Помощ.. косата ми сигурно ме намрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Помощ.. косата ми сигурно ме намрази
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1254 пъти
Здравейте.. работата е там че лятото имах страшно гъста коса. много си я харесвах и обичах но около октомври ноември тя значително намаля но пък беше по дълга.. сега имам една не много рядка ама все пак рядка коса.. + това преди около месец си направих и бретон защото исках промяна ии не съм особено доволна от резултата.. четох много теми и въпроси тук и разбрах че тривитаминол е оставил доволни много жени и им е дал гъста, дълга и буйна грива.. но след време ефекта се обръщал и косата се изтощявала много.. та въпроса ми е : може ли дами, които са използвали този продукт да ми кажат как е защото ме е страх вече да експериментирам с косата си и ако може и маски със него които използват.. ще съм ви много благодарна защото просто не искам да остана с тази ми коса в момента :))
моля за редакторите да ми публикуват въпроса защото е наистина важно за мен :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e9a9541357
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има над 100000 подобни теми, като напишеш в гугъл отзиви за тривитаминол и можеш да четеш с години, лично аз като реших да го използвам, една седмица по цял ден съм чела по форумите, преписвах си маски, четох мнения, не виждам защо постоянно те пускат теми за едно и също нещо, специално в този сайт има поне 100. Както и да е, само накратко ще ти кажа нещата. Гъстата коса е до ген, явно ти го имаш щом си имала такава, не спомена защо е оредяла, явно си я боядисвала или изправяла прекалено много години, като не казваш от къде идва проблемът, ние няма как да ти дадем съвет. Казваш, че си си направила бретон, но това няма как да я направи рядка, само дето е било голяма грешка да си го направиш. Аз имах преди 2 години и се благодаря, че на време ми дойде акъла и го махнах. Иначе тривитаминола не е вълшебство, аз и майка ми го ползвахме продължително и редовно и като гледам косите ни нямат никаква промяна. Моята е нормална отива към гъста, а на майка ми е много рядка, аз съм взела от гена на баща си, но майка ми колкото и да се мажеше нищо не се промени, пак има 5 косъма, а моята си е същата, аз я пазя много, щъдя я вече, за да не стане рядка. Не очаквай да се омажеш с мазния тривитаминол и след 2-3 месеца да имаш огромна грива, то ако беше така нямаше хората да плащат хиляди левове в Америка, за да им присаждат коса, защото там страдат от наистина редки коси и по-богатите се оправят, то ако ставаше с едно мазило те щяха да вложат 10 000 лева да си вземат 5 000 тубички и готово, а не да дават милиони за операции. Може косата да ти стане по-мека на пипане, да се оправи ако е поизгоряла или ако е суха ще ти стане по-жива, но не очаквай опашката ти да стане по-дебела от сегашното.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 48768fafc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила здравей! Купи си олио от грозде продават го по аптеките. Мажи се с него преди да си измиеш косата постои около 2 3 часа. След това си ползвай шампоана както обикновенно. Много положителни отзиви има от това олио. ПОмага при косопад и също стимулира растежа и. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker