеки иска да погалиш егото му, но по правилния начин, така че да изглежда съвсем естествено.

Например в момента си схваната и изкаш да те разтрие. Вместо да се оплакваш "Ти никога не правиш нищо за мен", можеш да му кажеш " Бих се радвала ако ме помасажираш ето тук, имам нужда и ще се почувмствам добре", а после да му благодариш и евентуално ако имаш желание да върнеш услугата.
Примера е от друга насока, но така стоят нещата с всичко. Вместо да се оплакваш, че ти е взел рокля може да се радваш, че си е направил труда да ти подари нещо. Самия факт, че е влязал в магазин, за да купи нещо за теб, значи че все пак го е грижа и иска да те задържи. Мъжете не обичат да пазаруват, обикновено за разлика от нас те се изморяват от детайлите и разнообразието, за това просто влизат в някой магазин и купуват първото нещо, което им се стори за удачно.
А това с действията е напълно вярно. Важното е да се чувстваш обичана. Нали се сещаш, някой може да ти казва, че не може без теб, но в същото време да има още една или дори повече паралелни връзки/свалки.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4437372f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Извинявай, ама бих те изритал на секундата! Такова незряло отношение към нещата може да подхожда на бебе, но не и на индивид, който смята себе си за жена. Сори!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: abb002fd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен си малка, комплексирана мома, която не знае какво иска. Остави човека да си живее живота на спокойствие далеч от теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8a82e1f7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много съжалявам, но мисля че проблема е в теб. Звучиш доста егоцентрична. Мъжете не говорим често за любовта си, ние я показваме. Ако искаш комплименти излез с приятелка. Колкото до погледите и коментарите, всички го правят просто твоя си мисли, че си по-сигурна в него, а ти явно не си. Това, че си го позволява пред теб значи, че смята връзката ви за достатъчно силна и зряла, за да бъде тема като всяка друга външния вид на някоя мацка. Май ти трябва да пораснеш и да излезеш от розовия си свят на мечти в който най важната си ти.
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9a0b43defc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Боже, пази ни от такива като теб!
Ти си ревнива и искаш внимание. Това не е просто желание, а обсебващо чувство да го притежаваш. Кажи му да се маха от теб докато още е жив!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 57b87672b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо си с него, след като виждаш, че е несериозен и иска да си чеше крастата някъде другаде? Значи, ти искаш едно, той иска друго... Мисля, че говорите на различни езици. И двамата вървите в две различни посоки. Най-добре е да скъсате, защото със сигурност няма да оправдае очакванията ти, както и ти неговите. Повече от ясно е, че ти искаш едно, а той съвсем друго, имам предвид, че ти си си изградила своя идеализирана представа за него, и не си го приела такъв какъвто е. Това обикновено пречи и създава много конфликти в отношенията между хората. Или го приемаш такъв какъвто е, или го напускаш, ако смяташ, че ще си по-щастлива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 270c09ea7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и двамата се държите незряло и детински. ти ревнуваш, тропаш с крак и искаш да си играе само с теб, а той оглежда мацките и ги коментира. не става ясно на колко сте години, но от историята ти става ясно, че искаш точно него, обаче да се държи така, както ти искаш:-)
не можеш да промениш човека, особено като тропаш с крак и постоянно мрънкаш, на всичко отгоре показваш комплекси като се сравняваш с бившата. човекът ти е подарил каквото е преценил, вземаш подаръка и благодариш. освен това не става ясно ТИ какво даваш във връзката, той как се чувства с теб, защото предимно искаш.
гледай малко по-трезво на нещата, помисли добре какво търсиш и какво искаш от връзката ви.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f0d33efd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам как да го напиша за да не те обида, но ти си лошата във връзката и я разваляш. Не стига, че ти подарява подарък ами искаш и повече. Ти си егоистка. Момчето е умно и ти казва да му гледаш дейстяията а ти искаш още и още. Ще те зареже след няма-има време и тогава ще ти видим нервитв..

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 73b4c78224
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Извинявай, ти в детската градина ли си като възраст? Щото на акъл си там някъде...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 86a902fa8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тая тема някаква шега ли е? Предполагам да се види реакцията на публиката

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bc669d0a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Разсъждаваш много детински, но и претенции имаш...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bdb0e1e18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   E, не! И аз съм жена, и аз съм ревнива, но твоето минава всякакви граници! Ще си съсипеш връзката! Съветвам те да посетиш психолог, защото проблемът не е в приятеля ти. А и дори да прави всичко, което си изброила, ще изникне нов проблем за теб. Ниска ти е самооценката. Потърси съвет и помощ при специалист, за да се наслаждаваш на пълноценна връзка.
С най-добри чувства, Ж28!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ef148d6c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Какво искаш да кажеш? Искаш да ти показва че те обича със по-скъпи подаръци от тези които е подарявал на бившата си, така излиза? ! Нещо не те разбирам, ти или си някоя 15-годишна или си няква лепка, не виждам как искаш да ти показва че те обича, звездите ли да ти свали?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0dcd869284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   много е лошо, когато представата и очакванията се разминават с реалността. Минала съм през това и знам колко е болезнено. Вариант 1- сбогувате се мирно и тихо, без излишни негативни емоции ; Вариант 2- примиряваш се с положението и живееш на принципа - сама си го избрах, сега ще си го търпя такъв какъвто е

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 27e0f53f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторка, предполагам, че това е първата ти значима любов.
При първата любов жените често отдават голямо внимание на дреболии, ядосват се от глупости, ревнуват като полудели, търсят скрит подтекст във всяка постъпка на половинката си и изискват от него да се държи точно така, както на тях им се иска.
Тези вълнения обикновено отминават заедно с първата любов. После разбираш, че човекът срещу теб е отделна личност и не е длъжен да се държи според твоите представи. Също разбираш и че не е перфектен, както и ти не си, че всеки идва с миналото си, но то си е минало, че всъщност не си чак толкова по-специална от бившата му, не си уникална и единсвена по рода си, но това не му пречи да обича само теб, с всичките ти кусури. Също разбираш че и фасоните, цупенето, мрънкането за рокли и щяло и нещяло само съсипва нервите ви и връзката ви. Естествено, последното ще го разбереш чак след като съсипеш връзката, а не преди това.
Колкото до ревността и гледането - повечето жени имат този проблем. Някои се научават да не се дразнят толкова, а някои научават мъжете си да не зяпат пред тях. Виж, за такива, които отучват мъжете си да зяпат изцяло все още не съм чувала.
За ревността към бившите - научаваш се да не я показваш много много, но лично аз още си тая малко дребнава необоснована ревност към една бивша на половинката ми. Дори понякога гледам профила й във фейсбук и се надявам рязко да напълнете и погрознее, ма на, тя си е все тъй хубава.
Вече съм го изпитвала и знам, че и да сменя мъжа, пак ще ревнувам от някоя бивша...
Та успех ти пожелавам и по-малко нерви, цупене и мрънкотене.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 068c5ac2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Той има проблем и бил несериозен? Не ме разсмивай, мислиш като 8-годишна. Решил е да ти купи рокля, как пък реши че те "изравнява" с бившата? Ми добре, моят е купувал пръстен и колие на бившата си, значи за мен нищо такова!? Я се стегни и остави момчето да диша.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9c0f6a4d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Започни да говориш с него за това и се разплачи. Така той ще прояви съчувствие и ще си научи урока- винаги действа.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5c7509d383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Той човечеца ако е малко по-умен да те е заразял до сега.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32bab54022
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти търсиш човек, на който можеш да се отдадеш истински и изцяло, без да се притесняваш, че той може злоупотреби с твоето доверие и обич. Той явно не знае що е любов и съответно не е способен да ти я даде. Търси я другаде.

''Красивите души не изтрайват дълго в този свят. И наистина, как могат големите чувства да съществуват в това дребнаво, ограничено, повърхностно общество"

Щуката

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a38346f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Абе бягай бе

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9b581ec775
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако съм на мястото на твоя човек ще те изритам още щом направиш муцуна, че съм ти купил рокля. Просто няма да ти се вярва какво се случва! Дано се усети от рано момчето и те зареже, че ще има да пати с тебе...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c67290ccc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Абе жена съм, и на мен ми се е случвало да се загледам по някоя добре изглеждаща мадама, трябва ли да ги виним... хубавото е за гледане..

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e478289351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ще го изоставиш, ще си намериш друг тъпкач историята може да се повтори, може и да не се и т. н. забележете колко такива теми има, винаги е едно и също, и от рода на обичам го, но ме наранява, не ми показва чувствата си, грозна съм и той не ме е*е и т. н. винаги се чудя как хората сами си правят цапано, странно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cd869ffacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Случая при мен е напълно същия, разбирам те идеално и грешката ни най-малко не е в теб. Не слушай какво ти говорят другите и не се обвинявай. Аз и моя приятел имаме същата история и даже му пратих да прочете твоето писмо и той каза да ти напиша да седнете да поговорите и ако твоя приятел не те разбере тогава изхода е само един. Гадно ми е, че явно и ти си като мен и обичаш силно и искаш да ти го показват, но не го получаваш. Де да бях момче, щях да те гледам като принцеса. Иначе моя приятел е подарявал цветя на бившата си, а на мен не, от това ме боли, повярвай ми. Също така още носи нейната буква на гердан и не иска да я свали въпреки че го помолих. Радвай се, че поне твоето момче не прави така. Някой хора просто са си такива и не показват чувства, гадничко е, знам го, не знам какво да ти кажа, просто исках да знаеш, че има и други като теб, бих искала да се запознаем и да си даваме съвети по скайп или дори на живо, много ме радва мисленето ти. До теб съм макар и само тук, знай го.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 425de02ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   "22. Започни да говориш с него за това и се разплачи. Така той ще прояви съчувствие и ще си научи урока- винаги действа. "
Радвай се, че не си ми отпреде! Ей това е репликата на жена, която най-пълно и изцяло изпълва определението кучка! Модераторите да ме извинявате, ама не се стърпях! Че има долни жени, има, ама тва минава всякви граници! Ясно, че го правите, ама и да се съветвате една друга и най-нагло и открито да го предлагате като метод... айде моля ви се! Дръжте се на ниво! Да си подъл значи да действаш в сенките, а ти си по-подла и от дявола. Дано види бял свят тоя коментар, да напомни на мъжете да се огледат и да видят кви харпии има!
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker