Методи за изправяне на коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Методи за изправяне на коса
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3030 пъти
Здравейте. Няма нужда да обяснявам от какво се нуждая, тъй като вече знаете от заглавието :)
И така, моята коса е много гъста, къдрава и чуплива. Преди няколко седмици отидох на фризьор, за да я изправи и да се видя по - различна един вид. Наистина ми хареса как ми стои, но си казах, че не мога през 2 седмици да ходя на фризьор да ме изправя. Мога и сама да го правя, но се чудя как. Може би най - подходяща е пресата за коса. Разбира се не е полезно всеки ден да я изправям, защото все пак това я гори по един или друг начин. Например през 2 седмици или нещо такова. Вкъщи имам една преса, но тя е пълно менте мога да кажа, защото е малка и пластмасова. Първо че косата ми не се събира в нея, смисъл такъв че е прекалено слаба да изправи коса като моята. Та си мислех за хубава преса. Знам че са скъпи, но това нещо го купувам веднъж на няколко години, да не кажа в живота така че съм готова да дам пари. А вие момичета, използвате ли преса и каква е тя? Ще се радвам да разбера! Пак казвам, парите не ме притесняват за момента. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 44d70bfbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами колкото и да е странно съм се уверила, че всичко зависи не от прест, а от косата. Моята коса е също като твоята, гъста и чуплива. Имам много хубава преса - Remington S9500 Pearl. Първите няколко пъти ми изправи косата перфектно, беше права и на следващия ден, което за мен е огромно постижение. С времето обаче сякаш косата ми започна да "свиква" с нея и след 3-4 часа косата ми започва да се чупи. А пресата ми е супер, 150лв. струва. Преди имах друга преса, за 30-тина лева, вярно си е, че с тази имат доста голяма разлика. С предишната косата ми не се чупеше, а направо си се къдреше след час-два. Но пък имам съученичка, на която пресата й струва 15лв. и е от Джъмбо и косата й не мръдва по цял ден. Така че, макар и пресата да има значение, всичко е до коса. Дори да си вземеш преса за 200лв., ако имаш опърничава коса като моята, ще се задоволяваш с 3-4 часа права коса. Ползвала съм и какви ли не спрейове и кремове за изправяне, такива дето си ги слагаш на косата преди да я изправяш, имат термозащита и уж косата ти седи по-дълго права. С тях е същата работа като с пресата, действат ми отначало, след 4-5 дена все едно нищо не слагам.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b352cef416
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Моята е Белисима и съм доволна, на приятелка е Браун, също е супер. Но твоята коса ако е красива както си е естествена, не я мъчи с преси да я изправяш. Моята преди беше много хубава, чуплива, почти къдрава, дълга до кръста, сега ми е до раменете, тънка, оредяла.. от пресата. Така че за твое добро, по-скоро на косата ти, не я третирай с преса :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2083c55407
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И аз съм с коса като твоята и мога да ти кажа, че пресите на Ремингтон вършат идеална работа :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: afc1d7cdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята е на IMETEC Belissima и съм изключително доволна.. вече 4 години я ползвам и не е мръднала. Аз съм с чуплива коса, и я изправя добре

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: de5562ba36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм с къдрава коса. Използвала съм преси от 25 до 220 лева и се уверих, че 90 процена от изправянето зависи от препаратите за коса които ползваш. Трябва добре да я подготвиш за изправянето. Купи си хубав спрей за изправяне, кристали, спрей, който да я защитава от изгаряне.независимо с какво покритие е пресата- гори. Продуктите са важни. Разрови се в интернет и почети. Има много хубава козметика за коса.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57dfa7896e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пробвала съм го този метод и мога да ти кажа, че действа :)
Не е задължително всеки ден с преса да си я изправяш, ако искаш може и така. Моята е страшно гъста и чуплива и преди да я вържа така я пръскам със спрей за изправяне на AVON.
http://www.wikihow.com/Straighten-Hair-Naturally

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8c5e8d3b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе ти до сега в пещера ли си живяла? " А вие момичета, използвате ли преса" ми не, живях с тебе, дълбоко в пещерата, не ме ли помниш?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 30ce264a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти да не искаш да сложиш цялата коса вътре -. - важно е какви са ти приставките и те не може да са пластмасови със сигурност. Косата се изправя на малки кичури! Първо виж 2-3 клипчета как се прави ;) ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b352cef416
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 - няма нужда да си толкова заядлива с момичето. Откъде знаеш, че косата й не е прекрасна и без преса и да не й се налага да ползва, защото аз познавам такива момичета, чиито коси са естествено много гъсти и къдрави, но са красиви, а не да приличат на луди и сякаш са бръкнали в контакта, нужно им е само малко балсам, дори може и без него и всеки ден си имат страхотна естествена прическа без преси, маши и не знам си какво още. Не е нужно като не ползва преса да бъде някоя задръстенячка, пещернячка и тем подобни. :)
Авторке - кристали знам, че на Seri са хубави, миришат на портокалче също :))

- от номер 2

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 635ae75612
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
Благодаря на всички от номер 5 до номер 9 включително.
Наистина момичета, благодаря ви за съветите ще опитам кристалите за коса които ми препоръчвате, както и другите продукти за изправяне, защото фризьорката ми казва, че малко момичета имат коса като моята и трябва да я пазя. Казва ми също че промяната винаги е добре дошла така че =)
Но най вече благодаря на номер 7 затова че оправи деня ми и ме развесели. =)
Номер 9 - Благодаря ти, толкова си мила =) Нямам идея как изглеждаш но се обзалагам, че си също толкова красива. =) Благодаря ти че ме защитаваш, и не се безпокой за мен - наслушала съм се на думи като тези на номер 7. Вече не обръщам внимание. =) Също благодаря за съвета. =)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 605483289b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От 5 години използвам imetec bellissima creativity и съм много доволна

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fb1e928d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моята коса е същата. Първо задължително я минавам с четка и сешоар от корените, така не се къдри бързо, но пък става като метла и за това после я минавам с преса за да слегне и ми е идеално права.
Да речем, че съм я изправила вечерта, спя с нея, на сутринта ставам, сресвам я, ако малко се е начулипа, подчертавам МАЛКО!

Но така косата много се гори и след 1-2 години редовно изправяне ще стане на нищо, ако си евтина преса де, по-скъпите преси имат специално уплатнение, което предпазва косата от изгаряне, но те са си доста скъпички, но наистина ще дадеш веднъж парите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker