Вечната тема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Вечната тема
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2186 пъти
Здравейте момчета. Аз съм едно момиче, което иска да ви пита един така вечен въпрос. Какви момичета харесвате? Когато ходите по улицата какво примерно виждате в момичетата? Досега не съм имала момче да себе си и затова няма от къде да знам. Малко ми е странно да питам един приятел примерно "Какви момичета харесваш? " просто съм притеснителна. Аз лично съм 1, 74 и съм 48-49 кг. всеки, който не ме познава и ме види ще каже, че съм слаба.... е такъв ми е гена - майка ми, баща ми, вуйчо ми, дори и бабите и дядовците ми са били слаби. Не съм някаква кокалеста или скелет, но единственото, което не харесвам в себе си са ръцете ми - слаби. Та ви питам дебели ли, слаби ли, нормални ли... какви?

знам, че всеки има различен вкус... просто искам да прочета вашия.
пп: не знам в кой раздел да го пусна.


HYB <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 95ca1f28fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си слаба, а кльощава. Гърди и дупе не вярвам да имаш - хвани да тренираш и да се захранваш, за да се закръглиш на подходящи места и да се стегнеш. Слабост сама по себе си не е красива - напротив. Дори вече са забранени моделки под 55 кг. във Франция и под БМИ от 18 - TВОЕТО Е ПРИ 16. Хайде - гърдите са Божа работа, но поне бедра, дупе със спорт и хубава храна можеш да направиш. Бас държа, че ходиш и приведена. Но както и да е - ако се харесваш така, стои си.
Аз съм твоята височина и тежа 60 кг., което е в нормата за нашата височина. Имам големи гърди (чашка Д), но не е само заради тях, а тренирам, имам стегнато дупе, бедра и пак нося най-малките размери дрехи. Не знам ти дори какви дрехи носиш. Чисто медицински погледнато си под нормалното тегло. Отиди да дариш кръв и няма да ти вземат. Аз бях по едно време 55 кг. и ми отказаха да ми вземат кръв при даряване. Тогава ми светна и напълнях нарочно 5 кила - и мускули, но и мастна тъкън, защото си трябва - ти ако се разболееш от нещо нямаш никакъв резерв. Например, ако имаш проблеми с черва, стомах или взимаш някакви медикаменти - недай си боже химиотерапия - край с теб. Аз имаме дни 15 кила, които ме пазят кажи-речи. Ти ако свалиш 10-15 кила си мъртва, а при химиотерапия дори 30 кила свалят хората.
Ген на слабостта или на дебелостта няма. Има известни разлики в метаболизъм да кажем, но са в рамките на 200 калории дневно, което е нищожно. Просто се храните с малко месо, риба, млечни продукти и със „слаба“ храна във вашето семейство.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e97c6e78be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Авторке, не слушай номер 1. Килограмите ти са супер, височината също. Сигурно изглеждаш като модел- хубави крака, нямаш корем. Аз съм малко по- ниска от теб, но съм към 55 кг, за жалост. Ако бях мъж, точно по такива като нас щях да се заглеждам(или по- точно като теб). Високите изпъкват сред тълпата. Не знам защо за авторката на първия коментар е хубаво едва ли не да си дебел, да имаш големи гърди и задник, не това е нужно, за да бъдеш харесван от противоположния пол.
Поддържай се- грижи се за косата си, кожата, ноктите, това откъм външен вид. Тренирай някакъв спорт, например, храни се здравословно, развивай мозъка си..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0ae6424951
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1-я остави момичето, не искай да я правиш дебелана.
Момиче стой си така, остави я тази свиня дето е коментирала. С тази чашка Д си представям какви млекопроводи има и след 10 години ако няма пари за силикон ще й увиснат до пъпа. Красивите гърди са или малки и стегнати или ако ще са големи да са силиконови. Иначе аз съм висока 168 и съм 45 килограма и мисля, че ако бях 40 килограма щях да съм по-добре или ако бях висока колкото теб, така че недей да дебелееш. Момчетата на днешно време харесват момичета тип Саша Маркина, ако не я знаеш я виж в гугъл, по бельо има снимки, супер яка е, ако си толкова слаба като нея и толкова висока значи си добре, а тя май е горе-долу като теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f4bff9649e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да има какво да барнеш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a1fbaf7881
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Оле аз съм 1. 58 и съм 48 кг и съм слаба, а ти 1. 75 и си 49 кг. Вземи се храни повече.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3795a130cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Харесваме такива момичета, които като опознаем по-отблизо направо забравяме и спира да ни интересува външния им вид и правят въпроси като твоите безпредметни.

За клющавите като тебе обикновено ни е жал и гледаме по-често да ги черпим с тортички и други лакомства. За по-пълничките се притесняваме, че може да се отрази на здравето им и ги водим по фитнеси, кънки и да тичаме в парка. Но за вътрешно грозен човек, с неприятен характер, дразнещ, обсебващ или изсмукващ - няма оправия! Още по-лошото е ако това е жена.

Също така не харесваме много наклепотените с всякакви помади и смрадлики, изкуствените, ощавените, нагласените, макар те да си мислят, че с помощта на подобни "похвати" постигат обратния ефект, демек - положителен.

Ако бъдеш себе си, ако не се клепотиш, преправяш и не се държиш искуствено, тогава (макар и да не ти се вярва) ще имат по-голям шанс да те видят, оценят и харесат хора, които харесват ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, а не някакви други, на които ти се опитваш примерно да подражаваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ba528fd983
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако имаше повече момчета като номер 6, всичко щеше да е много по-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 44aff13f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Изглеждаш грозно, преди 2 години тежах 47. 5 кг при ръст 1. 7 и изглеждах просто отвращаващо. Дрехите ми стояха грозно, сякаш нямах извивки и цици. Сега съм 1. 7 и тежа 54 кг и се харесвам повече, само коремче имам но ще го стопя и някак дрехите ми стоят по-секси щом аз се харесвам, а по принцип имам голям проблем със самочувствието - все го няма. Вземи малко да качиш по-добре ще изглеждаш вярвай ми.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f1354039df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Поздравявам номер 6.. Така си е. Аз съм момиче на 14, висока 156 и 48кг. Аз нито мога да кажа че съм дебела, ни слаба. Имам пълнички бедра, закръглено и голямо дупе. Може да не ми харесва, но на поевчето им харесва. Значи ти не си слаба, а както е казал номер 1 ти си кльощава. Аз не съм притеснителна, и много пъти съм питал момчетата как изглеждам и т. п. Всеки си има различен вкус, ако в една връзка има любов то е закрепен във душата на човека, а не външният вид. Моят съвет е да се нахраниш повече и да правиш клякания. Това е ефективен спорт за стягане на бедра и дупе. Помъчи се да станеш 55кг. Не бъди кифла, бъди себе си, ако се гримираш много добре е да намалиш. Бъди естествена, ако ползваш преса по добре недей. Косата ти нека да изглежда по естесвена, а не права като пръчка. Запомни че няма нищо по хубаво от собствената красота на човека.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f93674179a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъй, "дебели, слаби, нормални ли? " - Дебелите и слабите момичета също са "нормални".
Иначе аз, като хомосексуална жена, мога да ти кажа, че нищо не зависи от теглото на приятелките ми. Била съм и с едрички, и с доста слаби, и със средно тегло. Едричките са ужасно сладки, слабичките момичета са грациозни, а тези със средно тегло са традиционно красиви.
Повече се интересуваме (Всички, харесващи момичета, имам в предвид. Интересите ми се потвърждават от повечето хетеросексуални момчета. ) от интелекта. Ако характерите ни не се съчетават, колкото и красива да си, няма да се получи. Намери човек, с който прекараното време да бъде най-прекрасното изживяване. Гарантирам ти, че няма да му пука и грам за това как изглеждаш.
Поздрави. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5d91dc0bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравейте аз съм Авторката.
?Първо - не вярвах, че за три дни ще събера 10 коментара, затова не влизах тук.
?Второ - прочетох всичките ви коментари. Много ме зарадвахте, че сте отделили от времето, за да прочетете историята ми и да отговорите на въпроса ми!
?Трето - сега ще се опитам да отговоря на коментарите, да поясня нещо или просто да си изкажа мнението за написаното.... ще видим.
И започваме:
#1 - слаба съм, не съм кльощава. Дупе си имам и гърди си имам. Гърдите ми не са големи, нито малки. Тренирам - плуване. Не ходя приведена. Тъй като леля ми е модел още от малка ми се е карала и ме е учела, че трябва да ходя изправена, а не прегърбена. Благодаря, че ме уведоми за проблемите, които мога да имам ако се разболея, ще ми е полезно за напред в живота, недай си боже ако умра... А, поздравявам те за големият ти размер чашки.
#2 - благодаря ти. Ами да нямам коремче и не крия, че се гордея с това. Бас държа, че си хубава! Килограмите са ти добри, няма от какво да се притесняваш. На същото мнение като теб съм относно коментар #1. Поддържам се. От майка ми съм наследила тази почти прекалена чистота. Не казвам, че съм някаква маниячка де! Ям си здравословно, но понякога се изкушавам(добре де често... ) да хапна пещо по-мазничко. Благодаря ти за коментара!
#3 - Благодаря ти, че ме защити. За писаното ти по-долу доста се посмях(бях в час и като се изсмях в тишината... ). Всеки е хубав по негов собствен си начин, всеки човек е уникален. Ще е тъпо да сме еднакви! Сигурна съм, че си красива. Ами погледнах в гугъл за тази жена - аз съм обикновено момиче и не се меря с модел или каквато е тя(само снимките й видях, нищо друго не знам за нея). Благодаря ти за коментара.
#4 - хах добре. Съгласна съм. Благодаря ти за коментара.
#5 - добри мерки. Храня се толкова, колкото мога да поема. Ако искам повече трябва да си взема втори стомах май... Благодаря ти за коментара.
#6 - не съм кльощава. Обичам тортички, кексове, мъфини, фъч, палачинки, гу/офрети, вафли, шоколади(Lindor по възможност), фъстъчени блокчета, Тоблерони, банички(с тиква най-вече), кроасани с шоколад и други такива сладки работи. Не се клепам с нищо, освен с бабини маски за лице. Най-много спирала и балсам за устни, а ако е за някъде официално слагам ББ крем и гланц. Не харесвам хората, които се опитват да подражават на някой. Благодаря ти за изчерпателния коментар.
#7 - наистина пе знам какво да ти напиша. Само ще ти кажа благодаря за коментара.
#8 - благодаря за комплимента в началото.... не изглеждам кльощава. Не ми стърчат кокали или кой знае още какво. Благодаря ти за коменатара.
#9 - не съм кльощава. Браво за това, че не те е срам да питаш! Хараня се добре. Ок, ще приема съвета ти за кляканията и ще го изпълня. Не съм кифла. Косата ми по принцип си е права. Не я къдря, защото я горя(2-3 пъти в годината). Последното ти изречение много ми хареса! Благодаря ти за коментара.
#10 - дап. Явно не съм се изразила правилно, извинявай. Благодаря, че ми сподели всичко това по-надолу, което си писала. Търся го този човек... и той се крие доста добре явно! Благодаря ти за коментара!

Мисля, че отговорих на всички! Съжалявам ако има правописни грешки - пиша го вечерта след дълъг ден, болят ме очите, вече ми се спи и пиша от телефон. Май няма какво друго да ми споделя. А, може да ми напишете още нещо и вие също. Да си кажете мнението за отговора ми на вашият въпрос и такива неща... Е това е! Чао и лека нощ(може вече да е ден, зависи кога ще го пуснат този коментар).

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6ee10271a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично харесвам приятно закръглени момичета трябва да има дупе, леко коремче абе да има какво да барнеш. Ще дам едим пример 1. 65 65кг. Ти поне 15кг трябва да качиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker