Червена коса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Червена коса?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1244 пъти
Здравейте. Аз обожавам да експериментирам с прически и досега съм сменила няколко. Косата ми не е изтощена, а издържа и дори стои по-добре след всяко боядисване. Да ви поясня, на 17 години съм. Естественият ми цвят е тъмнокафява/кестенява коса, която аз смених, защото почти всички хора в България са с тъмна коса и очи, аз исках нещо различно, пък и никога не съм искала да бъда брюнетка. Направих се първо омбре, но поисках да съм цялата руса - и така направих. Сега цветът ми е светло-златисторус. Такъв, какъвто дълго време се опитвах да постигна. Косата ми е до раменете и имам тънък, рехав бретон. Харесва ми, вече 6 месеца съм така и тази седмица отново настъпи време да се боядисам. Обаче ми мина през ума, че искам да пробвам нещо ново - като меденочервено или там както се нарича. Цветът като на Джулиан Мур. Много ми харесва. Но не знам, ако се боядисам така и не ми отива, после трудно ли ще е да се върна към моето русо, без да ползвам обезцветители и блондори? Аз се изрусих без да ползвам обезцветители и изсветлители и не искам да си съсипвам косата с тях. Предимството на русото е, че от него можеш да минеш към всеки друг цвят, но същото не се отнася за червеното... И между другото, използвам само боите на Лореал - Prodigy и Preference, но ако се наложи мога да използвам и къна, защото са ми казвали, че този цвят се получава най-добре с къна. Но ако го направя с къна, после съм чела, че боята върху къна не хваща, ако не ми хареса и поискам да я махна, как ще махна къната? Не мога да я оставям да израсте, защото виждали ли сте как изглеждат непокрити корени на боядисана червена коса - най-грозната гледка... Затова смятам, че е по-добре с боя. От всички на Лореал, мисля, че 5. 43 на Преферанс най-много се доближава до това, което искам. Знаете ли повече за цвета и как изглежда като се боядисаш с него? Имате ли приятелки, които се боядисват с този цвят? А с тази боя? И моля ви, не ми давайте съвети да отида на фризьор, защото вече съм патила от една, която уж беше най-добрата в нашия град. Доверявам се изцяло само на себе си и винаги става по-добре като се боядисвам сама. Моля ви, отговорете ми на всички въпроси, защото наистина много искам този цвят, ама почнах да се заотказвам като не знам как се маха и т. н. И ако не ми хареса, само тъмните цветове ще могат да го покрият, а аз към тъмно не искам да се връщам, но русо върху червено няма да може. Какво да направя? Къна или боя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b7e2c4d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Цветът на Джулиан Мур е за много светла кожа без розов оттенък. Ако твоята не е такава, няма никакъв смисъл да опитваш. Това е много специфичен цвят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker