Поредната история за ''дебелия'' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Поредната история за ''дебелия''
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1489 пъти
Привет на всички. Ще започна с молба към модераторите, да побликуват историята ми, защото въпросът ми банален, е сериозен.

Та имам наднормено тегло, няма да казвам колко, не е баш толкова много, но е със 8/10 кг над нормалното, което имат и моите приятели, казват, че не ми личи и сега, както съм в пубертета ще се издулжа и ще стана ептем нормален, но това не ме успокоява, лятото бях с 15/16 килограма над нормата, защото се бях одпуснал и бях прекарал лятото пред компютъра с шоколад в ръка, после се възмотих от това, в което съм се превурнал и бях спрял всякакви мазнотии за 1/2 седмици и свалих 5/6 килограма, но бях много мотивиран и в същото време депресиран, заради което успях да смъкна няколко кг. Сега тази мотивация ми липсва, опитвам се, но не мога да направя същото и мисля да прибегна към по-сериозни мерки, та въпросът ме е според вас кое е най-разумното:

1. Да гладувам около седмица, само вода, където първите 1, 2 дена ще е трудно, но след това тялото ми ще почне да се храни от мазнините ми и дръстично ще смъкна кг, но съм чувал, че това обърква метаболизма и после може 2 пъти по-бързо да качвам кг, освен ако не си променя начина на живот, което ще е до някъде трудно...
2. Да бъда на старата диета, която не мога да издържа толкова колкото миналият път, но ще се опитам-в нея няма да ям манджи, нито чипс, вафли и т. н. за известно време, до колкото издържа и няма да си взимам пари за даскало, ами ще си взимам плодове като портокали и банани, мандарини.
3. Третия вариант е да тренирам: коремни, лицеви, ''squads'' и кардио+ скачане на въже... Това може да продулжи към седмица, като вклюяим здравословно храненене.

Според вас кое е най-правилното решение, избор, с който се захвана. Лично най-много ми харесва 2-рият, но не съм събрал достатъчно воля колкото бях през лятото. Имам много мотиви, като да си намеря гадже, да не ме е срам да ходя на басейн, да мога да се снимам без да ми се подиграват и т. н. Много ще съм ви благодарен, съветите да са налице, благодаря предварително на всички, включително и на модераторите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 43b8f64874
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Издразних се от правописните ти грешки и не прочетох и половината от историята ти. Заслужаваш си го, неграмотен дебелако, само това мога да ти отговоря.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85e21d9713
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прекалено строгата диета не е правилно решение. Намали вредните храни, но в разумни граници. На мен лично много добре ми се отразява комбинацията ранна вечеря спорт. Примерно гледай да се навечеряш до шест и половина, а след това ако много огладнееш хапни някой плод. Отделно от това почни да ходиш на фитнес. В началото е неприятно, но ти гарантирам, че като се появят резултатите и ще се зарибиш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ac2efcc55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По-добре пробвай с изчистено хранене. Ако минеш на вода, тялото няма да започне да разгражда мазнините, както си мислиш, а мускулите, защото се разграждат много по-лесно. Което означава, че в края на гладуването ще си по-лек, но и по-отпуснат и мазен и килограмите дори няма да усетиш колко бързо ще се върнат така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94a499beca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип чипсовете и вафлите трябва да ги спреш за цял живот. Аз имам нормално тегло. Дори през бременността не качих нищо излишно. Цял живот се храня с овесени ядки, плодове, зеленчуци, печено месо и риба, не мазни ястия, пия по 2 литра вода, сокове само прясно изцедени. Нищо пакетирано, само домашни производства. Захар в ограничени количества и рядко. Бяло брашно рядко. Спорт в умерени количества. Никога не съм имала притеснения за фигурата си. По всяко време на годината нямам проблем да се съблека по бански. Не разбирам хората които пазят диета известно време, след това си връщат стария режим и се оплакват че пак са напълняли.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8c5692c2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   A aко освен от килограмите се възмущаваше и от неграмотността си...

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cfd35a4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте автора е. Искам да кажа на номер 1 и 5, че съм писал от телефон, а запетаи съм слагал, където има сложно съчинени изречения и трябва да се върнете в 7/8 клас и да пропочетете малко :). Аз поне съм прочел правилата на сайта и не хейтвам ;). Не съм казал, че се възмущавам от килограмите си, и когато вие богаташчета остана без храна ще видите, че с пари не можеш да се нахраниш, докато аз може и да нямам пари и не съм глезен, като вас но поне имам мозък в главата, IQ още наречено, това че съм ''неграмотен'' не значи, че сте по-умни от мене :). Пожелавам ви следващият път да се поставите на другите на мястото преди да хейтвате, тъй като килограмите ми не ме правят такъв какъвто съм, имам живот зад мене докато вие имат к*рви под гъза ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a3104e6af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   само яйца яж колкото искаш, и се отслабва.. Обаче ти втръсва от яйца.. и е гадно.. и като ги спреш, пак се напълнява.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8822d5709b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбирам те отлично. Аз съм момиче, също в пубертета, с наднормено тегло 162см и 67кг. Започнах 90 дневната диета, преди седмица и от тогава до сега съм смъкнала 3кг. И моето семейство няма много възможности. Няма да те лъжа диетата не е лесна, но се свиква много бързо и сега съм на 9 ден, не чувствам почти никакъв глад. Това, което ти си намислил да спазваш е много вредно и безмислено. Ако имаш повечко килограми за смъкване с 90 дневната диета ще ги свалиш по-лесно. За спорта ако не те мързи и имаш мотивация, го прави, това е супер. Още след седмица с диетата и спорта ще имаш видими резултати повярвай ми. Ако се решиш да я спазваш, и не си много наясно как да се храниш, напиши и ще ти напиша как аз се храня. Успех, бъди силен и вярвай, че ще имаш мечтаното тяло и тегло.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cfd35a4da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора е към номер 8.Та мерси за коментара единствената причина поради, която не искам да я почвам е защото съм чувал, че уврежда бъбреците, но може и да не е така, късмет със диетата ;) !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8cffa5e08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Започни да се храниш по-здравословно(наблягай на зеленчуци, пилешко месо, риба, ядки без сол; пий повече вода; не пий газирани напитки и напитки от сорта на nestea; яж сладко, но ограничено; недей да ядеш тестени изделия; ако не издържаш без хляб - нека бъде само пълнозърнест; яж зеленчукови и пилешки супи; и така нататък) и започни да се занимаваш с някакъв спорт /или ходи на фитнес. Задължително закусвай, обядвай и вечеряй. Вечерята не по-късно от 18-19 часа. За закуска мога да ти препоръчам - овесени ядки с кисело мляко, на някои първоначално не им харесва, но с времето се свиква. Със сигурност ще отслабнеш, може да ти отнеме малко повечко време, но поне няма да има йо-йо ефект и няма да навредиш на организма си. Мисли положително и успех!
Пс. Вярвай в себе си и "work hard in silence let your success make all the noise"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker