Побърквам се, заради зверското си желание да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121461)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Побърквам се, заради зверското си желание да отслабна
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1833 пъти
Ще бъда кратка. 1, 63 на 56 кг. На 16 години съм. От малък град, няма много местенца за разходка, а това е лошо, защото като отида в някой по-голям град и не се прибирам вкъщи. Последно бях в Чужбина за 5 дни и бях свалила 3 кг като се върнах, хранех се по 3 пъти и вървях с километри... Сега лятото съм си обратно вкъщи и единственото върху което съм вложила цялата си концентрация и мислене е отслабването. Всяка вечер си обещавам-УТРЕ НЯМА ДА ЯМ МНОГО, ЩЕ СПОРТУВАМ и т. н. Частта със спорта-ОК, от седмица почнах редовно по 1 час тренировка и излизам пак за около 1 час разходка. Ям здравословно до вечерта- примерно овес. ядки с кис. мляко за закуска, за обяд омлет без мазнина с някакъв зеленчук, следобед шепа ядки, зелен чай и вечер салата с някакво месо. След последното диетично хранене усещам в 22 зверски глад за сладко искам да легна, мия си зъбите но не спирам да мисля как искам да хапна сандвич или сладко и ставам съответно -ям, което ме разсънва и седя будна до 3-4 през нощта. После лягам, спа до към 11-12-13 : 00. И това се повтаря с месеци вече. Побърквам се. Това сериозно го правя абсолютно винаги месеци наред. Как да го преодолея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 23ea68c1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да разбера защо всички жени имат тази мания да са слаби? Момичета, харесвайте се такива, каквито сте!
До авторката, само като видях колко си висока и колко тежиш и се отказах да ти чета темата, само ще ти кажа, че си слаба, няма нужда да отслабваш. Купи си нещо сладко и си го хапни - сладкото увеличава щастието. :))))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fa55b1e0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живееш и се храниш доста нездравословно за момиче на 16г. Единствено и само ти можеш да промениш режима си, мога да ти предложа някакъв.
1. Сутрин задължително ставай преди 8 часа.
2. Не зная каква тренировка правиш, но 10км бягане е напълно достатъчно за твоята възраст. От там обаче ти трябва и домашни задължения 1 час /помагане на майка ти в кухнята/в почистването на дома/, малко почивка с книга в ръце и после разходката с приятелки от 1-2 часа.
При такова всекидневно натоварване можеш спокойно да хапваш, каквото си искаш в неограничени количества и ще изглеждаш перфектно и ще си достатъчно уморена да заспиваш навреме.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 42cf5385e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С повечко секс се отслабва най-добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b32322c5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1. Лошото е че много хора се заблуждават от цифрите. Искам да ти кажа, че визуално наистина си изглеждам пълна, заради което съм преценила, че трябва да поотслабна. А и нали попринцип мазнините тежат по-малко от мускулите, но визуално изглеждат много по-зле. Не се обърквай от мерките ми. Много хора ми казват, че съм напълняла и особено пък майка ми, доста често ми намеква за спорт и здравословно хранене.
Благодарности и на номер 2 за стегнатия, но съдържателен коментар... Надявам се още някой да пише, защото повечето са настроени доста скептично към "поредната"тема на някаква 16 годишна лигла, кой знае от къде, решила, че трябва да отслабва и т. н. Обаче, мойто е повече на психическа основа

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1d86653b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Когато ти се прияде сладко, вместо нещо наблъскано със захар, яж някой плод - праскова примерно или ако искаш да е нещо сладко от пакетираните неща - нека бъде само черен шоколад, но не много, някъде 1 редче. Аз между другото съм също 163 и 56 кг сега, преди месеци бях 64-65 и искам да сваля още малко, но трябва чисто хранене - без пържени прекалено мазни храни, теста, сладки и т. н. , сещаш се, и повече спорт. Не са важни килограмите, а начина по който изглеждаш и процентът ти мазнини. Може да си 60 кг и да изглеждаш по-слаб от човек 55 кг примерно, защото ти ще имаш повече мускулна маса а той повече мазнини. Така че не се съсредоточавай върху числото кг, а видът.
Не се вманиачавай в отслабването, а просто превърни здравословното хранене и спортът ежедневно в начин на живот, а не някакво задължение или нещо такова. И аз преди бях вманиачена, все до никъде не стигах, но сега така ми е много по-добре. Не се мъча с диети като преди, а просто ям здравословно и всеки ден или 6 дни в седмицата правя упражнения. Като ти стане навик, дори не забелязваш. Като не спортуваш 1 ден или хапнеш нездравословно дори ти се струва странно и го избягваш и веднага си се връщаш към здравословното и спорта без някой да те кара или да се мъчиш, а защото си свикнал вече така и така ти е по-добре. Успех :)

-момиче на 19

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1d86653b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж една страничка във Фейсбук, казва се - Да постигнем мечтаното тяло. Там има един албум с упражнения за 30 дни примерно за корем и дупе. Аз ги правя и с чисто хранене виждам ефект. Има и други, които ще почна когато свърша с тези с програмата за 30 дни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5105150815
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С нормално тегло си.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f8e0c7c052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Теглото ти е абсолютно в нормата, провери някой сайт, където можеш да изчислиш. Пишеш височината и теглото и ти изчислява дали си в нормата. Аз съм 164 и съм долу-горе с твоите килограми, макар че от доста време не съм се теглила.
Не мисли за това колко тежиш, а как изглежда тялото ти. Тренирай, за да го стегнеш и ще видиш колко по-добре ще се чувстваш. И не забравяй, че мускулите тежат повече от мазнините.
Лягай си към 12, за да не ядеш през нощта. Просто намали сладкото, но не гладувай. Ако много ти се дояде сладко, както са те посъветвали по-горе, хапни някой плод или мед, той е много полезен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker