Черна рокля за сватба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Черна рокля за сватба
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 4608 пъти
Този септември ще ходя на сватба и тъй като това е месеца между лятото и есента съм избрала рокля с 1 ръкав над коляното.
Аз съм на 15 и бих предпочела малко по-секси рокля, но тъй като си мисля, че няма да ми отива, според мен това е идеалната рокля.
Роклята е черна и не искам да изглеждам като на погрбение, но тъй като сватбата е вечерна в най-луксозния ресторант в града си позволих роклята и искам да я съчетая с нещо бежово или червено.
Повече клоня към червеното, тоест черна рокля, червена чанта с червени обувки.. но според вас червената чанта- добре, ама няма ли да е малко циганско да обуя червени обувки, като почти всички в магазините са остри отпред, лачени или прекалено високи, като аз търся до 7-8см ток, понеже съм висока около 1. 70.

С бежовото е по-лесно, защото вече съм си набелязала някакви обувки евентуално, но според вас ще е добре ли с тези цветове да се отиде на сватба, защото все пак повечето официални облекла са черни и червени, ама бежово и то в луксозен ресторант??

Бих ви помолила, ако може да ми дадете някакви съвети с какъв цвят обувки да си съчетая роклята, каква чанта, аксесоари...
За прическа съм си избрала стилно вързана коса на опашка с лек обем отгоре, но за грим също не мога да преценя, по-тежък или по-лек.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: badd414603
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Бежовите или телесен цвят обувки с ток нa голи крaкa винaги ок, зaщото не изпъквaт ( по- скоро се сливaт ) с цветa нa кожaтa/ крaкaтa и те изглеждaт по- дълги. Aко имaш и тaкъв цвят дaмскa чaнтa тип портмоне, можеш дa си сложиш леко червено бижу/ колие или aко роклятa позволявa товa - червен сaтенен или друг мек колaн. Но не бивa дa няблягaш не червения цвят при тaзи комбинaция. Пробвaй тaкaвa комбинaция. Не рaзбрaх зaщо дa не може дa си носиш бежово в изискaн ресторaнт. Гримът, зaдължително лек, инaче ще зaприличaш нa фолк- певaчките, с роклятa и aксесоaрите ще бъдеш достaтъчно стилнa и aтрaктивнa, прекaления грим ще нaтовaри цялостнaтa визия и ще приличaш нa възрaстнa женa в тялото нa млaдо момиче. Прическaтa, която си избрaлa е ок, щом роклятa е с едно рaмо, опитaй дa видиш кaк ще ти стои свободно кокче, съвсем небрежно зaхвaнaто, стрaнично с няколко свободни кичурa. И не зaбрaвяй дa се зaбaвлявaш;)
Приятно изкaрвaне!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e9f6be240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Черна рокля с бежови аксесоари според мен като си го представя би изтлеждало по-нежно, меко и приятно, отколкото черно с един остър червен цвят, а и наистина обувките не са добри! Ти си решаваш! Успех и бъди най- красивата на тази сватба, дори повече от бялата булка :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5f3ee45602
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Бежовото също е много официален цвят.
Иначе черно и червено е любимата ми комбинация, но не на всеки стои добре, а и трябва внимателно да подбереш нюанса на червеното (например винено червено или бордо).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5f3ee45602
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За грим - по-добре по-лек.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e679dd6640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   и двата варианта ми звучат ок, не виждам проблем да си с бежово в луксозен ресторант. но пък черно и червено си е класика.
тежък грим за младо момиче не ми изглежда удачен, все пак си на 15 :-) аз бих заложила на лек младежки грим. е, ако сватбата е вечерна може малко да го подсилиш ;-)
за аксесоари ми е трудно да те посъветвам без да съм виждала роклята, но чантата за такова събитие трябва да е малка, например тип портмоне или лачена, зависи от обувките. във всеки магазин за чанти има секция за официални, можжеш да си набележиш.
не знам дали роклята допуска колан в цвета на обувките или примерно цвете на ревера, но освен чантата и обувките аз бих сложила най-много още 1 нещо, и то не във всеки случай, за да не стане кичозно.
успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f07bf20f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бежово. Самата комбинация от черно и червено е прекалено изтъркана и лично по мое мнение червеното изпъква прекалено много. Бежовото ще е идеално. Номер едно е прав. Бежова чанта и обувки, определено ще изглеждаш добре.
Mona

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5acd4bba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Aми не знам дали черното е най-подходящо. Каква е тази мания всички тийнейджъри да бъдат "секси" като се облекат от глава до пети в черно? Вземи си някой по-нежен цвят, млада си, ще ти отива. Това не означава, че няма да си секси или да приличаш на дама. За всеки цвят, също както и за всяко облекло, си има място и време. Но както си решиш. И между другото, точно острото (но пък не чак клюнове, а леко заострено) и лаченото са официални обувки.
За грима веднага ти казвам - лек. Първо, че вече на всички им писна да гледат тежък грим, започва все повече да се харесва естественото или това, което най-много се доближава до естественото. И второ, защото си на 15.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e6617f9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката: Замислих се над черното, а и прецених, че роклята е късичка да такъв повод и си купих една много хубава светлозелена на бели точки с леко отворен гръб :)
Ще мисля сега над тази :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker