Спорт, диета ... здраво и красиво тяло? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Спорт, диета ... здраво и красиво тяло?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте!
Сигурна съм, че вече има подобни теми, но не успях да открия нищо свързано със това, което искам да ви попитам. Чак преди седмица и нещо се загледах по внимателно в тялото си и открих, че съм доста напълняла и натрупала дузини целулит НАВСЯКЪДЕ. Та много ще се радвам ако някой може да ме посъветва за следните неща:
1. Правенето на упражнения всеки ден помага ли? И по колко време трябва да трае тренировката (ако изобщо има смисъл от такава; ако има изобщо ефект да се прави)?
2. Знам, че това е много относителен въпрос, но за колко време (долу-горе) мога значително да намаля целулита, защото просто не мога да го понасям? Правенето на упражнение ще ми помогне ли наистина да се справя с тази напаст?
3. Кои храни са най добрият вариант, за да вляза във форма?
4. Вярно ли е че тинейджърите не трябва да спазват много строги режими?
П. С: Не страдам от манията да съм анорексик и да изглеждам като засмукана. Просто силно ми се иска да имам по - красиво, здраво и стегнато тяло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: c955ef8e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За правенето на упражнения всеки ден при жените е добре но не и да са прекалява имам предвид да не е до пълно изтощение (това е за тренировки всеки ден в домашни условия ). До това за видовете упражнения трябва да правиш такива упражнения каквито натоварват тези части на тялото които са ти проблемни. Влез в Youtobe и потърси упражнения за проблемните ти области като гледай да натовариш всички области по малко (нямам предвид 2 пъти да клекнеш или да направиш само 2 коремни преси) по 2-3 серии с 2-3 упражнения за всяка област. Тренирай предимно сутрин не много рано. Гледай да не спиш по 10 часа на ден. Много е относително има хора които тренират с години и постигат резултат който други хора правят буквално за месеци но мисля че след 1 месец би трябвало да забелязваш поне някакъв резултат(това в лошия вариант в който ти не си от хората с спортен организъм). Строгите диети при подрастващите (приблизително до 18 години) не са препоръчителни защото тогава организма се нуждае от всякакви храни ( по малко от всичко) и това да се ограничава прекалено (дори спира) приема на някои видове храни влияе зле. Най-добре просто намали тестото, сладкото, мазното месо, солта, захарта, пърженото и всякакви други мазни храни (НЕ ги спирай просто ги намали). Почни да ядеш повече зеленчуци пий повече вода и гледай да не се застояваш много пред компютъра. Но за това ти трябва воля и постоянство ако ги нямаш и си нетърпелива по-добре не се захващай.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 29f6bec606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1- Упражненията всеки ден ще те доведат само до умора. тренирай 3 до 5 дни седмично, като гледаш да са през ден.
Важното е да не правиш само кардио, а да вкараш и силови тренировки. Вземи си едни гири и си ок. Продължителността на една тренировка трябва да е от 30 мин до 1 час.
2 - Ако тренираш и се храниш нормално, за около месец-два ще си във форма.
3- Протеини, а именно месо, мляко, яйца, извара. Особено важно е да ядеш протеин след тренировка.
4 - Не мисля че някой изобщо трябва да спазва строги диети. Яде се, когото си гладна и така.
Айде успех... :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b0ea864c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тичане! Не даваш пари безплатно е, можеш да го правиш навсякъде и ти доставя удоволствие. Започни с няколко минути и постепенно увеличавай. Прочети внимателно в нета как се тича правилно това е най-важното. Хванеш ли такта ще се пристрастиш. Купи си въже за скачане!!! Задължително! С него ще изгориш камара калорий като даже се забавляваш. Аз тичам редовно от 1, 2 месеца и скачам на въже вече нямам целулит бедрата ми изглеждат много добре и дупето също. Корема ми е плосък и ръцете също се стегнаха. Стойката се изправя и като цяло всичко е по-добре. Както казах започваш с малко и постепенно увеличаваш. От 20 мин тренировка стигнах до 1 час и 30 мин без да усетя кога е минала. Важното е да се забавляваш. Храната също е много важна. Не яж хляб(може да си позволиш един два пъти седмично). Пий много вода, забрави за сладките изкушения, яж плодове, зеленчуци, ядки. Никви коли, безалкохолки, "натурални сокове". Не вечеряй по-късно от 7 часа и закусвай редовно! ГАРАНТИРАН УСПЕХ И МНОГО УСМИВКИ!! :))))))))
Благодаря, Д. 24г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker